Şimdi Ara

3 milyon dolar ödüllü Apex Legends turnuvası başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bir çevrim içi oyunun popülerliğini devam ettirmesi için kendi eSpor ligini kurması kaçınılmaz hale geldi. Respawn Entertainment’ın çiçeği burnunda çok oyunculu oyunu Apex Legends yakın zamanda büyük bir turnuvaya başlıyor.



    Büyük ödül



    EA yaptığı duyuruda gelecek yıl 3 milyon dolar ödül havuzu olan büyük bir turnuvaya başlayacağını açıkladı. Turnuva döngüsü içerisinde 12 global canlı etkinlik olacak. 8 etkinlik bölgesel, 4 etkinlik ise global çapta. Dördüncü etkinliğin Apex Legends Global Series Championship olarak 1 milyon dolar ödüllü düzenleneceği ve 60 takımı bir araya getireceği ifade ediliyor. EA turnuvanın büyük kısmına ev sahipliği yapacakken PGL ve GLL espor organizasyonları da kalan etkinlikleri alacak.



    Ayrıca Bkz.Scuf kontrolcü markası Corsair tarafından satın alındı



    Dünya çapında 60 ülkeden katılım alınacak olan turnuva sadece PC oyuncuları için olacak. Takımların üçer kişiden oluşacağı belirtiliyor. Takımlar önce çevrim içi elemeden geçecek. Sonrasında Challenger ve Premier adındaki bölgesel elemelere katılacak. Elde ettiği puanlara göre global etkinliklere ve son olarak da finallere katılabilecek.



    70 milyon civarında oyuncusu olan Apex Legends’in 200 milyon oyuncusu olan Fortnite gibi yapımlara ulaşması biraz zor ancak turnuvalar süreklilik kazandıkça ilgiyi arttıracaktır. Turnuvanın ilk ayağı 25 Ocak tarihinde başlayacak. Kayıtlar ise bu ay içerisinde açılıyor. İlk global etkinlik ise 13 Mart tarihinde.








  • Trde sunucusu bile yok sirf ping farkina oynanmiyo oyun bundan sonra boyle :) ping +50 ustu olan hic bir online oyuna girmicem bosa eziyet oluyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    47 ms oluyor genelde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hile var, espor var. Uzak dursun benden

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıktığı zaman bir gazla oynadım, hatalarına, buglarına, ping-lag sorununa rağmen. Uzun süre geçmesine rağmen hala düzelmeyen onca şey var. 6siege'in oyuncu sayısı daha az olmasına rağmen adamlar ilmek ilmek her hatayı düzeltmeye çalışıyorlar. Ama EA sal çayıra oynasınlar kafasında ne yazık ki.

  • Zeakown tek geçerizzzz

  • gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    Superonline ile Frankfurt 1 Serverında 44-45 ms ile oynuyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.