Şimdi Ara

Apple'ın iPhone 11 üretimini yüzde 25 azaltacağı iddia ediliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Apple önümüzdeki yılın Eylül ayında piyasaya süreceği iPhone 12 modelleriyle ilgili çalışmaları sürdürürken, analistler de şirketin gelecek planları konusunda kullanıcıları bilgilendirmeye devam ediyorlar.



    Kullanıcılar iPhone 12'yi bekliyor



    Rosenblatt analisti Jun Zhang'in son raporuna göre Apple, iPhone 11 ve iPhone 11 Pro Max'ın üretimini yüzde 25'e kadar azaltmayı planlıyor. Mart ayından sonra iPhone 11 modellerine olan talebin yüzde 60 azalacağını ön gören Apple, bunun büyük yeniliklerle gelmesi beklenen iPhone 12 serisi ile ilgili olacağı görüşünde. Şirkete göre kullanıcılar paralarını yeni iPhone serisi için harcama eğiliminde olacak.





    Söylentilere göre Apple'ın 2020 yılında piyasaya süreceği iPhone 12 modelleri büyük yeniliklerle gelecek. Beklenen özelliklerin başında ise Qualcomm işbirliğiyle cihazlara eklenecek 5G özelliği geliyor. Ayrıca Face ID'ye ek olarak ekran altı parmak izi sensörü ile gelmesi beklenen yeni nesil iPhone modellerinin, daha büyük pil kapasitesi sunacak olması da kuvvetle muhtemel görünüyor.








  • ekran altı parmak izi gelmez bunu herkes biliyor ama yabancı basın dahi haberini yapıyor bunun ..sırf click almak için
    Neden mi ?
    apple kabaca tükürdüğünü yalamaz parmak izine geri dönmez
    animoji face id sensörleriyle çalışan bi sistem benzer sensörler olmadan çalışmaz apple animojileri aşırı benimsedi ve geleceği baya var
  • Bu büyük (!) yenilikler 284 dolarlık Redmi K30’da var. Gerçi 5G hariç diğer bütün markalarda da var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka telefon da değil iPhone 12 alacaklar insanlar o yüzden paralarını saklıyorlar demek.

  • ekran altı parmak izi gelmez bunu herkes biliyor ama yabancı basın dahi haberini yapıyor bunun ..sırf click almak için
    Neden mi ?
    apple kabaca tükürdüğünü yalamaz parmak izine geri dönmez
    animoji face id sensörleriyle çalışan bi sistem benzer sensörler olmadan çalışmaz apple animojileri aşırı benimsedi ve geleceği baya var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ciwanbilisim kullanıcısına yanıt
    eSim şuan 45 ülkede var, 2018 sonunda bu rakam 24 idi. Büyük ihtimal 2020 sonuna kadar Türkiye dahil 100 ülkeyi bulur. Piyasayı domine etmek için 2020'de tamamen eSIM'e geçerler. 2021'de de tamamen kablosuz şarja dönecekler. Böylece cihaz yekpare cam parçasına daha çok yaklaşacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çinli telefon üreticileri cok saglam geldi..telefon la yapılabilecekler belli,ihtiyac olmayan özellik pazarlamakta bir yere kadar. uygun fiyatlı bir cok telefon tum işleri rahatlıkla görüyor...insanlar tabiki fazla para ödemek istemiyor.bu stratejiyle apple kan kaybetmeye devam eder..

