Şimdi Ara

Ne hale geldik, nereye gidiyoruz ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sabah bir marketten cips çaldım. Başka bir marketten bir meyve çaldım. Sonrasında altında çay ocağı bulunan bir caminin yanına geldim. Çay ocağına girerek, bir müddet oturdum. Bu sırada çay ocağına altı yaşlarında bir çocuk ile annesi geldi. Annesi çocuğu bırakarak ayrıldı. Ben çocuğu seyretmeye başladım. İçimden kıskandım ve öldürmeyi düşündüm.


    Az önce Ceren Özdemir'in katilinin ifadesini okudum. Her satırı kanınız donacak cinsten. Bu gidişle küçücük yavrularımız sokakta tek başına oynayamaz, sokakta tek başına dolaşamaz hale gelecek.
    Tabi ki bu cani herif psikolojik sorunları olan istisna bir durum ama; Düşünmeden edemiyorum, nereye gidiyoruz, nasıl bu hale geldik, nasıl böyle gergin insanlar olduk.


    Kaynak: https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/son-dakika-ceren-ozdemirin-katili-ozgur-arducun-kan-donduran-ifadesi-5493528/







  • Her toplumda böyle kanser hücreleri vardır ancak bizimki metastaz oldu gibi görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu şahıs belliki ağır psikolojik sorunlu adam gördüğü herkesi öldürmek istiyor ayrıca bayan ve öğrencilere zaafı olduğu belli . Bu adamın cezaevine gitmesi ne kadar doğru bilmiyorum bence yüksek seviye korunaklı deliler Hastanesi'ne gitmesi daha mantıklı . Bir diğer sorunda bu adam önceki kaldığı cezaevlerinden nasıl bu kadar kolay kaçabilmiş demek ki cezaevleri yeterince iyi korunmuyor.
    Çok yazdım ama ilgimi çekti bu şahıs neredeyse hayatı boyunca yetimhaneler de yurtlar da tek başına kalmış. Yani buradan pek aile sevgisi görmediği anlasiliyor sanırım bu yüzden birazda kafayı sıyırmış. Belkide bebeklikten itibaren ailesi ona sevgi gosterseydi, yurtlara / yetimhanelere bırakıp başlarından defetmek yerine onla ilgilenselerdi belki şuanda bizi tedavi eden bir doktor olabilirdi. Buradan aile faktörünün ne kadar önemli olduğunu görüyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 6 Aralık 2019; 16:0:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O adam sorunlu.Bugün sal yine cinayet işler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.