Şimdi Ara

SPOTIFY MI YOUTUBE MUSIC Mİ? (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
2
Favori
30.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Slim Charles

    Youtube denemedim ama muhtemelen ses kalitesi daha iyidir. Spotify bu konuda kötü. Eskiden apple music kullanıyordum ve bariz ses kalitesi daha iyiydi. Iphone kullanıyorsanız apple music üstüne yok. Paraya kıyarsanız tidal hifi en iyisidir. Ha bu arada cool gözükmek için tidal yazanlar hifi hizmeti almıyordur bile.
    Apple kullanmıyorum, teşekkür ederim hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: castigatetr

    Youtube premium ile birlikte gelen youtue music çok daha cazip ilerleyen dönemde güncellemeler ve müzik arşivi gelişeceğinden bir adım önde bence
    Teşekkürler hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Melih Albayrak

    Aradığım cevap buydu
    Bencede saçma para vermek. Hatta çoğu kişi sırf gösteriş olsun diye kullanıyor bazısıda kullandığı aletin hakkını vermek için kullanıyor geri kalan ise ne olduğu hakkında fikri bile yok.

    Alıntıları Göster
    Düzgün bir kulaklıkla kullanınca hakkını veriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: legolas09

    Soruyu düşünmeden mi yazdın.
    Spotify tabiki
    Teşekkürler hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unforgiven1127

    Youtube vence
    Teşekkürler hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: focusrite

    peki youtube music çaldıklarınız videoların ses dosyası değil mi? bu daha vahim.

    Alıntıları Göster
    Aynen öyle dostum, çoğu sıradan insanların yükledikleri videoların ses dosyası. Kalite falan yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: makusla06

    Youtube zamanla ezer geçer bence
    Teşekkürler hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onboardx

    YT Music en iyisi.
    Teşekkürler hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: roott

    herhalde 3 senedir spotify kullanıyorumdur. bence üstüne rakip tanımam. birkaç klasik dışında aradığını bulamadığın olmuyor ve arayüz çok basit. Hey Siri ile kullanımı kolay. Youtube music hiç denemedim pek de düşünmüyorum. bence sportify denemlisin parasının hakkını veriyor 14 lira Ocak ta zamlanıyormuş sanırım yine devam ederim kullanmaya.
    Teşekkürler hocam.
  • Tidal al hemen kaçırma

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Spotify'a gelen son zam sonucunda Apple Music'e geçiş yaptım.

    Apple Music'in artıları:
    - Kesinlikle daha kaliteli müzik dinliyorsunuz. Spotify'da olduğum zaman dinlediğim bircok parçadaki arkaplandaki enstrüman seslerini aynı kulaklıkla şimdi duyabilyorum.
    - Daha yüksek ses çıkışı.
    - Şarkı sözleri ( Bu gecisimdeki en önemli etmen oldu açıkçası. Spotify'daki o behind the lyrics denen şarkı sözü yerine gereksiz bilgi veren olay hoşuma gitmiyordu. Apple music'te hemen hemen tüm şarkıların sözleri var. Dahası sozler şarkıyla interaktif bir şekilde ilerliyor. sozlerdeki istediğiniz bir yere tıkladığınızda şarkının o kısmına gidebiliyorsunuz. Bu çok güzel bir özellik.)
    - Fiyat ( son zamdan sonra Apple music normal fiyatlandırması spotify'dan 3 TL daha uygun. 18tl vs 14tl.
    - Belki dinledigim müzik turleriyle alakalı olabilir ama arşivi spotify'dan daha geniş gibi geldi nedense. Hemen hemen her türden yerli yabanci karışık müzik dinliyorum ve Spotify'in bulamadığı bir çok şarkıyı Apple music'te bulabildim.

    Spotify'in artıları
    - Şarkı öneri sistemi daha başarılı gibi geldi. Bana göre cok önemli bir etmen olmadığı için pek kafaya takmadım
    - Arayüz spotify'a göre daha akıcı. Apple music özellikle android platformundaki cihazlarda biraz hantal çalışıyor.
    - beğenilen şarkıları tek tuşla indirme. Apple music'te arşivi indirmek için nedense bir tuş koyulmamis. Arşivdeki müzikleri bir çalma listesine taşıyıp öyle indirmeniz gerekiyor.
    - bir cihazda açtığınız spotify'i başka bir cihazdan kontrol edebiliyorsunuz. Benim gibi elinde farklı cihazlar bulunan ve sık sık bunlar arasında geçiş yapan kişiler için güzel bir ozellik. Apple music'te bunu maalesef yapamiyorsunuz. Başka bir cihazda aynı Apple ID ile giriş yapılmış Apple music uygulamasını açtığınızda sizden ilk cihazdaki Apple music uygulamasını kapatmanizi istiyor. Yoksa hiçbir şekilde diğer cihazda müzik dinleyemiyorsunuz. Açıkçası en çok aradığım özellik bu oldu.
    - Podcastler kismi Apple music'teki radyo kısmından çok daha geniş içerikli. Spotify'da Dinlediğim hemen hemen hiçbir yayınci Apple music'te yayın yapmıyor. Turkiye'de Apple music'in pek yaygın olmamasından kaynakli bu durum. Ama YouTube vanced kullandığım için arka planda acip dinleyebiliyorum o yüzden bu da benim için bir sorun olmadı.
    - Spotify'in biraz daha sosyal medya gibi bir çalışma biçimi var. Kullanicilar tarafindan olusturulan albümlerin kaç kişi tarafından dinlendiğini görebiliyorsunuz.
    - Arayüz çok farkli olmamakla birlikte biraz daha kullanıcı dostu gibi geldi. .

