Şimdi Ara

Anker Rave Mini 80W Kablosuz Bluetooth Hoparlör - IPX7 - TWS Party Speaker - Ses Bombası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
7.265
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Selamlar,

    Rave Mini indirime girmiş, almayı düşünenlere tavsiye ederim, kesinlikle hakkını veriyor. Tam su koruma var, daldır çıkara dayanıklı suyun altındada çalışır. Arkada USB girişinden telefonu şarj edebiliyorsun vs. bu ürünün incelemesini yapmıştım ben, youtube 'a bakabilirsiniz. Bass Up var bunda, isterseniz bass 'ları uçurabiliyor, şarj süreside iyi. Tabi bunun için ya bi bagaj yada bi sepet lazım, veya sırt çantasını boşaltıp öyle kullanabilirsiniz, gideceğiniz yere kadar.

    https://www.hepsiburada.com/anker-rave-mini-80w-kablosuz-bluetooth-hoparlor-ipx7-tws-party-speaker-ses-bombasi-a3390-p-HBV00000M2S7P?magaza=Hepsiburada

    Anker Rave Mini 80W Kablosuz Bluetooth Hoparlör - IPX7 - TWS Party Speaker - Ses Bombası

    Ürün incelemesini soran arkadaşlar için, ekliyorum, tavsiye ederim dehşet ses veriyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hie -- 3 Aralık 2019; 19:51:56 >







  • Aslında L/R olayı farklı kanal mantığına dayanıyor o yüzden farklı bir kanaldan ses veremediği sürece 10 tane de hoparlörü olsa mono kabul edilir bu cihaz Tabi farkın hissedilmesi için ses kaynağının da stereo kayıt olması gerekiyor. Günümüzde kaynakların büyük bölümü stereo zaten. Aynı şekilde 5.1 hoparlör sistemimiz de olsa kaynak stereo ise alacağımız ses de 2.1 in karşılığı olur gerçekte. 5.1 kayıt yapılmış bluray filmlerde gerçek anlamda bu kanal farkları hissediliyor.

    Çift cihazı kablosuz bağlayıp stereo ses elde etme olayı ise doğru. TWS yani True Wireless Stereo deniliyor bu teknolojiye. Daha birkaç yıllık geçmişi var ama mevcut çoğu hoparlör ve bluetooh kulaklıklarda kullanılmaya başlandı. TWS yi kullanabilmek için cihazın bu özelliği donanımsal olarak desteklemesi ve aynı 2 cihaz olması gerekiyor. Dolayısıyla 2 cihazı tws olarak bağladığımızda bir cihaz L diğerini de R olarak kanalize edip gerçekten de stereo ses elde edilmiş oluyor. Elimde gerek hoparlör gerekse kulaklık anlamında çok tws cihaz var. İşini hakkıyla yapıyor diyebiliriz tws için
    Hem liseden hem ünv.den elektronik okumuş birisi olarak hoparlörlerin bununla hiç bir alakası yok. Tamamen ilgi ve alaka ile öğrenilecek şeyler bunlar ve siz de malesef eksik bilgiyle kendinizce yorumlamaya çalışmışsınız konuyu.

    2.1 olması için 2 normal hoparlör 1 de (sub)woofer olması gerekir...Bu cihazda 1 adet bass sesleri veren woofer var ve kanal görevi yapmaz sadece düşük frekanslı bass sesleri sağlamaktan sorumludur. Ayrıca woofer ları watt seviyesi normal hoparlörlerden yüksektir, o yüzden woofer a sahip sahip hoparlörlerin rms değeri peak değerinden çok daha düşüktür, ürünün watt değerine aldananlar için bunu da belirtmiş olayım.

    2 tweeter olması stereo yapmaz demişsiniz. Öyle bir kaide yok, eğer woofer yanında 2 tweeter varsa stereo olarak konumlandırılır zaten. Tweeter ların da bir sürü çeşidi var...Woofer olmayan yerde stereo için full range hoparlörler kullanılır. Buna seçimlik olarak tweeter da eklenebilir ekstra olarak.

