Şimdi Ara

500TL'nin altındaki laptopla Gta5, Lol, Battlefield 3, Call Of Duty 3, Pes 2019 Oynanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bu konuyu haddim olmasa da ihtiyacı olanlar için tavsiye verebilme amaçlı açtım, sizinde tavsiyelerinize açığım. Konuyla ilgili hali hazırda video çekip yükledim aşağıya linkini bırakacağım. Uzun bir video oldu (Oynama yapıldığı düşünülmesin diye kesmedim) ama orda da bahsettiğim gibi; Bütçesi 500tl nin altında olup 11 12 yıllık laptop alacaklar var ise veya elinde bu tarz laptopu olanlar varsa, Ssd'siz ddr2 ram'le çift çekirdekli bir işlemci ve standart bir laptop ile extra donanımlar olmadan neler yapılabileceğini anlatmaya çalıştım. Forumda pek ihtiyacı olan olmayabilir ama zamanla ihtiyaç duyanlar çıkarilir diye buraya bırakmak istedim, umarım faydalı olur.

    -https://www.youtube.com/watch?v=itOG_tfMwGM







  • Elinize sağlık faydalı bir konu. Eski bilgisayarını kullanmak zorunda olan biri birkaç upgrade ile gözle görülür bir gelişme yakalayabilir. Siz de bunu yapmışsınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ChiefOfficer kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ben yeterli olduğunu düşünüdğüm için ram ssd takviyesi yapmadım, bazı cihazların harddiskinde bad sector olabiliyor performans düşüklü yaratacağından ssd ram veya işlemci takviyesi yapılabilir bazı cihazlarda da bu durum pek bişeyi değiştirmiyor bütçesi kısıtlı olanlarda buna dikkat edilmesinde fayda var. Bu konu da da soru gelirse yardımcı olmak isteriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.