Şimdi Ara

Xiaomi nin hangi telefonuna geçmeye değer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iPhone 7 kullanıcısıyım yeni bir telefon almak istiyorum iphone 11 almayı düşünüyordum fakat bir tarafım xiaomi alma niyetinde. Bir tanıdığım xiaomi redmi note 8 almış gayet hoş bir cihaz fakat iphone 7 den geçeceğime değecek bir xiaomi modeli düşünüyorum sizce hangisine geçmeliyim değer mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Dostum maddi olarak imkanin varsa iphone da devam et.Bunu 5 yil samsung kullanip xiaomi ye gecen biri olarak soyluyorum.Hersey donanim degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rcp.y

    Dostum maddi olarak imkanin varsa iphone da devam et.Bunu 5 yil samsung kullanip xiaomi ye gecen biri olarak soyluyorum.Hersey donanim degil.
    Hocam artık android kullanayım diyorum o yüzden böyle bir farklılık istedim xiaomiyi de beğendim fakat model konusunda o kadar karışık ki hangisi iyi hangisi kötü anlayamıyor insan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam selamlar. Ben de xiaomi bakıyordum fakat bildirim, sensör vb. sorunları okuduktan sonra gidip One Plus 7t aldım. Bütçeniz ne kadar bilmiyorum fakat Iphone 6 kullanıyordum ve kesinlikle elime aldığımdan itibaren hiçbir zorluk çekmeden kullanıyorum. Yaklaşık bir hafta oldu telefonu alalı. Eğer Iphone modellerine yakın bir deneyim istiyorsanız (hatta daha iyisini) kesinlikle öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vyndra

    Hocam selamlar. Ben de xiaomi bakıyordum fakat bildirim, sensör vb. sorunları okuduktan sonra gidip One Plus 7t aldım. Bütçeniz ne kadar bilmiyorum fakat Iphone 6 kullanıyordum ve kesinlikle elime aldığımdan itibaren hiçbir zorluk çekmeden kullanıyorum. Yaklaşık bir hafta oldu telefonu alalı. Eğer Iphone modellerine yakın bir deneyim istiyorsanız (hatta daha iyisini) kesinlikle öneririm.
    Teşekkürler hocam cevabınız için. Oneplus ilk defa duyuyorum ve zaten şüpheliyim bari almışken bilindik bir marka olsun istiyorum. Samsung zaten almam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bu cep telefonu isi tamamen ne kadar para vermek istediginle alakali.Benim icin bu donemde bir cep telefonuna vermek iatedigim max tutar 2000 tl idi bu yuzden secimim xiaomi oldu.Bu fiyata eli yuzu duzgun Samsung olsa xiaomi alinmaz net.Ayrica sunu soyliyim xiaomi begenilmeyen Samsung un yanina yaklasamaz arayuz ve yazilim olarak.Benim gozumde xiaomi 2000 tl civarina alinabilir bir markadir.3000 tl ye ciktigim an baska alternatif bakarim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut modellerden Mi 9 Lite veya gelecek olan modellerden Redmi K30.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi ve gayriresmi olarak xiaomi de fiyatlar yarı yarıya fark eder tercih sizin.

    Mi 9
    Mi 9t pro
    Mi 9t
    Redmi note 8 pro

    Modellerine bakabilirsiniz. Yeni tanıtımı yapılan Redmi K30 u bekleyebilirsiniz (Redmi K30 Mi 9t nin yani Redmi K20 nin devam modelidir) Üstün bir kamera performansı istiyorsanız da Mı Note 10' a bakabilirsiniz. Tüm yazdığım cihazlar İphone 7 yi size aratmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kunt1903 -- 14 Aralık 2019; 3:59:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.