Şimdi Ara

Arabama sürttüler.. Yanına kar kalması zoruma gidiyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nizamı park ettiğim arabama sürtüp kaçmışlar. Kapıd göçük mevcut. Olay müze önünde oldu fakat kamera sadece benim arabamı görmüyor. İfade verip şikayetöi oldum müze kayıtları incelenecek ama çok ümitli değilim...

    En çok zoruma giden ise bunun adamın yakına kar kalacak olması. Kapıyı yaptırsam mı kalsa mı öyle bilemedim sizce ne tutar? Arabama sürttüler.. Yanına kar kalması zoruma gidiyor... Arabama sürttüler.. Yanına kar kalması zoruma gidiyor... Arabama sürttüler.. Yanına kar kalması zoruma gidiyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 6 Aralık 2019; 20:14:18 >







  • Sokak ortasında şerefsiz itin biri gencecik kızın canına kıydı.Güzel kızım canın kizim sevdikleri evlerinin neşesi ,bir tanecik yavruları kuş oldu gitti.

    Dünya malı dünyada kalır.yemisim değer kaybını bilmem neyini.yaptir arabanı bin.ben bu gibi durumlarda keyfimi düşünürüm.benden sonraki kullanıcıyı değil.baktikca rahatsız olacagim

    Şansa yaşıyoruz şansa.arabana hafif tiklatmislar cokmu

    Not:vurup kaçanın burnundan gelir insallah



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 6 Aralık 2019; 20:35:44 >
  • Zamaninda sitenin bahcesinde surtmuslerdi bana kamera olmasina ragmen pesine dusmedim cunku onunde numaram var ve sadece site sakinlerinin girdigi bir ortamdi cizmesine ragmen aramayan kapima gelmeyen bildirmeyecek kadar yuzsuz ve malum insan tipiyse peşine dusmeye degmez bu tarz insanlari elbet bir gun baskasi daha buyugunu yasatir ugrasilmaz boyle insan musvetteleriyle....
    Yaptir hocam her gordugunde hatirlar sinirlenirse 2bin tl kadar deger kaybin hayirli olsun
  • topluca japonya'ya yerleşmemiz lazım..
  • Elimden gelir aslında biraz bu tarz işler. Döşemeyi söküp içerden çekiçle tıklamayı düşünüyorum. Tam gönyeye gelmesede çirkin görüntü gider hocam... Asıl zoruma giden insanların bu kadar rahat ve gamsız olması. Ben birine bunu yapsam uyuyamam. Bu nasıl bir zihniyet anlamadım. Hadi diyelim hayat memat meselen vardı girmen gerekti numaram yazıyor camda bir ara kardeşim yani. Eğer arayıp özür dileseydi para istersem şerefsizim.
  • Resmini çek sonra yaptır gitsin. Değer kaybı niye olsunki artık bu milletin boya takıntısıni bırakması gerek
    Araçta saseslere ve hava yastigina motorun durumuna bakılmalı yok boya var yok çizik var algısı olduğu sürece otomobil fiyatları garip seyreder.
    Her neyse iyi bir usta bulman gerek iyi usta bulursan lokal boya ve cektirmeyle duzelltebilir boya kalkamasaydi boyasız düzeltme yaptırırdin
    Sonuç olarak iyi bir ustanın elinde hallolur
  • ßenle100les kullanıcısına yanıt
    Yaptırcam hocam muhtemelen 6 parça boyalıydı 8 olacak artık. Boyaya takan adama da satmam olur biter...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Material-Engineer

    Yaptırcam hocam muhtemelen 6 parça boyalıydı 8 olacak artık. Boyaya takan adama da satmam olur biter...
    Bundan 4 sene 2006 model bir megane 2 almıştım. Arabada 2 parça boya vardı. Geri kalan parçalarda çizik içindeydi güya boya yok işte... Keyif almak için biniyoruz tavan hariç arabayı boyattım cillop gibi oldu daha sonra da 2 sene binip sattım.

    Şu anda kadjar sahibiyim, aracımın ön tamponuna sürttüler gidip tamponu boyattım. Değer kaybı olacak diye göz zevkimden vazgeçemem.

    Can sıkıcı bir durum ama boya takıntısınıda yenmek lazım.
  • Zaten bu işlerde önce boyatıyım mı boyatmayım mı sorusu başlıyor,daha sonra da iyi bir boyacı bulabilirmiyim sorusu ile devam ediyor.

    Malum damalı eşşek gibi araç çıkaran pek çok ustamız var.
  • Yanına kalmayacağına emin olabilirsin, misliyle çıkar. Tecrübeyle sabittir. Bana zarar verenin, benden çok zarara uğradığını gördü bu gözler. Hiç gidip, neden böyle yaptın bile dememiştim! Sonrasında da bir şey demedim, ama gördüm.


    Boya konusunda ise geçen komşumla muhabbet ederken dedi ki:
    "Aracım 16 yıllık, bir kaç yerde çizik var, belki satarım diye boyatmıyorum, sonra değeri düşer"

    Yahu araban olmuş 16 yıllık, artık ne eederi, ne değeri!
  • Yanına kar kalmaz, bir şekilde çıkar kendisinden öyle ya da böyle...

    Ben de bundan 2-3 yıl önce kapalı otoparktan çıkarken bir Golf’e sürtmüştüm. Ufak bir hasardı. Büyük bir iş merkezinin otoparkı, yüzlerce araç ve firma var. Olayın yaşandığı yerde kamera falan olmamasına rağmen, Golf’un ön camına kartvizitimi bıraktım. Daha sonra adam aradı, sizin gibi insanlar kaldı mı diyip iş yerinde çayını kahvesini ısmarladı. Hasar için de canınız sağolsun, önemi yok dedi.

    Bu tip şeyler biraz karakter meselesi ve yetiştirilme ile alakalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.