Şimdi Ara

Superonline Fiber Bağlantı Rezilliği Bi El Atın Dostlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Edit:30/12/2019 bugun musteri hizmetleriyle yaptigim onlarca kez gorusme kaydinda, hic bir sey degismedi. Suan internetim hala yok. İslemi yapan bayi ile gorustugumde mudur sizi arayacak dediler aksama kadar arama sorma yok bayiye gittim mudurle goruamek istedim. Orda yok detirttiler.

    Merhaba arkadaşlar evimde superonline fiber bağlantım var. 100 mbit Akksiz sinirsiz. Aylik 89 tl oduyorum. Ama interneti kullanamiyorum.

    İlk sorun; 7-8 ay önce kablosuz baglantida asiri yavaslama sahibinden.com gibi siteleri acmamaya basladi. Defalarca sikayet kaydi acmama ragmen cozum bulamadilar.

    İkinci sorun: Durduk yere, turbobit.net sitesine girmemeye başladı. Musteri hizmetleri ariza kaydi falan yine, teknik servis geldi. Butun olay bundan sonra basladi. Adamlar bayi destek denen bi yeri aradilar o dakikaya kadar calisan netim de gittim adam saatlerce ugrasti. Tum ekipmanimi degisti. En sonunda biseylet yapip neti getirdi.


    En onemli sorunn ASİL BOMBA: 29/12/2019 sabah saat 7 de uyandim netim yok. Yine ip almama sorunu olmus modemde kirmizi isik yaniyor. Aradik musteri hizmetlerini, kayit actilar. Saat 12 de bi temsilci beni aradi ve evde olmadigim icin saat 2 de beni arayacagini soyledi. İsten izin alip eve gidip bekledim. 2 dedi 2:45 de aradi. Bisey yapamadigi gibi teknik servis gonderdi.
    Servis geldi. Yine tum ekipmani degisti herseyi yapti cozum yok.

    Arkadaşlar Allah icin biri konuyu eksi sozlukde acsin belki birileri duyar.

    Sonra bayi destek mi ne orayi aradilar, kayit actilar gittiler suan hala net yok. Daha ne kadar olmucak belli degil. Bu rezil firma para almaya gelince sakir sakir para aliyor. 34.5 tl acma kapama parasi aliyor.

    Amaaaaa icraat yok. Hizmet yok. Bi ton isim kaldi ortada. Ozetle superonline pismanliktir almayin aldirmayin. Superonlinenin benim gibi eski taahhudu olan musterilerine bunu bilerek yaptigini dusunuyorum iptal etsin yenisini alsin diye. Cunku suan kullandigim paketin, ucreti 199 tl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.