Şimdi Ara

Sinan Aygün'den CHP'yi karıştıracak açıklamalar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bunun %1 bile doğru olsa vayy vayy vayyy.
    http://beyazgazete.com/haber/2019/12/21/sinan-aygun-den-chp-yi-karistiracak-aciklamalar-5381204.html

    İsmi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın rüşvet istediği iddialarıyla gündeme gelen CHP eski Milletvekili Sinan Aygün, Beyaz TV'de katıldığı Dinamit programında çarpıcı açıklamalara imza attı.

    'BENDEN 25 MİLYON RÜŞVET İSTEDİLER'

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kendisinden rüşvet istediğini iddia eden Aygün, 'Daha önce kendisi de dahil olmak üzere 3 kere benim inşaatımı denetledi. İsterse eline cetvelle gelsin benim inşaatımı ölçsün. Bakın bu kadar iddialı konuşuyorum. Benim almış olduğum 8 tane rapor var. Bu raporları ben Yavaş zamanında aldım. Kardeşime abinle görüşmek istiyoruz demişler. 8 kişi toplantı yaptık. Biz Mansur Yavaş beyle görüştük. Biz yetkili olarak buraya geldik. Bu konuyu konuşmaya geldik dediler. Mansur Yavaş'la yukarda toplantıdan çıkıp aşağıya benim yanıma geldiler. Peki Meclis üyelerinin bu idari işlerle ne işi olabilir. Bu adam belediye yönetecek, bana sen niye Meclis üyesini yolluyorsun genel sekreterini yolla, imar daire başkanını yolla Meclis üyelerinin görevi midir bu? Meclis üyeleri, Mansur Bey'den talimat alıp görüşme mi yapacaklar? Bakın buradan ben uyarıyorum. Ankara'daki iş adamları ve müteahhitleri de uyarıyorum. Dava açılan bütün inşaatlar Ankara'da bunu krize sokar bu adam. Eğer bunu böyle yaparlarsa, böyle devam ederse fırsat var elimizde 10 yıl vadeli kredi var. Faizler düşmüş yüzde 10'un altına sıfır küsürlerde faizler var. Bizim daire satmamız gereken zamanlarda bunu durdurmuş vaziyetteler. Görüşmeden sonra beni aradılar. Abi bir şey söylede biz bunu bağlayalım. Dedim bağlayacağımız nedir? Siz ne istiyorsunuz sizin derdiniz ne? dedim. 25 milyon dediler. Yavaş söz konusu inşaattan 950 milyon rant elde ettiğimi söyledi, 550 milyona kendisine verebilirim. Rüşveti istedikten sonra tekrar arayıp bir şeyler yap dediler. Mansur Yavaş'a mesaj attım. 'Bana şantaja mı başladın. Elinden geleni ardına koyma. Bugün Uğur Dündar program yaparken ona mesaj attım ‘Sayın Dündar bende sayın Mansur Yavaş'ın olduğu programda iktidarlarıyla belgeleriyle cevap vermek isterdim. Sizden beklentim, sayın Yavaş'la beraber sizin moderatörlüğünüzde hemen yarın karşılıklı hesaplaşalım dedim. Uğur Dündar bunu okudu, Mansur Yavaş'ta dedi ki: ‘Ben yargıda hesaplaşacağım yargıda ona hesap soracağım' dedi.' ifadelerini kullandı.


    'FETÖ YAVAŞ'I CHP'DEN ADAY ÇIKMAYA İKNA ETTİ'