    Şahsen spotify'in sunduğu artilarin benim kullanış biçimimi çok etkilemedigi ama Apple'in sundugu avantajlardan oldukça memnun kaldığım için şimdilik Apple music'i keyifle kullanıyorum diyebilirim. Ama ikisini kullanan çoğu kişi spotify'dan daha çok memnun kalıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raphaël -- 3 Aralık 2019; 23:15:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eawald

    Düzgün bir kulaklıkla kullanınca hakkını veriyor.

    Alıntıları Göster
    Bende ondan bahsettim zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raphaël kullanıcısına yanıt
    Hocam bu servisleri kullananlar genelde hep aile üyeliği olarak kullanıyor. Apple music aile üyeliği bulma konusunda spotify kadar yaygın değil. Ben ikisini de kullandım, şu an spotify var ama kesinlikle apple music daha iyi. Ah bir de windows pclerde kanı gibi olmasa. 2 sene önce o kadar kötüydü ki reklamlı spotify kullanıyordum apple music premium hesabım olduğu halde.
  • Windows PC kullanmadığım için bilmiyorum. Mac'teki arayüzü biraz daha karmaşık gibi ama kullanınca ben alıştım. Yalnız masaüstünde şarkı sözleri telefondaki gibi nedense sarkiyla paralel ilerleyecek şekilde tasarlanmamis. Dosyadaki metin gibi tum sözler tek bir seferde goruntulenebiliyor.
    Mac arayüzünde herhangi bir akıcılık sorunu yok gayet güzel çalışıyor.

    Aile üyeliği kullanmıyorum ama Apple music'te de aile üyeliği seçeneği var. Sadece Türkiye'de yaygın olmadığı için pek tercih edilmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raphaël -- 3 Aralık 2019; 23:19:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şuan bende ikiside premium Sağolsun youtube 4 ay deneme vermişti 12 aralık'ta bitiyor ne yazık ki. Spotify'ı ise 2-3 senedir premium kullanıyorum.

    Şuan bu konuyu açan arkadaşın düştüğü ikilemdeyim.

    Burdan gerisi bi çeşit sesli (bir internet sayfasında olduğum için yazılı da diyebiliriz) düşünme

    Youtube'da bilgisayarda olsun telefonda olsun hayli kullanırım. Reklamsız kullanmaya alıştığımdan reklamlı kullanan arkadaşları gördüğümde yada oturum açmadığım tarayıcıdan youtube'u kullandığımda reklam sıklığına ayar oluyorum. Bu sebeple youtube'u ya illegal yollardan reklamsız kullanıcam yada para vericem. Burası kesin.

    Spotify'a gelecek olursam müzik konusunda telefonumda 4 aydır premium youtube music kurulu olmasına rağmen neredeyse hiç kullanmadım. Hep spotify kullandım. Çünkü geçmişten gelen hem telefonda hem bilgisayarda spotify kullanma alışkanlığım var. İyi kötü bi kendi listem var. Şimdi ne yapsam nisan 2020'de spotify öğrenci sürem dolacak. Eskiden arkadaşlarla aile planı şeklinde kullanırdık ama artık o da patlıyor kullanılmıyor. Tek başıma 14-15tl'de vermek istemiyorum.

    Sonuç olarak büyük ihtimal spotify kullanmaya devam edicem. En azından nisan 2020'e kadar. Bu tarihren sonra yapabilirsem yine öğrenci indirimi almaya çalışcam tekrar. Ancak o zaman ödeme planını iptal eder ve vedalaşırız spotify'la.

    Ekleme: Aslında 5-10tlnin hesabını yapan biri değilim. Fakat netflix, youtube, spotify, blutv derken hesap baya bi artıyor. Bu sebeple mümkün oldukça kısmak istiyorum bu masrafları.
  • YoutubeVanced

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yildir spotify kullaniyorum. 3 ay ucretsiz youtube music kullandim (fizyden hicbir farki yok gozumde) ayrica apple music de 3 ay kullandim.Siraliyacak olursak, 1-Spotify 2-AppleMusic 3-YoutubeMusic

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne dinyeleceğinize göre değişir sanırım. youtube musicde ne ararsan var, sonuçta bu işin kaynağı youtube. lakin; ben şarkı aratmayayım, önüme rasgele şarkılar gelsin derseniz iş değişiyor.
    fizy-youtube musi-spotify arasında önüme yabancı şarkılar gelsin dediğinizde;
    1-spotify
    2-yt music
    3-fizy (allaha emanet)

    yerli listesine baktığımda yt music rap veya rapimsi yeni nesil şarkılar -adı neyse artık- ondan dolmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Melih Albayrak

    Bende ondan bahsettim zaten.

    Alıntıları Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erkanctn98

    Tidal al hemen kaçırma
    Teşekkürler hocam.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.