Şimdi Ara

Western Digital, Türkiye’deki ürün portfolyosunu genişletiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Ülkemizde depolama pazarında önemli pazar payına sahip Western Digital, Türkiye’de büyümeye gideceğini açıkladı. Ürün çeşitliliğini arttırma kararı alan firma, Türkiye’de satışa sunulmayan diğer ürünlerini de ülkemize getirecek.



    Western Digital Türkiye ekibi, 2020 yılı içerisinde odak noktalarının WD Purple, Ultrastar HDD, NAS SSD ve NVMe SSD modelleri olacağını açıkladı. Flash bellek ve sabit disk pazarında Türkiye’deki liderliğin sürdürülmesi hedefleniyor. Büyümenin ana odağında ise WD Black P10, D10 ve SanDisk Extreme Portable SSD gibi taşınabilir saklama çözümleri yer alacak. WD Black P10 ve D10 modelleri hem konsol hem de PC oyuncularının ihtiyacını gidermeye yönelik özelliklere sahip.



    WD Black SN750 NVMe SSD, WD Blue SN550 NVMe SSD ve WD Purple microSD kart modellerini 2020 yılı içerisinde Türkiye’de daha aktif bir şekilde göreceğiz. Bu ürünlere ek olarak Western Digital’in ürün portfolyosu daha da genişleyecek.








  • şu ssdler ucuzlamadı gitti 1 tb ssd iyi bir marka için 2 bin tl yi buluyor. (m2ssd)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mekanik disk denen şeyin üretümini sonlandırsınlar artık tarihin tozlu raflarında yerini alsın cağ dışı teknoloji

  • Mekanik disklerin önemi var hâlâ. Ssd ile mekanik disklerin kullanım amaçları farklı bir kere. Hız, performans gibi durumlarda ssd iyidir ama iş kapasite kısmına gelince birim GB başına maliyeti çok fazla. Her geçen gün dosya boyutları büyüyor. Arşiv gibi amaçlar için mekanik diskler uygun fiyata kapasite sunuyor. Kullanıma göre hdd seçimi yapılmalı.

  • Bazılarının dediği "mekanik disklerin önemi var hâlâ" sözüne katılmıyorum. Mekanik disklerin üretiminin sonlandırıldığını düşünelim. SSD'lere olan talep artacak ve başta SSD fiyatları yüksek talepten dolayı yükselecek. Daha sonrasında arz-talep dengesinin daha düşük fiyatlarda ve daha yüksek üretim hacminde kesişmesinden dolayı üretim (arz) artacak, bu da fiyatların mekanik diskler seviyesine gelmesini sağlayacaktır. Yani mekanik diskler artık üretilmese bunun yararı biz son kullanıcılara olur her zaman.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.