Şimdi Ara

Silinebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerros -- 20 Aralık 2019; 23:21:0 >



  • Benimde yorumlarım silinmişti. ucuza alan arkadaşlarda nereden aldınız gönderebilir misiniz dediğim için admin yorumu silmişti. Forum yardımlaşma yeri milleti kazıklama yeri değil...
  • Konuyu açan arkadaş haklı. Sıcak fırsatlar yönetimine dikkat edin böyle satıcılardan para alıp kollayabilir. Kimseyi ima etmiyorum ama olay doğru bizzat pm atıp bilgi istedim kayıtlarda var zaten girin okuyun @gun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir şeyi kaçırıyorsunuz. Evet silinen mesajınızda bir problem yok. Tecrübelerinizi aktarıp üyeleri bilgilendirmek istemişsiniz bunda bir sıkıntı yok ancak o güzel mesajın sonuna “ Bunlar şark kurnazı” vb. bir cümle yazdığınız an mesajın büyüsü kayboluyor.


    Bilgi paylaşımınızı zaten yapmışsınız. Ancak iş ithama gelince maalesef bizlerde müdahale etmek zorunda kalıyoruz. Sonra mesaj silinince sebini o kadar yanlış yerlerde arıyorsunuz ki olay iyice büyük resmi görme muhabbetine kayıyor.


    Kullandığınız ifadenin TDK’dan anlamını yazmamızada gerek yok. Maalesef dilimizde bir çok kelime ve cümle anlamı dışında kullanılıyor. Keşke herkes TDK karşılığını kullansa ama maaesef mümkün değil.


    Eminim sizlere karşıda böyle bir ifade kullanılsa sizde rahatsız olup şikayet ederdiniz.


    Mesajla ilgili silme işlemi doğru ancak uyarıya gerek görmedim. Bu nedenle verilen uyarıyı iptal ettim. Bu tarz olaylarda bana mesaj atabilirsiniz. Elimden gelen yardımı yapmaya her zaman hazırım.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.