    Yavaş ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında aracılık yaptığını söyleyen Aygün, 'Mansur Yavaş ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında aracılık yaptım. Doğru ben Mansur Yavaş Beyi aradım ofisime davet ettim. Bizim o zaman ki ofis Çukurambar'daydı öğlen yemeğine dedim ki Mansur Bey, ben CHP'liyim orada da çok mutluyum. Sayın Genel Başkan'ın talimatı doğrultusunda biz sizi partimizden aday yapmak istiyoruz dedim. Mansur Yavaş havaya fırladı. Ya sen bana bunu nasıl teklif edersin dedi. Benim hayatım yıllarca bunlarla mücadeleyle geçmiş dedi. Ben ülkü ocaklarından geliyorum dedi. Ben bunu kendime hakaret sayarım dedi. Bir dakika dedim dur yavaş. Biz de sağ gelenekten geldik. Biz de Elhamdülillah Müslümanız. Bu nasıl bir konuşma dedim. Sonra gittim genel başkanım böyle oldu.
    Bu adam bana ağır laflar söyledi. Bunu hakaret algıladı. Aman dedim ben bu duruma düştüm başkasını yollamayın dedim. Aradan bir mühlet geçti.Benim de FETÖ'cü olduğunu bildiğim bir arkadaşım dedi ki ‘Biz Mansur Yavaş'la görüşüyoruz. Biz bunu CHP'ye alacağız' dedi. Dedim ‘Deli misiniz ya?' Bu adam bunları söyledi. Bana FETÖ'cü dediği için bunları anlatıyorum. Mansur Yavaş'ın adaylığı açıklandı. Bununla ilgili de zaten Cumhuriyet Başsavcılığı'na ayrı bir suç duyurusunda daha bulunacağım. Yapacağım şu, vereceğim telefon numaralarını Mansur Yavaş kaç sefer konuşmuş. Devletimiz bunu bulur. Konuştuğu bu adam şu anda nerededir? Nereye gitmiştir? Hangi dosyayla yargılanmaktadır? Müebbet almış mıdır almamış mıdır? 4 tane telefon numarası vereceğim. Hadi bakalım işin içinden çıksın Mansur Efendi… Devreye giren FETÖ'cüyü savcılığa vereceğim dilekçemde söyleyeceğim. Şimdi savcılar duydu bunu izliyorlardır. Bu FETÖ'cülerden bir tanesi cezaevinde, bir tanesi FETÖ davasında yargılanıyor. Öbür ikisi de kaçak. Bizim Ankara Ticaret Odası'nın camını çerçevesini kıran ekibin içindeki adam. Mansur Yavaş'ın en iyi adamı. Benim ATO Başkanlığı seçimimde odayı basanlar, odanın camlarını kıranlar, beni tehdit edenler, bana su getirenler, bu sene odaya aday olmada bak senin de Ergenekon davan var. Bunu da bağlarız diyen FETÖ'cülerle Mansur Yavaş, kaç defa konuşmuş. Telefonları bende var. Doğru o isim Ayhan Atalay. Mansur Yavaş'ı CHP'den aday olmaya Ayhan Atalay ikna etti. Bu grup içerisinde de bir tane etkin pişmanlıktan faydalanan arkadaşımız var. O gitti bunların hepsini anlattı.Yani şunu söylemek istiyorum. Bana FETÖ'cü diyen önce kendisine baksın. Bir de bir mesaj daha vereyim Mansur'a ve bir takım kişilere, artık bu işi iyice sıkıntıya götürdüler. Çok fazla da üstümüze gelmesinler. Bunu alan alır. 2014 Belediye Başkanlığı Seçimleri'nin hesabını sorarım onlara ben. Bu mesajı alması gerekenler aldılar. Benden sonra bu işi takip eden Milletvekili Bülent Kuşoğlu'dur. Bülent Kuşoğlu takip etti bu işi. Bülent Kuşoğlu bitirdi işi.Bülent Kuşoğlu'nun ağabeyi Genelkurmay istihbaratta FETÖ'den açığa alındı. Ordudan atıldı.' şeklinde konuştu.

    'KILIÇDAROĞLU'NA GİTTİM BANA KUŞOĞLU İLE GÖRÜŞ DEDİ'

