Şimdi Ara

Bence Joker filmi güzel şişirilmiş bir balondur... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • algı yönetimi yağıldığına katılmıyorum film zaten oldukça etkleyici, joker filmini mümkünse tek başınıza izleyin yani şamatya getirmeyin kendinizi verin,

    film zaten alıyır içine sizi elbette daha öncesinde sizde de bu filmi tartabilecek anlamlandırabilecek entellektüel birikim olmalı,yani ip man 3 izliyormuşcasına bir kurgu bekliyorsanz joker den çıkaracağınız şey "bu ne yeeaa abi manyağın teki" olabilir

    bu yılın tüm dallarda oscarlarını joker toplamalıdır,senaryosuyla kurgusuyla ve elbetteki başrol oyuncusu Joaquin Phoenix’in filmde gösterdiği olağanüstü performansıyla bencede ona en iyi erkek oyuncu oscarı verilmelidir, phoenix in oyunculuğu gerçekten insanı derinden etkiliyor iz bırakıyor

    dediğim gibi bu filmi eleştirenlerin altını doldurması ve filmin hakkı nı verebilecek birikime sahip olması gerekiyor, playstation da doom oynayıp sinemaya gidenlerin hoşlanacağı bir film değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vomitory -- 7 Aralık 2019; 11:56:5 >
  • dhden 1000 tane joker çıkar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0MG90

    Bu filme balon demek, hayatında hiçbir sorun yaşamamış bir insanın -ki mümkün değil- dikkat çekmeye çalışmasıdır sadece.
    ne sandın ya aynen öyle..hayatında el bebek gül bebek yaşamış dert sıkıntı görmemiş biri bu filme empati edemezki..millet zaten bıktı CGI'filmlerden..

    biz konuya çok yazdık sinema bölümünde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çağdaş

    Batman Joker gibi çelimsiz birini neden alt edemiyor
    Sorma ya, bir yudumluk canı var.

    Film boyunca gülüşünün iğrençliğinden ağzının ortasına vurasım geldi. Son dk kurtarılması da çok basite kaçtı. Kendine ait bir yeteneği, üstün zekası vs yokken niye alt edemiyorlar bunu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Joker filmi güzel şişirilmiş bir balondur...
  • Bu filmi anlamayan adam, konu dışına yazı yazayan bir çok depresyonda insanı da anlamaz.Yani bu film boş geliyorsa balon geliyorsa, hayatınızda ağzınızdan altın kaşık eksik olmamış her istediğiniz olmuş toplumda hiç sinirinize dokunan şeyler yaşamamışsınız demektir.Ya da yaşadığınızı sandınız demektir.

    Bundan da öte psikolojik rahatsızlığınızda muhtemelen yoktur.O yüzden deneyim etmediğiniz şeyleri pek eleştirmenizi tavsiye etmem.

    Son sahneyi bile bir çok kişinin anlamadığına eminim.

    "Spoiler"

    Hastanede kadın doktor öldürülmeden önce neden güldüğünü sorduğunda, "Aklıma bir espiri geldide ama sen anlamazsın" diye cevap veriyor arthur

    Bunu demesinin sebebi işte filme balon diyen kişiler aslında o doktor ile sizin konumunuz aynı

    Burada bir çok kişi insanların haksız yere zengin olmasına karşıdır, yanlız iş icraate gelince arkada kimseyi bulamazsın hak arama mevzusunda, gerçek hayatta bu böyledir.

    Filmde acayip mesajlar var, bir insanın üstüne fazla gitmemek gerektiğinin de en iyi örneklerinden olmuş, şımarık insanların da ne kadar parası olursa olsun hayatını çok kolay kaybedebileceklerinin mesajını vermiş.Bir laf varya bir mermi 2 lira diye cuk oturtmuş film bu lafı.

    İlk defa dövüş kulübünden sonra bu kadar kaliteli bir amerikan filmi görüyorum, hatta hollywood bu filmlere hangi kafayla izin veriyor anlam veremiyorum.Normalde matrix vs gibi filmlerle adamı paranoyak edip programlayan hollywood'dan çıkacak eserler değil bunlar.Gerçi aklımda bir sebep var ama ileri ki zamanda yazı olarak yazmak istediğim için şuan söylemesem daha iyi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: iamburak

    Hocam siz Batman vs Joker ilişkisine çok uzaksınız sanırım

    Alıntıları Göster
    Yooo





  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaliteli film bos yapma knk

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

    Senaryo kötü, başrolün oyunculuk çok iyi tabiki. Ama genel olarak çok yavaş ilerlediği için bence vasat bir film. Aslında 60-80 dakika olsa daha iyi olabilirdi.
    Doğru tespitlerden biri...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.