Şimdi Ara

Tesla, Almanya'daki fabrikasında yılda 500.000 elektrikli otomobil üretecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Tesla, Berlin'de kuracağı yeni fabrikada yılda 500.000 elektrikli otomobil üretmeyi hedefliyor. Bild gazetesi, şirketin Almanya planlarına ışık tutan bazı yeni bilgiler paylaştı.



    Ayrıca Bkz.BMW ve Hyundai bilgisayar korsanlarının saldırısına uğradı



    Tesla CEO'su Elon Musk geçen ay, Grünheide kentinde Model 3 ve Model Y üretiminin yapılacağı bir tesis inşa edileceğini açıklamıştı. Alman Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetesine göre şirket tesise 4 milyar euro (4.41 milyar dolar) civarında yatırım yapacak.





    10.000 kişiye istihdam sağlayacak



    Bild, söz konusu tesisin 10.000 kişiye iş imkanı sağlayacağını söylüyor. Daha önce 6000-7000 rakamları ortaya atılmıştı. 420 futbol sahası büyüklüğünde bir alanı kaplayacak fabrikanın inşasına 2020 yılında başlanacak.








  • Gelsin burda kursun kaliteden yana sıkıntı yok maliyeti 10 da 1 e düşürür.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bio technolog

    Gelsin burda kursun kaliteden yana sıkıntı yok maliyeti 10 da 1 e düşürür.
    Alman hükümeti teslanın bu fabrikayı berlinde kurması için almanyada satılacak her elektrikli araç için 6000 euro teşvik verdi. Türkiye bu teklifi teslaya yapmiş olsaydı işcilikten dolayı Türkiyeyi seçerlerdi.
  • bizde teşvik geçtim amerikan araçlarından alınan ekstra vergi sessiz sedasız devam ediyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • wv fabrika açsın diye teşvik vs verip, birde yeni gelin nazı çekeceğine, bu herife verseydiniz o teşvikleri de tesla Türkiyeye gelseydi. yazık oldu.

  • ceo-tr kullanıcısına yanıt
    Verilmediğini nereden biliyorsun kendisi gelip Cumhurbaşkanı ile birebir görüştü hatta kafalama amacı ile uydu gönderme işi bile verdik kendisine.

    Ancak Tesla’nın işinin yarısı imaj. Türkiye yurt dışında gerek Türkiye düşmanı Türkler gerek bizden çıkar sağlamaya çalışan yabancılar olsun kötülemekle meşgulken. İmajımız yerlerde iken çok zor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir ölçü birimi olarak futbol sahası? 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt
    Gün hocam işte gerekirse teşviki çoğaltıp, hatta fabrikayı direk yeri ve binası biz verip, bir şekilde Türkiye ye çekmemiz gerekirdi diye düşünüyorum. Hem uluslar arası imaj, hem geleceğin teknolojisi için kaçırılmaması gereken bir şeydi. mesela şu an teslanın servisi bile mevcut değil Türkiyede.
  • Göçük olur mu acaba burada göçük !

  • Hökümet vw e bütün teşvijleri verdiği halde ülkemize gelmedi. Tesla almanya ya elini kolunu sallaya sallaya yatırım yapıyor. Şu anda akp hökümetinin yaptığı herşey ters tepiyor. Lehimize olan hiçbir şey yok. Libya da yine yanlış ata oynadılar. Hafter anlaştığımız hükümeti rusyanın bike yardımıyla devirecek. Olan yine bize olacak.

  • ceo-tr kullanıcısına yanıt
    Keşke öyle olsa ama Volkswagen bile açmayı kararlaştırdığını ertelediği bir ortamda (ki deli teşvik var) Tesla gibi tamamen imaj ve onun sağladığı finansmana bakarken imkansız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.