Şimdi Ara

Airties Air 5444 Modem Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Türk Telekom'un 'Selfy Evde İnternet, 16mbps' alacam ama paket yanında modem ücreti de varmış. (+14 TL) Ben 2014 yılında eve internet çektiğimde ttnet bana 'Airties Air 5444' model numaralı modem vermişlerdi. Geçen gün evin alt yapı sorgulamasını yaptım fiber desteği yokmuş. Adsl ve Vdsl desteği varmış. Araştırmalarım sonucu bu modemim vdsl desteği sağlamıyor. Evimde ev telefonu yok, cep telefonu var. Adsl işimi görecektir ki adsl kullanacam.

    Şimdi sorum şu; ben bu modemi kullabilirmiyim ? Sorun yaratırmı ? Hızımda sorun olurmu ? Telekom çalışanı yeni modem alın, içinde yeni teknoloji, yeni antenler olduğunu vb. şeyler söyledi. Yeni modem alıp pakete ek her ay +14 tl vermek istemiyorum. Bu benim işimi görür mü ? İnternete bağlanmamda sorun yaratır mı ? Hızımda sorun yaratırmı ? Evde benden hariç 2 kişi wifi ile neti kullanacak. Bende laptopa wifi ile bağlanacam. Sadece ders videoları izlemek, film izlemek için kullanacam neti. Yardımlarınızı bekliyorum. Görsellerde modem hakkında bilgiler yazıyor, Teşekkürler.Airties Air 5444 Modem HakkındaAirties Air 5444 Modem HakkındaAirties Air 5444 Modem HakkındaAirties Air 5444 Modem HakkındaAirties Air 5444 Modem HakkındaAirties Air 5444 Modem Hakkında



  • 16mbps hızın adsl üzerinden mi VDSL üzerinden mi geleceğini öğrenin. Genelde adsl üzerinden verilir ama sormskta fayda var. O modem hala kullanılan bir modem sorun çıkacağını sanmıyorum detaylı bilgim yok ama sizin ihtiyacınıza yeterli bence.
  • zwe01 Z kullanıcısına yanıt
    16mbps adsl üzerinden verilecek. sorun olmaz yani bu modem ? Boşu boşuna her ay modeme 14 TL vermek saçma oluyor yani ..
  • Vdsl hatta adsl2+ modem kullanılır mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.