Şimdi Ara

Son karar yarın Focus mu Egea mı ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
4.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ikiside ayni para ayni vites olsa yer gok focus derdi ama 5 sene bindinmi alicagin km cok onemli
  • 1-2018 35 bin km 1.6 dizel otomatik comfort donanım egea beyaz

    2-2018 70 bin km 1.5 dizel manuel trendx donanım focus beyaz

    1.ci seçenek için 2020 den itibaren km,yıl ve 1.6 olmasından dolayı 1 yıl boyunca 2021 e kadar 2020 tl yıllık mtv vericeksiniz 4 yaşına girince 1.515 tl ödiyceksiniz.

    2.ci seçenek için ise yine aynı şekilde 2021 sonuna kadar 2200 TL ve 4.cü yşaına girdikten sonra 1654 tl MTV vergi ödenicek bence alma 1 sene daha beklersen baya fark edicek o araçta mtv.

    2020 yılından itibaren bence araba almak baya baya lüksleşti ben sattım almıyorum gerkete yoktu ihtiyaç oldumu kiralıyorum böyle bir ülkede araç almak pek mantıklı değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kikiemre61 -- 2 Aralık 2019; 3:32:43 >
  • Egea Alacağına git paranı çöpe at daha iyi 2-3 Sene sonra arabanın piyasası diplere inecek ondan sonra vah anam vah babam diyeceksiniz.Focus varken Egea nın yüzüne bakmam.Birde Egeadaki Otomatik vites ne kadar dayanıklı veya iyi ona bakmak lazım 2 Sene sonra 10-15 Bin Tl lik Masraf açma ihtimali yüksek.Ford Araçlarda dayanıklıdır ayrıca Yıllarca ford araç kullandık bir kere yolda bırakmadı masraf açmadı düzenli bakımlarını yaptırdıkta.Ayrıca Egea vb araçların yol tutuşu çok düşük yalıtımları kötü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 2 Aralık 2019; 3:45:29 >
  • Hocam Öyle demeyin bu işler birazda sanş işidir.Egea hatasız diye alırsınız hoop ertesi günü gelir biri arkadan tıklatır bu duruma düşen arkadaşlarım çok oldu ondan sonra o araç satılmazda zaten marka prestiji yok üstüne bide kazalı çok zarar edersiniz.Bence Önemli olan Focusun Direkler Şaşede sorun var mu önemli olan o 1-2 vuruk 2-3 lokal boya bence hiç sorun değil satmayı düşünmüyorsanız.
  • Focus ile egea arasında kalan bir bireyin bence egea alması daha uygun olur...
  • Otomatik vites olması, düşük km olması, daha uygun fiyatlı olması ve 5 yıl garantili olması nedeniyle Egea tercih edilesi duruyor.

    Ek: Hayırlı olsun, hangisini aldınız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 2 Aralık 2019; 9:55:17 >
  • Aradaki km farkı, 5 yıl garanti, vs. bunları pek önemi yok.

    Karar kriteri şudur: Otomatik vites olması ne kadar önemli. Otomatik vazgeçilmez ise Egea, değilse kesinlikle Focus.


    Mesela benim için otomatik vites çok önemli ve vazgeçilmezdir. Bu 2 araç arasında Focus'u çok daha fazla beğensem de Egea tercih ederim.
  • Ne aldınız
  • Bence biraz daha para biriktirip temiz dizel otomatik Focus alın. Tabi çok acele araç lazım değilse. Çünkü Ford un karizması Fiata göre farklı olur. Daha sonra egea da yanınızdan geçerken pişman olursunuz. Ancak bu durumda egea. Şunu atlamamak lazım egea otomatik vites km si arttıkça insanlar şüpheyle bakmaya başlayacaktır. Focus manuel 200bin km de bile dizel manuel o aracı rahat satarsın motorunda net hissedilir bir aksaklık yoksa, bakımları düzenli yaptıysan.
  • Arkadaşlar yorumlar İçin teşekkürler ford Focus aldım .Aynı aracın hatasız olanını aldım.Bütçeyi arttırmak zorunda kaldım ama Euro 6 motor yakmıyor .Yalıtım ve kalite olarak kalbimin sesini dinledim .hayırlısı artık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JrFuKi

    Arkadaşlar yorumlar İçin teşekkürler ford Focus aldım .Aynı aracın hatasız olanını aldım.Bütçeyi arttırmak zorunda kaldım ama Euro 6 motor yakmıyor .Yalıtım ve kalite olarak kalbimin sesini dinledim .hayırlısı artık
    En Güzelini yapmışınız hayırlı olsun bakımlarını aksatmazssanız tıkır tıkır çalışır üzmez.İlerde satmak istersinizde çok değer kaybına uğramazssınız ve araç yola zıpkın gibi yapışıyor konforlu rahat araç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 4 Aralık 2019; 20:13:0 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JrFuKi

    Arkadaşlar yorumlar İçin teşekkürler ford Focus aldım .Aynı aracın hatasız olanını aldım.Bütçeyi arttırmak zorunda kaldım ama Euro 6 motor yakmıyor .Yalıtım ve kalite olarak kalbimin sesini dinledim .hayırlısı artık
    Kendim almış kadar sevindim. En doğru tercihi yapmışsınız. Kalite algısı olarak çok fark var. En azından güvenle ve keyifle bineceksiniz. Otomaitk değil mi?
  • MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    Evet otamatik
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.