Şimdi Ara

Yurtdışındaki kredi kartına bankadan ödeme yapılabilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sorun başlıktaki gibi. Booking'den yılbaşı organizasyonu için yurtdışındaki bir otelden rezervasyon yaptık ama otel Booking'den ödeme almıyormuş. Ücretin %50'sini önden yatırmamız lazım ama bize ödeme bilgisi olarak bize bir isim ve kredi (veya debit tam bilemiyorum) kartı no attılar ana bankadan yurtdışındaki kredi kartına ödeme yapılamıyor. Para transferinden yapmayı denedim ama kart numarası yanlış diyor. Swift seçince de sadece banka hesabı seçeneği çıkıyor.

    Böyle bir ödeme yapmanın bir yolu var mı?



  • Bildiğim kadarıyla başka bankanın kredi kartına ödeme ülkeler arası yapılmıyor, banka hesabına yapılabilir ama çok tuzlu olur birde eklemek isterim bir ülkeden diğer ülkeye para gönderiyorsunuz dolandırılma ihtimaliniz çok yüksek bence hiçbir garantisi olmayan kuruma üstelik başka ülkede olan bir kuruma para göndermeyi birdaha düşünün, Türk Mahkemeleri buna müdahele edemeyecektir, yine de karar sizin.
  • WhatsApp'tan mesajı alınca booking.com üzerinden otel ile mesajın onlardan geldiğini teyit ettim. Otel zaten puanları yüksek bir otel bayağı. Yani bir sıkıntı olmaz o konuda. Sonuçta Western Union ile hallettik. Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalPal -- 14 Aralık 2019; 13:28:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.