Şimdi Ara

Samsung A50 alana A40 hediye !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
12.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Broon

    Hocam vasıflı adamın zaten adamın bir vasfı var, niye şöför olsun. İş bulmadan nasıl Almanya’ya gireceksiniz oda problem
    Federal Meclis'te görüşülen ve nitelikli iş gücü göçünü kolaylaştıran yasa tasarısı kabul edildi. 1 Ocak 2020’de yürürlüğe girecek olan yasaya göre, artık AB üyesi olmayan ülke vatandaşları da iş aramak için Almanya’ya gelebilecek.
    FEDERAL Meclis, Avrupa Birliği (AB) üyesi olmayan ülkelerden kalifiye iş gücünün Almanya'daki istihdamına olanak sunan yasa tasarısını kabul etti. Buna göre artık AB üyesi olmayan ülke vatandaşları da iş aramak için Almanya'ya gelebilecek. Kabul edilen yasa tasarısı, nitelikli iş gücüne Almanya'da altı ay boyunca iş arama olanağı sunuyor. Meclisten geçen tasarı her branşta iş gücü göçünün önünü açıyor.

    ALMANYA DAHA CAZİP OLSUN
    Yasaya muhalefet partileri Yeşiller ve Sol Parti, yetersiz olduğu ve iş gücü göçünü teşvik etmeyeceği nedeniyle karşı çıktı. Kabul edilen yasa tasarı sadece eleman eksikliğinin olduğu branşlarda değil, tüm alanlarda iş gücünü Almanya'ya çekmeyi amaçlıyor. Yasa yeteri derecede nitelikli olan tüm çalışanların Almanya'ya gelmesine olanak tanıyor. Daha önce Almanya ve AB üyesi ülkelerdeki çalışanların aynı işi üstlenmeleri durumunda üçüncü ülkelerden iş gücü göçüne izin verilmiyordu. Federal Meclis kabul edilen tasarıyla artık aynı işi Almanya'da veya AB üyesi ülkelerde birilerinin yapıp yapmayacağına bakılmaksızın yurt dışından kalifiye elamanın istihdam edilmesinin yolunu açtı.

    ALMANYA'DA MESLEK EĞİTİMİ
    Meclisten geçen tasarı Almanya'da meslek eğitimi yapma imkanı da tanıyor. Belli koşulları yerine getirenler Almanya'ya gelip burada meslek eğitimi alabilecek, dilerse çalışabilecekler. Meclis ayrıca sığınma talepleri ret edilenlere de yeni bir olanak sundu. Buna göre, çalışıp 18 ay boyunca sigorta ve emeklilik primlerini yatıran mülteciler, sığınma başvuruları ret edilmiş bile olsa 30 ay boyunca sınır dışı edilemeyecekler. Bu durumdakilere meslek eğitimi vererek kalifiye eleman olma imkanı tanınıyor. Ayrıca ülkede beş yıl çalışma zorunluluğundan sonra verilen oturma izni süresi de dört yıla indirildi. Yasa 1 Ocak 2020 yılında yürürlüğe girecek. Almanya'nın yıllık ortalama 350 bin kalifiye elamana ihtiyacı olduğu tahmin ediliyor.




  • Hemen alayım diye girenler seri like lütfen :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • miyavlayankirpi kullanıcısına yanıt
    orası Türkiye mi 2 ile çarpsın? yada orası dominos cumhuriyeti mi 3 ile çarpsın?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

    Şiii onların samsungu varsa bizim vesletimiz venüsümüz var.
    Varda noluyo Vestel z30 alana e4 diye bi kampanya yaptimi bu zamana kadar . Anca yerli ve milli diye gaz verelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almanyada kaç tane boğaz köprüsü var ? kaç tane marmaray var ? merkel sürekli reise yaklaşıyor ve kıskandığını dile getiriyor. biz 350tlye almayız çünkü bizde para çok 3500den aşağı verilmez bi telefona fakir miyiz biz zengin ülke böyle bir şey be
  • gısganç almanya
  • İki hafta önce xiaomi mağazasından indirimsiz 150 liraya aldığım selfie çubuğu bugün D&R da %50 indirimle 130 Liraya satılıyor... kendilerince 259 lira fiyat biçip indirim vermişler.

    Kriz olur anlarım ancak biz şuan Kriz + Karaktersizlikle mücadele ediyoruz.


    link:https://www.dr.com.tr/Elektronik/Xiaomi-Tripod-Selfie-Cubuk/Tabletler-Cevre-Birimleri/Cevre-Birimleri/Kablo-ve-Baglantilar/urunno=0001805418001
  • SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    Arada kaynamış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A40 çöp bir telefon değil. Pek çok telefonda olmayan özellikler var. Ayrıca kompakt boyutu ile büyük telefon sevmeyenlere iyi bir alternatif.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların tek tesellisi müslüman olmayan herkesin cehenneme gideceği...
  • 350 TL mi 😁 dövizin yüksek olmasına üzülmüyorum. Dediğin gibi bu ülkede hiçbir zaman öyle bir telefon 350 TL olmaz.

    Sadece vergi yüzünden değil. Türkiye'de cep telefonu fiyatları sadece vergi yüzünden yüksek değil(di). Çünkü artık yüksek kâr oranları koyamıyorlar. O telefona gelince onun fiyatı bence 350 TL değil 1000 TL olurdu. Eskiden vergi daha düşükken kâr oranları yüksekti.

    Benim merak ettiğim konu şu bu vergiyi kim ödüyor ? İthalatçı mı satıcı mı tüketici mi ? Çünkü bize ulaşana kadar fiyat katlanıyor. Sorgulanması gereken bu. Hükümet her kademede vergi mi alıyor ? Dünyadaki sistem bu şekilde mi ?

    Diğer konu, ülkede şeffaflık olması lazım. Bilelim kim cebe ne kadar indiriyor. Hangi satıcı ve ithalatçı bir malı kaça almış da kaça satıyor. Bunun da açıkça ifade edilmesi gerekir. Bunu seçim vaadi yapan kişiye gözüm kapalı oy veririm.

    İnsanların sürekli telefon değiştirme istekleri de verginin yüksek olmasında başlıca etkendir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divisive -- 5 Aralık 2019; 18:10:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.