Şimdi Ara

Türknet sunucuları kaynaklı yaşadığım sorun ve bir türlü çözememeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türknet bugune kadar diğer ISS lere rekabeti ve kaliteli hizmeti öğretmiş ve elinde kısıtlı imkanlarla rekabet ortamını yaratmayı başarmış, takdire şayan hareketler sergilemiş olmasına rağmen,

    türknet sunucuları artık mevcut talebi kaldıramayacak kadar iflas etme eşiğine gelmiştir, online işlemlerden yazdığım tüm cevaplara karşımda bir robot varmış gibi kaçamak cevaplar verilmektedir. modemden istatistiklere baktığımızda 59-60 mbpsnin kbps karşlığı downstream yani indirme akımı geldiği gözükmektedir fakat reele baktığımızda veyahut hız testlerinde 5-6 mbps zor görülmektedir.

    İşin kötü yanı speedtestte 5-10 mbps indirme çıktığı an youtubea bir video açıp sağ tık 'meraklısı için istatistikler' yaptığımda youtube 1 mbpsnin üzerinde download yapamamaktadır, reel kullanımda 1-2 mbpsnin üstüne bile çıkamamaktayım.

    Aynı şekilde forumlarda veyahut bu tür gruplarda binlerce bu şekilde şikayet vardır.

    Statik ip alıp cgnat omrugasından çıkarsak belki düzelir dedik en ufak fark yok, türknet biran önce yeni müşteri alımına kendini kapatmalı ve kaynakları zenginleştirme yoluna gitmelidir.



  • Merhabalar, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Sizin söylediğiniz gibi sunucularımızda bir sorun yok. Bunu size gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Siz bana müşteri numaranızla birlikte yaşamış olduğunuz sorununuzu net bir şekilde PM üzerinden iletirseniz size elimden geldiği kadar buradan yardımcı olmaya çalışırım. Sizden geri dönüş bekliyorum.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Ben de sizden geri dönüş bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.