Şimdi Ara

İkinci Bir İnternet Başvurusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Turknet'te son 1.5 aydır akşamları yaşadığım hız düşüşleri ve ping yükselmesi sonucu Millenicom'a geçiş yaptım. Fakat Millenicom'a geçtiğim ilk günde paket kaybı sorunları ile karşılaştım. Türk Telekom'un Selfy kampanyasına geçmek istiyorum bilmediğim öğrenmek istediğim bir kaç soru olacak.
    1) Evdeki interneti kapattırmadan en azından Türk Telekom bağlanana kadar kullanmak istiyorum. Kurulumda sıkıntı çıkartır mı? Şuanki internet aboneliği babamın üzerine ben kendi adıma açtıracağım Selfy'den dolayı.
    2) Aynı eve ikinci abonelik alınırken farklı bir porttan mı veriliyor yoksa aynı port üzerinden mi?
    3) Turknet'ten Millenicom'a geçerken doğal olarak telefon ile geçiş sağlandı. Fakat ben telefon vs. kullanmadığım için ek bir ücret gelmeyecekmiş. Peki iptal ettirirken tek faks mı çekeceğiz yoksa telefon içinde TT'ye ayrı bir iptal başvurusunda mı bulunmak gereklidir?







  • selfyde upload 2 mbit bilgin olsun
  • Türk Telekom'da hipernet için olan tüm paketlerde 24 e kadar 2. 35 e kadar 3 ve 35 üzerine 4 mbit upload veriliyor olması lazım. Yalnız 20 GB upload sonrası hepsi 2 ye düşüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simos35 kullanıcısına yanıt
    yenimi geldi ben diğerleri 35'e kadar 3 50 ve üstü 4 mbit sanıyordum kota olmadan
  • Ne zaman geldi bilmiyorum fakat tüm tarifeler için bunu yazıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilenler yazarsa sevinirim. Pazartesi başvurmayı düşünüyorum.
  • İyi günler hocam türk telekom selfy kampanyası yeni gelen aboneler faydalanabiliyor sizin gibi.
    Türk telekoma başvuru yaptığında selfy kampanyası yalın internet ev telefonu vermiyorlar istemezsen bunun yerine sana yalın internet için devre hazırlıyorlar yeniden.
    Aynı adres aynı daire numarası vereceğin için bunu kabul etmezler zaten sen iptal dilekçeni yaz ev telefon numaranı devre numarasını fax ile gönder iletildi raporunu sakın atma bir köşede sakla iptal olup olmadığını e-devlet üzerinden kontrol et bazı durumlarda sıkıntı çıkar iptal olmayabilir.
    Hem internet hem ev telefonu millenicom iptal edecektir 7 iş günü içerisinde hatların iptali için sizden sesli onay almaya arayacaklardır bir takım vaadler verirler bunlara kanma sen iptal ettirmekte ısrarcı ol.
    Çünkü dairede başkasının kapı numarasını versen çakışabilir sistem kabul etmez bekler durursun buna dikkat et iptal edip başvuru yap altyapın türk telekomsa fazla uzun sürmez inşallah.
    Başka aklına takılan varsa cevaplarım.




  • YedekSubay Y kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınız için teşekkür ederim. Devre konusuna gelirsek. Zamanında turknete geçerken benim zaten yalın internetti. Türk Telekom dan aradılar telefon kullanacak mısınız ona göre ekip yollayalım dediler bende hayır kullanmayacağım dedim. Onlarda tamam o zaman biz numara verip geçeriz siz yine yalın gibi kullanırsınız. Fakat konuşma yapmak istiyorsanız gelip ayarlama yapalım demişlerdi. Yani benim şuan evdeki bağlantı zaten yalın internet bağlantısı sadece telefon numarası atadılar turknet zorluyor diye. Amacım Millenicom internetsiz kalmamak ve yıl sonu gelmeden selfy ye geçmek malum fiyatı artabilir. Tüm amacım bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.