    Neyse konuyu çok fazla detaylandırmaya gerek yok isteyen araştırmasını yapıp detaylı bilgi elde edebilir. Woofer L/R olarak konumlanmaz. 2.1 denilen yerde 1 olan kısım woofer dır. Bu hoparlör 1.1 dir ve stereo değildir. Ürünü kullanan arkadaşlar tweeter ve woofer dan ayrı ayrı ses gelip gelmediğini aşağıdaki video ile test edebilir.

    https://www.youtube.com/watch?v=6TWJaFD6R2s&feature=youtu.be


    İngilizcesi olan bu arkadaşın video sunu izlesin ürün hakkında doğru bilgiler vermiş:

    https://www.youtube.com/watch?v=5W6ykaUEBfw&feature=youtu.be
  • 80w olması ve batarya süresi gayet iyi görünüyor. 799 TL çok agresif fiyat flip 4 vb ürünler o fiyat segmentindeyken partybox klasmanında bir ürünün 799 TL olması çok iyi markada anker olunca bence ciddi anlamda sıcak fırsat
  • Emektar BİG Jambox dan sonra bulduğum en güzel seçenek. Su olayıda çok iyi. FP kaçmaz.
  • Alacağım ama korkuyorum 1+1 residance da komşuların gazabına uğrarmıyım diye kendimi tutamayıp alacağım heralde.
  • paylaşım için teşekkürler, yapıştırdım 2tane.
    birbirine bağlayacağım artık komşular düşünsün nihahahaha :D
  • Teşekkürler ihtiyacım yok ama indirime girmiş diye 14 tane aldım, eşe dosta hediye ederim artık.
  • Geçen D&R dan kaçırdığım JBL fırsatı sonrası bu ilaç gibi geldi.. Yurtdışından bile iyi fiyat. Haber veren arkadaşa teşekkürler kaptım bir tane
  • 600 TL'ye Motion Plus almıştım ama ay sonu teslimat görünüyor. Bunu alıp Motion Plus'ı gelince direkt iade mi etsem? 200 TL farka değer mi sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha detaylı araştırdım bu fiyat kesin yanlış su geçirmiyor 80w 18 saat çalışma 2 ürünü birleştirme ve anker marka ama fiyat 799 TL çok ilginç
  • Sepete eklenmiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Walmart da 100 dolar yani onlara 100 birim, az bi ek vergide eklesen onlar için komik rakamlar.
    https://www.walmart.com/ip/Anker-Rave-Mini-Speaker/781345173
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Amorph

    600 TL'ye Motion Plus almıştım ama ay sonu teslimat görünüyor. Bunu alıp Motion Plus'ı gelince direkt iade mi etsem? 200 TL farka değer mi sizce?
    kesin iade et
  • Amorph kullanıcısına yanıt
    Değmez etme bence motion plus çok kaliteli cihaz tabii burada kullanım amacında önemli.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha çok ev kullanımı için düşünüyorum aslında ama yazlık, kamp vs aktiviteler için de kullanacağım. Ne olur ne olmaz diye sipariş verdim, akşam biraz inceleyip iptal ederim olmazsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amorph kullanıcısına yanıt
    Ben iade ettim bence sıra sende
  • Ürün malzeme kalitesi ve sesi çok güzel, alan arkadaşlara hayırlı olsun. Rakam iyi , ilerde gene ne olur bilinmez. kara cuma dediler durdular, e gene indirim yapıyolar. ne anladım bu işten, almak isteyen alsın kaçırmasın.
  • Görüntü aldatmasın Tek tweeter var ve mono bir ürün. Ayrıca 80 watt ın hakkını vermediği de incelemeciler tarafından belirtiliyor ve 2 tanesinin 1 boombox a denk olduğunu söyleyen bir youtuber a denk geldim. Yine de bu fiyata her türlü alınabilir tabi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizzat kullanıyorum ve dedikleriniz ile alakası yok. Ev içinde ortalığı yıkıyor, ses kalitesi efsane. Dış kullanım için daha çok uygun. Son 30dk arkadaşlar, yabıştırrr.

    Anker Rave Mini 80W Kablosuz Bluetooth Hoparlör - IPX7 - TWS Party Speaker - Ses Bombası
  • Arkadaş ne para var sizde de ha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hie kullanıcısına yanıt
    Alakası olmayan ne anlamadım. Cihaz mono işte Alttaki ışık olan yer tweeter değil, aldatıcı bir görüntü yapmışlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.