Şimdi Ara

Fanları Full Speed Çalıştırsak Çok Elektrik Yakar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Power Subbly fanı bozuldu çalışmıyor aşırı ısınmadan PC restliyor kendini. PC de 3 tane FAN var bunları full speed çalıştırsam çok fazla elektrik yakar mı?



  • Psu fanı olmadan kullanmanız çok riskli ya bilgisayarın diğer bileşenlerini ya da elektrik tesisatını bozarsınız, eğer sorun sadece fandaysa bir elektronikçi rahatça sorunu çözer. Sorunuza gelecek olursak hem gürültü yapar hem daha fazla elektrik yakar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheArchaeologist -- 30 Kasım 2019; 23:42:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheArchaeologist

    Psu fanı olmadan kullanmanız çok riskli ya bilgisayarın diğer bileşenlerini ya da elektrik tesisatını bozarsınız, eğer sorun sadece fandaysa bir elektronikçi rahatça sorunu çözer. Sorunuza gelecek olursak hem gürültü yapar hem daha fazla elektrik yakar.
    PSU Corsair VS650 +80PLUS. Fiyatına baktım 500 TL olmuş ben aldığımda böyle değildi tabi. Bunun aynı özelliklerinde daha ucuz PSU bulabilir miyim? yada sadece fan problemi çözülür mü kolaylıkla? içini açmaya çalıştım açamadım çünkü.
  • Power supply mi kapatıyor kendini ısınmadan dolayı ? Yoksa bilgisayar mı kapanıyor ? Termal macun kontrol etmek gerek.. kurumuş olabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    İçini açmaya çalışmayın kondansatörlerdeki elektrik fena halde çarpabilir, internette bütçenize uygun psu bakın, kaliteli psular pahalı , iyi bir elektronikçi sorun sadece fandaysa çözer.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aslında o fanı değiştirmek çok kolay internette çeşitli değiştirme videoları var. Bende ki de çok ses yapıyor diye değiştirmiştim sorunsuz kullandım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.