Şimdi Ara

TV'ye Görüntü Yansıtma Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar herkese. Huawei P10 telefonum var. Filmleri ve dizileri indirmekten sıkıldığımdan direkt TV'de açabilmenin yolunu arıyorum ama her yolun sonu hüsran oldu. Öncelikle Miracast'tan bahsedeyim. Televizyonum Philips Ultra HD Smart tv. Miracast'i kullandığım zaman görüntü karman çorman oluyor, iç içe geçiyor, çalışmıyor yani. Bir tane saçma sapan reklam dolu bir app buldum, düzgün çalışıyor ama kalite ve frame rate yerlerde. O şekilde birşey izlenemez. Aklıma HDMI ile bağlamak geldi. P10 destekler diye yazılmış bir HDMI - Type C adaptör sipariş ettim N11'den. Çalışmadı ve iade ettim. İnternette cihazın HDMI output desteklemediği yazıyor ama bilgilerin hiçbiri net değil. Olurda P10'u olan varsa yazabilirse ayrıca yardımı olur. Siz nasıl çözüyorsunuz bu durumu merak ediyorum. Laptop'mu lazım illa büyük ekranda rahatça internet kullanabilmek için.

    Edit : Huawei servisle konuştum. P10'un SSS kısmında HDMI-Type C bağlanabilir yazmasına karşın servis desteklemediğini söyledi. Sonuç olarak desteklemiyor. Buraya aynı soruyu soran olursa diye not düşüyorum yardımım dokunsun. Bu tarz bir desteğin bilgisinin daha net olması lazımdı. Önemsiz bir konu olarak görülüyor demek ki .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8DDC600D -- 29 Kasım 2019; 18:32:20 >







  • Kabloyla bağlanmak için telefonda mhl desteği olması lazım.yeni telefonların çoğunda yok. Telefonda olup olmadığını tespit etmek için mhl desteğinin, "cheker mhl" diye uygulamalar var onlarla kontrol etmeniz lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eto1907 -- 28 Aralık 2019; 10:54:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.