Şimdi Ara

Fransa'nın sabıka kaydı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: David Attenborough

    F35'leri neden teslim etmiyorlar peki?
    Proje sadece abdye ait değil, diğer nato ülkeleri de var ama bu aracı sadece abd üretiyor bile olsaydı s400 geçerli bir bahane vermemek için
  • Ah bizim şu iki yüzlülüğümüz olmasa ... Her şey tamamda - polis şiddeti demişsiniz birde. İnsan yazmaya utanır. Amerika 1 Türkiye 2 polis şiddeti konusunda.

    Bizlerde Osmanlı döneminde dünyanın yarısını sömürdük. Ayakta kalabilseydik hala da bize haraç veriyor olurdular. Ermeniler ile aramız karışık, onlarda yaptı bizde yaptık bir şeyler.

    90 dönemi kürt olaylarını unutmayın, bir kaç sapkın ideoloji yüzünden bu ülke uçuruma sürükleniyordu.

    Bilemiyorum yazdıklarınızın en az bir tane karşılığını her madde de Türkiye içinde verebildim. Doğrudur, onlar kötüdür, ama bizimde sütten çıkma ak kaşık olduğumuz söylenemez.

    Yüz yıllardır sevilmiyoruz, batı tarafından, şimdi doğuyu da kaybettik. Kuzey ülkeleri bile dönem dönem her bir şeyimize göz dikmiş. Bunu artık ortaokul seviyesi burun kıvırma materyali haline getirmeye gerek yok.

    Geçmişimizden ötürü, sevilmiyoruz, bu kadar basit. Dünyanın 3'te 2'sine girmiş bir İmparatorluğun kalıntılarıyız. ABD ile Rusya kardeş ülke olamayacağı gibi, bizlerde asla avrupanın cicisi bicisi olamayacağız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: RevengeRain

    Şuan gerçekten ABD ve Rusya'yı yanımıza aldık AB'yi yokluyoruz. AKP döneminde oldu diye Türk bürokratların başarısını inkar edecek kadar partizan olmayın.

    Nato'nun en büyük 1. ordusu ABD 2. ordusu TR, ABD ve TR olmasa AB ülkelerinin kendilerini Ruslara karşı korumalarına imkan yok.


    Ayrıca bizim S400 almamız, BPH düzenlememiz, Ruslarla ilişki geliştirmemiz; medyada denilenin aksine ABD'nin değil AB'nin istemediği bir şey.


    Hala ABD'yi Rusya'yla düşman zanneden 70'lik fosil sözde profesörleri ciddiye almayın.
    Vay be Avrupayı, Ruslarin geliştirdikleri silahla Ruslara karşı koruyoruz. Donanimhaberde 3. Dünya savaşı kartları yeniden dağıtılıyor. Serinin yeni sezonunu sabırsızlıkla bekliyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • " 14 Afrika ülkesinden hala haraç alıyor. "

    Bunun aslı astarı yoktur. Zamanında kendi milletine düşman pembe saçlı bir fransız feminazi barzo dediydi ve araştırmıştım.

    Yalan haber.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.