Şimdi Ara

Superonline Fiber Hız Düşüşü-Dalgalanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Superonline fiber internetimin hızı çok fazla dalgalanıyor şu an 1-2 mb civarında bazen 20 oluyor teknik ekip modem değişikliği yaptı ama sorun düzelmedi. Sizce problem nerededir?



  • Problem SuperOnline'da. Kapasite sorunu ve altyapıda kullanılan cihazların kalitesizliği üst üste gelince bu sonuç kaçınılmaz. Bölgenizde varsa Kablonet yoksa TTNet kullanın. SoL fiber üzerinden artık ADSL kalitesinde interneti bile zor veriyor. Geçen sene binama SoL gelince çok sevinmiştim. İlk defa gerçek fiber hem de FTTH olarak kullanacaktım. Fakat hevesim kursağımda kaldı. ABone olduğum güne lanet eder hale geldim. Hız ve en önemlisi ping dalgalanmaları kalitesiz internet kullanmamıza neden oluyor. Gelen ekipler de o kadar iyi niyetli ki, abi bir de router adaptörünü değiştirelim belki düzelir bile dediler bana. Onların elinden gelen bir şey yok çünkü. Tüm sorun altyapıyla alakalı ve olaya network ekibinin el atması gerekiyor. Network ekibi de en son verilen bilgiye göre yurtiçinde ping 50ms üzerine çıkmadıkça arızaya bakmıyormuş. Fİber için mi bu değerler diye şaşkınlıkla tekrar sormuştum. verdikleri internetin kalitesini bildiklerinden kendi kendilerine böyle abzürd limitler koymuşlar. Artık çevreme SuperOnline almayın aldırmayın önerisinde bulunuyorum. Şu taahhüt bir bitsin bir daha kesinlikle bulaşmam. TTNet'i arar duruma getirdiler ya beni, başka birşey demiyorum.




  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam ayrıntılı cevap için. Peki ekstra bir şey sorayım bu dalgalanma ezik bir kablo var bu ince kablo ezilmiş biraz onunla ilgili olabilir mi?
  • waybe kullanıcısına yanıt
    Fiber kablo kırılmış olabilir. Ekip gelsin test etsin. En azından kablo sorunlarını halledebiliyorlar.
  • waybe kullanıcısına yanıt
    Fiber optik kablo ezilmiş ondandır zira o kablo camdan superonline gelip kontrol etsinler hemen değişimi yaparlar.
  • Teşekkürler cevaplar için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.