    Olaydan önce Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü söyleyen Aygün, 'Ben bu işi yapmadan evvel bu istinaf dilekçesi geri çekildiği anda başıma bir şey geleceğini anladım. Çünkü dilekçeyi geri çektiğin anda davayı kaybetmiş oluyoruz. Davayı kaybedince inşaatım mühürlenecek. Bu benim bilgisayar log kayıtlarımda var onu da çıkarttım. Hemen cumartesi sabahı Cumhuriyet Savcılığına dilekçemi hazırladım. Saat 12'de Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu'na gittim. Genel Başkanıma konuyu anlattım. Önüne de dilekçeyi koydum. Ben savcılığa gidiyorum dedim. Benim ekmeğimle oynanıyor dedim. Yalan yanlış iftiralar atılıyor. Yok yüz bin metre inşaat, gelin ölçün. Elinde metresi olan gelsin benim inşaatımı ölçsün kaç metre inşaat yaptım. Kemal Bey bana dedi ki ‘Dur sakin ol, tamam peki sakin olalım. Ben Bülent Kuşoğlu ile görüşürüm. Senin Mansur ile olan işini halleder dedi. Bekledim, yarım saat sonra Kemal Bey beni aradı. Bülent Kuşoğlu Ankara dışındaymış. Sonra görüşeceksin dedi. Efendim bakın benim bu karar çıktıktan sonra istinafa gitmediler. Yavaş bunu fırsata çevirir. Benim burayı mühürleme kokuları alıyorum ben. Dedim burası mühürlenir ve nitekim dediğim çıktı' şeklinde konuştu.



  • 'FETÖ YAVAŞ'I CHP'DEN ADAY ÇIKMAYA İKNA ETTİ'

    Bu yazdıklarınıza kendiniz de inanıyormusunuz acaba? fetöcün melihin karşısında aday olmuş, fetöcü melihin tüm pisliklerini ortaya çıkarmış olan Yavaş, fetönün adamıymış .







    Türkiye'yi yandaşlara peşkeş çekmiş haramzadelerin bunu demesi çok ironik.
    'FETÖ YAVAŞ'I CHP'DEN ADAY ÇIKMAYA İKNA ETTİ'

    Su basliga cok guldum. Fetoyla yan yana fotolar cekilen, ayni masaya oturan, amerika'ya ziyaretler gerceklestiren, abuk subuk iftiralarla binlerce sucsuz insani hapse tikan, her kademeye yerlesen fetoculari gormezden gelen babamdi dimi. Sorsalar onlar kandirildi ama akp'nin canina okuyan tum chpliler fetocu.
  • Seçimden önce de böyle iftira atmışlardı, Ankara halkı ağızlarının payını bir güzel verdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok artık

    Sinan Aygün'den CHP'yi karıştıracak açıklamalar
  • 'FETÖ YAVAŞ'I CHP'DEN ADAY ÇIKMAYA İKNA ETTİ'

    Su basliga cok guldum. Fetoyla yan yana fotolar cekilen, ayni masaya oturan, amerika'ya ziyaretler gerceklestiren, abuk subuk iftiralarla binlerce sucsuz insani hapse tikan, her kademeye yerlesen fetoculari gormezden gelen babamdi dimi. Sorsalar onlar kandirildi ama akp'nin canina okuyan tum chpliler fetocu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qarakedi

    Yok artık

    AKP taktiğine geçiyoruz beyler.

    Bu iftiraları atanlar fetöcüdür. Eyyyy bay Sinan benim milletim bunları yer mi sandın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mansur Yavaş Yavaş Yüzü Ortaya Çıkıyor,

    Herşey belgeli, bakalım ne cevap verecekler,

    Öyleki Sinan Aygün daha anlatacaklarımda var diyor,

    Oooo bu gelen neyin sesi.

    Ankara umarım sonun iyi olur.
    https://www.youtube.com/watch?v=tuMXsH3EnC4&feature=youtu.be
  • Sinan Aygün’ün Melih Gökçek ile ortak olduğu söyleniyor yıllardır. Bu adama inanılır mı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ay birilerinin 500 milyonluk rantını mı bitirmis mahkeme.
    Haydi bakalım.
    Renkligül gitti benzerlerininde Chp'den komple silinmesini sağlayacak bir vaka.Faydalı.
    yavas yavas dökülecekler.Hersey çok güzel olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adorer

    Bu mesaj silindi.
    Bir kanıtın varsa sun ortaya ? Bir yerlerinizden element uydurmakla olmuyor o iş. fetöyle kol kola gezenler CHP'yi fetöcülükle suçluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abrahamme

    Mansur Yavaş Yavaş Yüzü Ortaya Çıkıyor,

    Herşey belgeli, bakalım ne cevap verecekler,

    Öyleki Sinan Aygün daha anlatacaklarımda var diyor,

    Oooo bu gelen neyin sesi.

