Şimdi Ara

The Witcher dizisiyle ilgili ilk yorumlar, dizinin 'efsane' olduğu yönünde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Netflix’in The Witcher uyarlaması, 20 Aralık itibariyle izleyiciyle buluşacak. Dizinin birinci sezonunun gösterimi öncesi süren resmi inceleme ambargosu ise haliyle sürüyor. Ancak Netflix, The Witcher’ın ön gösterimine erişim şansı bulan bazı yorumculara dizi ile ilgili görüşlerini paylaşma imkânı tanıdı.



    Hanry Cavill’i Rivia’lı Geralt kimliğine büründüren dizinin Reddit üzerinde paylaşılan yorumlarından bazıları, bizleri 20 Aralık tarihinde nasıl bir deneyimin beklediğini gözler önüne seriyor. Yorumlara bakılırsa Game of Thrones’un sona ermesinin ardından “sıradaki büyük gelişmenin” The Witcher dizisi olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Gelin, dizi için yapılan yorumların bazılarına hep birlikte göz atalım:



    “Ambargonun kalkmasıyla birlikte söyleyecek çok şeyim olsa da ön gösterimde gördüğüm kadarıyla oyuncu seçimi, kurgu, dizinin temposu konusunda çok iyi iş çıkarılmış. Başarılı bir ucuz-fantezi (pulp-fantasy) saçmalığı!”



    “Dizi harika görünüyor. Dekorlar, kostümler ve özel efektler konusunda endişelenmeye gerek yok. Dövüş koreografisi inanılmaz.”



    “Geralt’ın ilk dövüş sahnesi bir şiir tadında. Kahramanın kılıç oyunları ve mimikleri kusursuza yakın. Bu sahneyi dört kez izledim. Gerçekten hoşunuza gidecek.”





    Bir kullanıcının dövüş sahnelerini Game of Thrones ile karşılatırdığı ve “Witcher’ın dövüş sahnelerini izledikten sonra Game of Thrones’dakiler de neymiş dedim” sözleri ise dikkatlerden kaçmamış.



    Ayrıca Bkz.Netflix'te yayınlanacak The Witcher’ın 2. sezonu da onaylandı



    Görüldüğü üzere diziyle ilgili paylaşılan ilk yorumlar oldukça olumlu. Netflix kanadı da The Witcher uyarlamasının başarılı olacağına inanıyor ki geçtiğimiz günlerde, dizinin ikinci sezonuna yeşil ışık yakıldığı duyuruldu. Bakalım dizi beklenen başarıyı yakalayabilecek mi?








  • Ah bir d



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Blade -- 2 Aralık 2019; 0:9:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir de oyunu görseler dipleri düşecek demekki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Blade -- 2 Aralık 2019; 0:8:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Witcher 2 oynadığımda sıkılıp silmiştim ama 3. oyunu oynadığımda resmen oyuna aşık oldum her fırsatta açar oynarım, müzikleri, mekanları, görevleri, manzarası herşey muazzam. Keşke vr için tekrar geliştirilse. O ortamların içine girmek harika olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • size ilk izleme imkanı sunuyoruz lütfen görüşlerinizi objektif şekilde yayınlayın demedikleri bariz paraya göre yorum yapmışlar, gerçekler için 20günden az kaldı
  • netflix haberlerinize ne zaman “reklam” ibaresi koyacaksınız?

  • Bir kaç hafta önce en son terminatör filmi için burada "ilk izleyenler çok beğenmiş" şeklinde bir haber yapılmıştı. Film sinemalara gelince de anya-konya belli olmuştu tabi.. Velhasıl, bu tarz haberlerin kıymet-i harbiyesi malesef sıfır..

  • Ciri hadi neyse bu hikayede çoçukluk hali anlatılıyor diye kabul edilir ama o Yennefer olmamış. Birde üstüne Ciri ve Yennefer ağırlıklı olacak ilk sezon denilince iyice hevesim kaçtı. Halbuki bu dizi iyi ayarlansaydı bir GoT kadar efsane olabilirdi. Umarım yanılırım ama zor oyunu oynayanlar bilir. Yennefer önemli bir karakter daha güzel bir oyuncu seçilebilirdi.

  • Valla onu bilmiyorum ama, The Mandalorian gerçekten efsane..

  • Nasıl oluyor da ön gösterimdeki dizinin sahnesini 4 defa izliyorsun. Standart Netflix reklamı. Milleti gazlıyorlar. DHye tavsiyem para almadıysanız reklam yapmayın. Aldıysanız da reklam ibaresi koyun.

  • Dizi efsane değil abi, konu efsane dünya efsane. Keşke yazar biraz alçak gönüllü efendi biri olsaydı daha çok severdim, egoist'in teki ama sağlam iş çıkarmış haysiyetsiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levenbreh -- 2 Aralık 2019; 1:17:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • (TDK) Efsane: Olağanüstü bir başarı elde etmiş kimse, kurum vb. Örnek: Mandalorian :)

  • Witcher evreni ve hikayesi oldukça başarılı bir kitap olarak, oyun uyarlaması ise gerçekten çok iyi. Ama muhtemelen kitabı ve oyunu bilenler bu diziyi beğenmeyecekler. Oyunları oynayan birinin bu diziden memnun kalacağını düşünmüyorum şahsen umarım yanılırım, evet biraz ön yargılıyım. Hiçbir şey bilmeden direk diziye atlayanlar ise avvvvvv çok iyi modunda dolaşacaklar.
  • İzledikten sonra düşüncelerimi belirtirim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabırsızlıkla bekliyorum.
  • bu sitenin film/dizi haberlerine hiç güvenmeyin. bence reklam alıyorlar. güvenilir kaynaklara yönelin.

  • Mandalorianın yarısı kadar olsa yeter.

  • İNANMAK İSTİYORUM! Şu dizi beklediğim gibi olsun hiç satın almamış olmama rağmen NETFLİX alıcam.

  • kaynak yine çok güvenilir: reddit
  • Kitap ve oyun serisini bitirmiş biri olarak, bu şişirilmiş yorumları görünce dizi hakkında daha çok korkuyorum. Bu kadar kral bi seriyi harcamazlar inşallah ne diyeyim. Yen ve triss için seçilen tiplemeler trajikomik... Hele Triss' i oynayacak kadını ne zaman görsem, aklıma Kemal Sunal' ın süt kardeşler filmindeki arap bacı geliyor awk
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.