  • bu isin dogasi bu. yenilikler, ileri teknolojiler gelmiyorsa talep pahali markalardan ucuz muadillerine donuyor. ilk ciktiginda luks, prestij olan sey zaman icinde evdeki buzdolabi gibi siradan ihtiyac giderici esyaya donusuyor. iki buzdolabi ayni isi yapiyorsa, yakin kalitedeyseler marka etiketinden dolayi 2 kati parayi vermezsiniz, cok az kisi verir. bu degisimi daha once pc sektorunde gorduk. sonucunda apple batmanin esigine gelmisti. su an pc ureticileri incecik kar marjlari icin birbirlerini yiyor. apple vizyoner sekilde farkli, islevsel yenilikler getirmedikce onumuzdeki yillarda gidisat surekli apple in alehine isleyecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkaura -- 11 Aralık 2019; 10:6:54 >
  • apple kendi kendine üretimini azaltacağını iddia edeceği başlığı da garip bir başlık olmuş... İddia ediyorum üretimimi %25 azaltacağım gibi bir şey...

  • Magazin bültenine çevirdiniz işi iyice. Her sene en az iki ya da uc kez bu tarz haberler çıkıyor. Apple üretimi azaltacak ya da satışları düştü diye iddialarla surekli ayni tarz haberler her donem tekrarlanıyor her modelde ayni haberler çıkıyor. Ardından çıkıp apple su kadar cihaz satti su kadar kar etti diye haber yapılıyor.

    Kaldi ki elbet azalacak uretim surekli ayni miktarda olmayacak bir sonraki donemin hazirligi icin alinan stratejik kararlari magazin haberi başlığı gibi vermek de tuhaf.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 11 Aralık 2019; 11:0:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu forumda ilk iPhone çıktığından beri her sene Apple’ı batırıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkaura kullanıcısına yanıt
    Her yerde "aynı ürüne neden 2 katı para vereyim?" deniyor ama hangi iki kat? Note 10+, Mate 30 Pro ve iPhone 11 Pro Max'in fiyatlar neredeyse aynı. iPhone 11 Pro Max bir miktar daha pahalı ama 2 kat nedir?

    O bir miktar daha pahalılığın bir kaç nedeni olabilir;

    - Marka algısı : Kabul etmek gerekir ki elektronikte Apple üzerine marka yok. Hatta hiç bir sektörde yok.
    - Üretim kalitesi : Apple'in üretim kalitesi de premiumdur. Sadece fiyatları değil. 2007 den bu yana üretilen ve Türkiye'de satılan iPhone'ların şu anda hala çalışanların ve aktif kullanılanların oranı yaklaşabilen bir rakibi yok piyasada. Dünyada da böyle.
    - iOS un sadece iPhone'da olması...

    Bu 3 konu aradaki farka değmez diyorsanız o görüşe saygı duyarım. Ama her yıl 200 milyonun üzerinde kişi de bu farka değer diyorsa buna da saygı duyulmalı.

  • o çentik kalkmaz boşuna şu görseli kullanıp durmayın anca biraz daha daralır o kadar. apple hayatta oynar mekanizma ön kamera geçmez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MysticDesign -- 11 Aralık 2019; 11:32:58 >
  • Erasmus78 kullanıcısına yanıt
    Iphone 11 yok satıyor. Zorlu’da 11 pro max kalmamıştı Akasya’dan aldım. O derece. Şaştım o gün millet kuyruğa girmişti. Bu kadar olacağını tahmin etmiyordum gerçekten.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mert1907 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur. Ben de 11 çıkacak diye biriktirmiştim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • salem33 S kullanıcısına yanıt
    Ben de iPhone 11 in 128 veya 256 GB modelini alacaktım ama hiç bir yerde bulamadım. Sadece 64Gb olanlar kalmış bir kaç yerde. Mecburen 11 Pro Max 256Gb aldım.
  • Dünyanın en iyi telefonu olsada çentik işi bozuyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5g olmayan telefonun çok fazla satması bu vakitten sonra elbette çok zor üretici markalar bunun için ileriye dönük yeni stratejiler belirliyorlar

  • İphone 4 almayıp paramı 5 için saklasaydım muhtemelen 6 'yı bekler 7 yi alırıdım. Ama 7 Plus aldım.Çok saçma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanberk -- 11 Aralık 2019; 15:31:38 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.