Şimdi Ara

Nissan Pathfinder R51 Nasıl Bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
7.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim 2005-2010 arası Nissan Pathfinder 2.5 dci 174 ps motora sahip araç hakkında bilgiye ihtiyacım var. Yakın zamanda almayı düşünüyorum ama ülkemizde zaten az sayıda satılmış bir araç. O yüzden çok bir bilgi bulamadım.

    Özellikle merak ettiğim konular:
    -Yakıt tüketimi
    -Parça bulunabilirliği ve parça fiyatları
    -Kronik sorunları
    -Bakım maliyetleri

    Piyasasının olup olmamasının hiçbir önemi yok.
    Alternatif araçlara da bakmıyorum. Şu an bu araca odaklandım ve bu araçtan başka bir araç almayı kesinlikle düşünmüyorum tabi beni vazgeçirecek bir bilgi gelmezse
    Özellikle kullanıcılar ve uzun süre kullanmış olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. SAYGILAR







  • Koskoca donanımhaber'de bile yorum yapan yok. Nasıl bir arabaymış
  • Bizim spor salonunda birisinde var yükseltme kitli falan baya heybetli gözüküyor tahminimce bir çok parçası navara ile aynıdır o yüzden sıkıntı yaşamazsın parça konusunda, zaten motorda dayanıklıdır. tek problem ikinci el, onuda takmam diyorsan hayırlı olsun.
  • Hocam bir süre bende araştırmıştım ortalama 12 lt civarında yakıyor parça konusunda sıkıntı yok navara ile aynı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    Araç her anlamda ihtiyacımı karşılayacak bir araç 7 kişilik olması en önemli özelliği zaten. Sağlam ve sorunsuzs olduğunu tahmin diyorum zaten ama yine de kullanıcı kadar bilemem. Bu araç zaten al sat aracı değil. O yüzden ikinci el durumuna bakmıyorum. Teşekkür ederim cevabınız için. SAYGILAR
  • Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt
    12 lt şehiriçi tüketimiyse normal denilebilir ama ortalama 12 lt ise çokmuş diyebilirim.
  • Bunun bir büyüğü Amerikada Pathfinder Armada adı altında satılıyordu, tüm bildiğim budur. Birde ön tarafın Navara ile aynı dizayna sahip olması. Bu aracıwww.gezenbilir.com adlı forumda sorarsanız detaylı bilgi alabilirsiniz.
  • parker48 kullanıcısına yanıt
    Orda da yazdım ama burada kullanıcı sayısı daha fazla olduğu için buraya da yazma gereği duydum. Ön taraf dediğiniz gibi navarayla birebir aynı ama bazı kişiler bunu bir kusur olarak görüyor nedense. Bence gayet tipli ve heybetli duruyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GhOsT_RiDeR_

    12 lt şehiriçi tüketimiyse normal denilebilir ama ortalama 12 lt ise çokmuş diyebilirim.
    12 litre yakacağını hiç sanmam siz ortalama 14 olarak düşünün. Benin 2.0 amarok 9-9,5 litre yakıyor.
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    Şehiriçi 14 lt biraz fazla. Amarok için 9-9,5 gayet normal çok değil. Bende şu an s-max var 2.0 şehir içi 7.7 maksimum ölçümüm. Amarok çok daha heybetli ve ağır. Lastiklerde büyütülmüş ise 9,5 lt gayet uygun yakıt tüketimi.
  • ya ne 12 si ne 14 ü allah aşkına yine nissan üretimi VQ30DE kodlu 3000cc v6 motor 193 beygir 4 ileri tam otomatik araç ortalama 10-12 civarı benzin yakıyor sürüş tarzına göre..
  • Hellori Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Aracın boş ağırlığı 2200 kg. Bahsettiğiniz motoru kullanan araç sanırım maxima. Arada neredeyse 800 kg ağırlık farkı var. Kıyaslama yapılamayacak kadar fazla bir fark. Aynı motoru pathfindere taksak en az 17-18 lt tüketimi bulur diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhOsT_RiDeR_ -- 3 Aralık 2019; 12:23:1 >
  • Hocam napcaksin ki boyle bir araci? Gta5deki en yuksek daga cikiyorsun sanki :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BigMuffin kullanıcısına yanıt
    Kalabalık bir ailem var. Piknik vs yapmaya gidiyoruz ve yeri geliyor 40-50 cm'lik dereden geçiyoruz. Görev yaptığım yerde bazen 1 metreden fazla kar oluyor kışın. 2 defa yoldan çıktık ve birinde offroad aracı kurtardı bizi. Kendi de şarampole indi. Kendini de bizim aracıda çıkardı. Balık tutmaya gidiyoruz ve gittiğimiz yerler biraz taşlık. En önemlisi standart bir yaşam sıkıcı geliyor. Herkesin gittiği piknik alanına gitmek bana itici geliyor. Barajda balık tutmak bana itici geliyor, vs vs.. Sebep çok GTA5 tepeleri hariç baya bir işime yarayacak bir araç.
    Eee bunları s-max'la yapamıyorum malesef.. SAYGILAR..
  • Güncel+
  • R51 piyasasını bilmem ama bütçede temizi varsa güzel bir Pajero aynı şekilde işinizi görür. Bu araçların kullanıcıları vs genelde gezenbilir sitesinde oluyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    İşimi görecek land cruiser ve pajero var Pathhinder dışında ama onların fiyatı hem bütçemi aşar hemde bakım maliyetlerinin daha yüksek olacağını düşünüyorum. Bu üç araçtan en uygunu pathfinder.
  • Bir de Pajero 3.2, Prado 3.0 motor. Yıllanmış olsalar da vergi farklarını da gözardı etmemek gerek.
    Konuyu takipteyim bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel frontera ile aynı platformdu sanki diye hatırlıyorum ama hiç kullandığım bir araç değil arazi için duyduğum kadarıyla çok iyi fakat ben yerinizde olsam yabancı forumları araştırırım yada pick up alternatiflere bakardım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    Alterntif araç çok ama 7 kişilik olması en önemli etmen. O yüzden pickup bakamam. 7 kişilik olarak da alınabilecek 3 araç var. Path land crusier pajero.. En uygun path olur diye düşünüyorum en azından bakım ve yakıt konusunda.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.