Şimdi Ara

Erkek, erkeği öldürünce 'cinayet'- Erkek, kadını öldürünce 'erkek terörü' demek (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
3
Favori
13.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bağımlıdeğişken

    Erkeğin erkeği öldürmesinin sebebi farklı erkeğin kadını öldürmesinin sebepleri farklı oluyor biraz düşün istersen niye acaba
    Erkek kadın onu aldattı diye öldürünce sıkıntı. Ama erkek aldatıp kadın öldürünce sıkıntı yok!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğer kıyasa bağlıyorsan erkek genelde aldatılınca öldürür ama aldatılan kadın o kadar fazla ki her aldatılan kadın erkeği öldürse emin ol erkeğin ki kadar konuşulur ve sıkıntı olurdu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tamam kardesim kimin nasıl bir zihniyete sahip olduğu belli. Özellikle bu devirde insan olan herkes duyarlı olmalı, ama görünen o ki anlayış ve duyarsızlık almış başını gidiyor. Su günlerde bile böyle bir başlık acılıyor. İnsan olan böyle bir zamanda kadınlara karsı duyarlı olur. Bakın size cok basit bir sey sordum. Bana bunun cevabını verin? Bu forumda mini etek giyen kadınlar (bak kadınlar diye genelleme yine yapılıyor) fahişe ve buna benzer şekillerde asagılandı. Buna benzer yığınla kadınlara genelleme yapılıp aşağılanan konular populer oldu. Bir kac kadın nafaka haberinden sonra kadınlar için pozitif ayrımcılık yapildigi söylendi. Hangi birisini sana sayayım? Simdi bana suna cevap ver eger bir gram duyarlı ve anlayıslı insansan eger, ne zaman olduda bir kadını katleden bir erkek için buna benzet genellemeler yapıldu? Ne zaman ezilen, katledilen, tecavüz edilip öldürülen bir kadın bu sekilde savunuldu? Kac senedir bu forumdayım ve bir kez olsun birisi çıkıp "erkeklere pozitif ayrımcılık yapan bir düzen var" demedi kimse, üstelik bu yasadigimiz yer öyle bir ulke olmasına ragmen. Yok ama sapık olan onca erkek durduk yere ruhu hasta diye eşini katletsin sonra 10 sene hapis yatıp dısaru çıksın... Ama bir kadın eski kocasından 5 sene nafaka aldı diye kadınlar her asagilik kelimeyi hak ediyor ve her seyden once yine yazık olan erkekler oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lautreamont -- 7 Aralık 2019; 14:13:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu tür konulara bekarların mesaj yazması da tuhaf ötesi
    adam yorum yaparken kendi annesini düşünüyor ,her çocuk için annenin yeri bambaşkadır (çoğunlukla) ama evlense görecek anne ile eş aynı mı oluyor ?

    bir taraftan evlenmeyin diye ortalığı yıkan ,kadınlara kızlara yapmadık hakaret bırakmayan gençler ,diğer taraftan kadın hakları savunuculuğunda feminisleri aratıyor

    gerçi her şeyi google dan öğrenen gençlikten başka ne beklenir ?
    yaz google evlilik sonra gel buraya ahkam kes ,evlenin gelin ondan sonra ne diyecekseniz deyin ,öyle gazete haberleri ile yada google yazarak bu işler öğrenilmez
  • İşlenen cinayetlerin hiçbiri umrumda değil. Bu tarz olaylardan prim kasan insanlarda umarım azalarak biter. Cinayet cinayettir lan işte ne kasıyorsunuz. Sadece Türkiye'de olan bir şey değil yani bu.
  • Ben bunun zerre kadar dahi olsa bir tarafa eğilip bükülmesine karşıyım. Katledilen kadın demişsin ya onların katili olan erkekler bildiğin salak, sözde erkeklik yapıyorlar. Peki ben sana bir soru sorayım “kimliği belirsiz ceset” şeklinde failine ulaşılan veya ulaşılamayan cinayetlerde maktullerin cinsiyetine bakın sizi bir sürpriz bekliyor. Çünkü kadın bu durumda bile işin sürdürülebilirliğini hesaplar. “Aslan oğlum” cu anneler erkek çocuklarına kadını hükmedilecek varlık olarak öğretirler. Kadının sorunu yine kadındır. Kadın erkek ilişkilerinde aşk denen bir mucize vardır. Tartışan çiftleri dinle haklıyı bulmak zordur ama haklı olan taraf dargınlıktan sıkıldığında aklına rağmen hakkından vazgeçer ve iyi bir sevişme her şeyi unutturur. İşte bu aşkın olmadığı veya bittiği ilişkiler için kafa yormaya bile değmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.