Şimdi Ara

Amfi ve Woofer olmadan uygun yollu ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Polo 6N aracım var ve şuanki haliyle hiç tatmin edici değil daha çok baş ağrıtıyor. Ses sistemindeki kullanılan malzemeler konusunda neredeyse hiç bilgim yok bu yüzden yanlış yazabilirim bazı şeyleri mazur görün. Ancak ben amacımı söyleyeyim bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

    Araçta teyp olarak pioneer mvh-85ub var.
    Aracın göğüs kısmında sağda ve solda küçük bölümleri var tweeter deniliyormuş sanırım 10cm.
    Ön kapılarda 16cm lik hoparlörler var.

    Göğüste sol taraftaki tweeter çalışmıyor sağdakide cızırtılı belkide tüm sorun bundan kaynaklıdır o yüzden bunların kesinlikle değişmesi gerekiyor.

    Benim amacım ise öyle üst seviye bir ses almak değil çok parada harcayamam (en fazla 500 TL), kaliteli ses alayım keyif versin rahatsız etmesin yeter. Bu amacıma araçta ekstradan yer kaplamayacak bir şey kullanmadan ulaşabilir miyim? Yani amfi, woofer veya başka ne varsa bunları kullanmadan sadece kapılardaki hoparlör bölümleri ve göğüsteki tweeter yeri olan bölümleri kullanarak bu isteğim olur mu?

    Ve almam gereken hoparlör veya tweeter hangi marka model tercih etmeliyim bana bu konuda bilgilerinizi aktarabilirseniz çok memnun olurum.
    Ben hoparlör olarak Pioneer TS-G1620F 300W-16cm-tweeterlı modelini almayı düşünüyordum ama burada yazan değerler hakkında da bir fikrim yok bu yüzden yanlış tercih yapmakta istemiyorum.

    Şimdiden teşekkürler.











  • life_is_good kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Öndeki tizler sanırım tweeter oluyor. Onun için nasıl bir ürün tercih etmeliyim onada örnek bir ürün söylerseniz çok memnun olurum. Onları ve ön kapı hoparlörlerini değiştirdikten sonra yine tatmin etmezse pandizota hoparlör için yer açtırırım artık veya pandizotun takıldığı o sağdaki soldaki bölümlere sığarsa orayada yer açtırabilirim.
  • Mehmet.11 kullanıcısına yanıt
    Pandizotu delmeden oval yükseltici ek parça var onunla montaj yapılabilir. 10cm tiz olarak bı fikrim yok zaten teyp için 4 adet hop uygundur daha fazlası sesi kötü etkiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • life_is_good kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.