    Ankara umarım sonun iyi olur.
    https://www.youtube.com/watch?v=tuMXsH3EnC4&feature=youtu.be
    Aynen aktrol, Yavaş'ın gerçek yüzü ortaya çıkıyor. akpnin korkulu rüyası olduğu bir kez daha ortaya çıkıyor
  • 'FETÖ YAVAŞ'I CHP'DEN ADAY ÇIKMAYA İKNA ETTİ'

    Bu yazdıklarınıza kendiniz de inanıyormusunuz acaba? fetöcün melihin karşısında aday olmuş, fetöcü melihin tüm pisliklerini ortaya çıkarmış olan Yavaş, fetönün adamıymış .




    Sinan Aygün'den CHP'yi karıştıracak açıklamalarSinan Aygün'den CHP'yi karıştıracak açıklamalar
    quote:




    Bunun %1 bile doğru olsa vayy vayy vayyy.


    Türkiye'yi yandaşlara peşkeş çekmiş haramzadelerin bunu demesi çok ironik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 21 Aralık 2019; 12:49:13 >
  • Allah sizi ıslah etsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi canım başka kapıya.

    Rant devri bitti. Rant devrini açmak için akp ile işbirliği yapmak istediğin çok açık. Alıştınız tabi melihle birlikte yemeye, birisi yedirmem deyince de hemen iftira atın.

    Mahkeme kararı da ortada.

    Madem haklısın, nedir bu mahkeme kararı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • idare mahkemesinde dava süreci şöyle yürüyor. bir tarafa kamu (devlet dairesi veya belediye) diğer taraf normal bir vatandaş diyelim.
    davayı ilk mahkemede normal vatandaş kazandı, kamu kurumu kaybetti.Belediye yada kamu kurumu olayı bir üst mahkemeye götürmek zorunda.(bölge idare ya da başka üst mahkeme)..
    Vatandaşın elinde öyle bir deliller,emsal kararlar var ki kamununun davayı kazanması mümkun degil diyelim.
    Bu halde bile yani, kamu davayı kaybedeceğini bilse bile örnegımzdeki bölge idare mahkemesi kararını mutlak temyız (danıştay)etmek zorundadır.
    Sinan aygun isimli zat diyor ki, belediye bir okul yaptırın ( ya da 25 milyon verin demiler.) biz temyiz etmeyelim demişler.
    böyle bir şey mümkün degil belediye avukatları temyiz etmiyecekler ha, o kişilerin bacagından asarlar sonra.
    ben de bu aygun,u adam zannerdim adam degilmiş...parasına para katma hırsı ahlakını bozmuş...
    Belediyenin yaptıgı dogrudur. Mahkeme kararı geregı bina yıkılacaktır..
    sonuc olarak bu ikiz kulenin bu aşamaya gelmesinde sorumlu olanlar yargılanmalı..
  • Bir fetö kumpası daha olabilir bu. Yavaş aleyhine yorum yapanların nicklerini kayıt altına alalım. Bunun bir fetö kumpası olduğu anlaşılırsa alehte yorum yapanları ifşa ederiz kendileri düşünür gerisini.. Belgeler var bile demişler. Haber kanallarında bile bahsedilmiyor belge vs var diye yakında çıkar kokusu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adorer kullanıcısına yanıt
    sahte senetlerde vardı seçimlerden önce

    işiniz gücünüz iftira atmak.size haram lokma yedirmeyen adam görünce hemen iftiraya başlıyorsunuz.
  • Yavaş'cılar nerdesiniz! Ortalık fena karışacak vaziyet alın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K23

    Yavaş'cılar nerdesiniz! Ortalık fena karışacak vaziyet alın
    Mansur Yavaş çalsa da çırpsa da razıyız. Bu millet fetöcülerin oyunlarını yemez hadi başka kapıya.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.