Şimdi Ara

900TL Cayma Bedeli Çıkması (499'a düşürdüler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba
    Kasım 12 tarihinde çağrı merkezinde konuştuğum arkadaş, hattı iptal etmem durumunda "130TL" cayma bedeli çıkacağını söylemişti. Normal faturam 130 TL, hani dedim ay sonuna kadar anca iptal eder bunlar, gelecek olan toplam tutar 250-260 gibi düşünüyorum. Fakat bugün baktığımda 892 TL gibi bir tutar çıkarmışlar bana.
    Böyle bir şey başına gelen var mı? Adım adım ne yapmam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim. Çağrı merkezini aradım, çağrının inceleneceğini söylediler, sonra da tarafıma dönüş olacağını belirttiler.

    Edit 1: 499 TL düşürmüşler. İtiraz etmeye devam edicem, çünkü kadın ses kaydında 130-140 TL civarında bi tutar söylediğine adım gibi eminim Ki onlarda kayıtları dinlediğine göre, 400 TL'lik bir indirim yapıyorlar. Gün içinde ararlar, aradıklarında itiraz edicem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afazi -- 6 Aralık 2019; 12:58:55 >







  • Tahattut yapipda öyle 200-300tl ödiyen görmedim geçmiş olsun sirf u yüzden tahattusuz firmalarla anlaşma yapiyoruz ki problem sorun oldugunda rahat bi şekişde geçiş sagliyalim..o para ödenicek gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Yanlışım yoksa, 1 yıldan uzun olan sözleşmeleri müşteri hiçbir sebep göstermeden ve hiçbir ücret ödemeden iptal edebiliyor. Yasa gereği bu şekilde, 1 yıldan fazla sözleşme veremezsin diyor yasa. "tüketici hakları 52. madde 4. fıkra" bu şekilde belirtiyor.
  • Adamlar düzeni kurmuş, senden ekstra para istemediklerini, yaptıkları indirimi sözleşmeyi bozduğun için geri aldıklarını söylüyor. Yoksa ben de 2 yıllık sözleşmeye girer 6 ay sonra iptal ettirirdim ama olmuyor. Bunlar imza attığımız sözleşmelerde yazıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsini geçtim, çağrı merkezinden teyit alıp yaptım bu işlemi. Şu an kayıt dinlenme aşamasında, muhtemelen 140-130tl olacak. Fazla bi meblah çıksa, dondururdum çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.