Şimdi Ara

Xiaomi ve Huami, akıllı bileklik Mi Band 5 konusunda henüz anlaşmaya varamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • En popüler Xiaomi ürünlerinden biri olan Mi Band serisinin, tüm dünyadaki kullanıcılar tarafından oldukça büyük rağbet gördüğünü söylemek mümkün. Ancak şirketin geliştirmekte olduğu ve Mi Band 5 olarak piyasaya sürülmesi beklenen yeni nesil akıllı bilekliğin üretime girip girmeyeceği ise şimdilik muamma.



    Ayrıca Bkz.Samsung'un 5G özellikli tableti Galaxy Tab S6 su yüzüne çıktı



    Anlaşmaları bekleniyor



    Mi Band akıllı bileklikleri Xiaomi'nin üretmediğini söyleyelim. Cihazlar Amazfit'in tüm akıllı saatleri gibi bir Huami şirketi tarafından üretiliyor. Xiaomi'nin alt markası olarak faaliyet gösteren Huami, Mi Band 5 konusunda Xiaomi ile henüz tam olarak anlaşmış değil. Kaynaklara göre iki şirket yeni nesil spor bilekliği için henüz özel bir sözleşme imzalamadı.





    Geçtiğimiz aylarda bir Huami yetkilisi, yeni Mi Band modeli üzerinde çalışmalar yaptıklarını belirtmiş olsa da, Xiaomi sözcüsü, şirketler arasındaki işbirliğinde bazı yanlış anlamalar olduğunu açıkladı. Olası bir anlaşmazlık durumunda ise Huami'nin Mi Band 5'i kendi markasıyla piyasaya sürme olasılığı var. Ancak Xiaomi markası olmadan yüksek satış rakamlarına ulaşması pek mümkün görünmüyor. Anlaşmazlıklarla ilgili bir detay verilmemiş olsa da, Mi Band 5'in Xiaomi markasıyla piyasaya sürülmesi kuvvetle muhtemel diyebiliriz.








  • Hepsi Cin isi ... Fark etmez...

  • Haberdeki ikinci resim Samsung Galaxy Fit 2 ne alakaysa

  • huavei nin bileklikleri xiaomi den daha iyi bence

  • başlıkta huami yazıyor yorumlarda huavei yazıyor . +9 logic dedected

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.