Şimdi Ara

Netspeede Geçilir Mi? Kullanıcılar Yorumlarını Esirgemesin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar arkadaşlar. TTNET taahhütüm 2020 Ocak itibariyle son bulacak. Şu an 24 mbps Kullanıyorum. Akn li olarak 51 tl ye anlaşmıştık. Ancak akn nin kalkmasıyla sınırsız bir şekilde kullandım. Aslında tarifeden de fiyatından da memnunum. Ama şu an aynı paket için 91 tl istiyorlar. Bende netspeede geçmeyi düşünüyorum. Speedmax Pro paketine 75mbps Down. 4 mbps Up. Bu servis sağlayıcıyı kullananla varsa yorumlarını esirgemesinler lütfen. Yada başka paket önerecekler de yazabilirse cok sevinirim. Hat değerlerim aşağıdaki gibidir.

    Netspeede Geçilir Mi? Kullanıcılar Yorumlarını Esirgemesin.







  • 3-4 aydır vdsl daha öncedende 3-4 ay adsl kullandım sorun yaşamadım hiç bağlantı konusunda,ping stabil hatta adsl'de türk telekomdan düşük değerler veriyordu altyapı yenilenince vdsl'e geçtim ping değerlerim az çok yakın yine adsl'e,şöyle söyleyeyim ne indirmede kısıtlama oldu ne abuk subuk kopma oldu 1 kere bile müşteri hizmetlerini aramadım henüz,parasına göre iyi bir hizmet veriliyor bağlantım hızlı aktif edildi,bölgenizdeki türk telekom çalışanlarının insafına kalmış bir olay aslında başka bir firmadan iyi hizmet alıp almamanı, bizim buradaki çalışanlarla sıkıntı olmuyor adam kendi bağlatmayın diyor çok pahalı diye,arkadaşıma bağlantı yapmaya gelen ekipteki adam sordu ne kadar veriyosun diye internete 84 lira dedi 75 mbps hıza iyimiş dedi sakın telekoma geçme fiyat 2ye katlar dedi zaten değişen bir şey olmaz dedi hattınızı kapattırmadan taahhüt sürenizin bitiminden 1 hafta önce yollayın evraklarınızı naklinizi gerçekleştirsinler sıkıntı yaşayacağinizi pek sanmıyorum 91 liraya 24 mbps kullanmaktansa 75 mbps kullanıp 84 vermek daha mantıklı sıkıntı yaşarsanızda tekrar telekoma geçiş sağlarsınız ben sırf sorun yaşarım diye türknete geçmiyorum mesela 100 mbps paketleri 85 lira ama güvenmiyorum firmaya 2 kere sorun yaşattılar bana 1 kere daha sorun yaşamak istemiyorum




  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Hocam değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Netspeede biraz daha yaklaştım diyebilirim. Türknetteki şikayetler hep aynı ve çok olunca vazgeçtim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aleregrax -- 29 Kasım 2019; 14:43:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turknet abonesi iken sürekli hat kopmalarından şikayetçiydim. 5 dakikada bir internet gidiyordu. Adamlar bir türlü sorunu çözemediler, üstelik sorun olmadığını iddia ediyorlardı. 1 yıl kanser ettiler. Ben de aboneliğimi netspeed'e geçirmiştim.

    Aynı sorun onlarda da devam etti ilk başta, adamlar arıza kaydı oluşturdu ve Türk Telekom ekipleri 1 haftada gelip ankastre kutusundaki anakartın arızalı olduğunu tespit ettiler. Anakartı değiştirdiler ve hiçbir sorun kalmadı, üstelik o ankastreye bağlı olan komşularımın da sorununu çözmüş olduk bu sayede. Çünkü herkesin interneti gidiyordu.

    1 senedir aboneyim netspeed'e. Adsl 8 mbps paketini kullanıyorum ve benim işimi görüyor öğrenci olduğum için, fiyatı da çok uygundu (44 TL)

    Alt yapısı 12 mbps olan bir yerde okuduğum için ellerinden gelen en iyi hizmeti verdiklerini söyleyebilirim. Tavsiye ediyorum şahsen.




  • -Chimaera kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam yorumunuz için. Aradım kendilerini ulaşamadım. Müşteri temsilcisi kalitesinden memnun musunuz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aleregrax kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam.

    Evet, bazen ulaşamama sorunu oluyor nedense. Ben gayet memnunum.

    Geçen hafta aramıştım en son, yeni paketler gelmiş; kotalı ve uygun fiyatlı. 16 mbps 100 gb kotalı paketi 40 küsür liraya veriyorlardı. Ona geçiş yapmak için aradım ama şu an kullandığım paket kotasız olduğu için kotalı pakete geçiş yapamayacağımı söylemişti çalışan arkadaş. Biraz hayal kırıklığına uğrasam da 1 yıl boyunca aldığım hizmetten çok memnunum genel olarak. Önceki mesajda da söylediğim gibi, turknet'in 1 yıl boyunca çözemediği sorunu adamlar 1 haftada çözdü, o bile yeterli.
  • Hocam 2 senedir kullanıyorum. Bama göre piyasadaki en iyi sağlayıcı f/p olarak ben buna bakıyorum. Ben online oyunda oynuyorum ping sorunu da olmuyor. Nazar değmesin...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Netspeede ben de geçmek istemiştim fakat 100mbps paketleri yok ne yazık ki max 75 veriyorlar bu sebeple TurkNet'ten Milleni'ye taşıma başvurusunda bulundum.
  • arkadaşlar sizce şu an ttnet 24 mbps sınırsız fiber kullanıyorum, taahhüt bitecek sizce kalite vs olarak hangisi tercih edilir

    ttnet
    24 mbps 300 gb kotalı 90 tl
    24 mbps limitsiz 105 tl


    net speed
    24 mbps limitsiz 80 tl
    35 mbps limitsiz 90 tl
    +120 tl aktivasyon ücreti

    + ttnet modemi iade et, form doldur vs uğraşları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpit -- 1 Aralık 2019; 10:26:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.