Şimdi Ara

LEGO popüler topluluk platformu BrickLink’i satın aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Dünyanın en büyük oyuncak üreticilerinden LEGO yine en büyük LEGO topluluk ve parça satış alanı olarak gösterilen BrickLink’i satın aldığını duyurdu. LEGO konsepti bozmayı düşünmüyor.



    BrickLink nedir?



    BrickLink internetin daha ilk yılları sayılabilecek 2000 yılında LEGO hayranı olan Dan Jezek tarafından hayata geçirildi. Platformun amacı LEGO parçaları hakkında paylaşım ve değişim yapmaktı. Hızla büyüyen platform 2013 yılında NXMH LLC tarafından satın alınmıştı.



    Ayrıca Bkz.Puffin tarayıcısı iOS platformuna veda etti, yerine Safari’yi tavsiye etti



    Zaman içerisinde hem parçaların hem de özel setlerin satıldığı dev bir platform haline dönüşen BrickLink, bugün 1.1 milyon kullanıcıya sahip ve 70 ülkede üyeleri bulunuyor. Bir LEGO parçasının iç kısmındaki model numarasına bakarak BrickLink üzerinde bulabilir ve hangi setlerin içerisinden çıktığını listeleyebilirsiniz. Kayıp parçaları olanların ilk adresi her zaman BrickLink olmuştu.



    LEGO, büyük bir başarıya imza atan ve büyük bir potansiyeli olan BrickLink’i satın aldıkları için mutlu olduklarını ve herhangi bir şekilde platformun işleyişine müdahale etmeyeceklerini duyurdu. Satın alma bedeli ise açıklanmadı.








  • singer dikiş makinesinin TR de olmayan bir dikim ayağını aliexpress'ten sipariş verdim. ekonomi bakanımız sağ olsun, karar almış 0,30 $ lık plastik parçayı 15 TL gümrük vergisiyle almamı sağladı. bu gelen ürün, üretim makinesi şeysi ! cep telefonu değil, oyuncak değil, üretim ürünü ayağı kardeşim bu ! bu ülkenin ne hale geldiğini kimse görmüyor mu !?

  • Bildiğim kadarıyla lokasyon Türkiye seçildiğinde profil oluşturulamıyordu. Hala öyle mi bilmem. LegoStore bile yeni yeni açılmaya başladı .

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.