Şimdi Ara

Efsane Cuma için AVMde kuyruklar oluştu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b0Ni

    birde kriz var diyorlar
    kriz demedim keriz dedim
    eyyyyyyyyyyy amerika sen kimsin ya
  • Bundan 5 sene öyle böyle bir saçmalığımız yoktu. İyi yedirdiler memlekete. Senelerce çalıştım mağazacılıkta, biliyorum ki çoğu üründe de indirim falan yok.

    Size yemin ederim kırmızı indirim etiketi basıyordum, indirim diye bastığım etiketin fiyatı, eski fiyatından yukarıdaydı. Çoğu ürün aynı fiyat olmasına rağmen kırmızı etiket basıp indirim diye kakalıyordu mağaza. Zam yapıp üstüne bir de indirim yapıyormuş gibi gösteriyorlar. Hele enflasyonla mücadele diye girdikleri bir indirim şaklabanlığı vardı ki bir dönem, sormayın. 1 tane üründe indirim olduysa en adiyim. Hepsi ya aynı fiyattan indirimli diye gösterildi, ya da üstüne zam koyup indirim yapmışlar gibi etiket basıldı.
  • Efsane Cuma ile indirimle çay aldım 3 kg, tuvalet kağıdı aldım 96'lı ,deterjan aldım 10 kg, şampuan aldım, duş jeli aldımBide kız arkadaşıma kulaklık bozuktu kulaklığı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozbey08

    ekonomi iyi olsa kimse kara cumayı beklemez,ihtiyacı ne varsa anında alırdı, 4-5 ay kara cuma gelsede şu şeyi ucuza alsam diye beklemezdi.

    şimdi siz zengin olsanız ve telefona ihtiyacınız olsa 3-4 ay bekler misiniz indiri olsada alsam mı dersiniz,yoksa şak diye o gün gidip mi alırsınız.
    zenginler bizden çok yapıyorlar kuruş hesabını. tak diye alanların çoğu şımarık çocukları
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.