Şimdi Ara

AMOLED ekran sevkiyatı rekor seviyeye ulaşan Samsung yeniden pazar lideri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • OLED panellerin akıllı telefon pazarındaki popülaritesi artmaya devam ediyor. Artık piyasada bu tür ekrana sahip çok uygun fiyatlı cihazlar bile bulmak mümkün. AMOLED panel üretiminde lider olan Samsung, artan talepten istifade ederek pazardaki ilk sırayı yeniden ele geçirdi.



    Ayrıca Bkz.iPhone 11'e benzeyen Huawei Nova 6 SE'nin yüksek kaliteli görselleri yayınlandı



    Güney Koreli şirket akıllı telefon ekran sevkiyatlarında BOE'yi geride bırakarak yeniden birinciliğe yükseldi. İlk iki çeyrekte liderlik kolduğunda BOE oturuyordu. Tüm sevikiyatların yüzde 29'luk bölümünü oluşturan Samsung'un önceki çeyrekteki sevkiyat rakamı ise yüzde 21.3 seviyesinde kalmıştı.





    AMOLED ekran sevkiyatları yükselişte



    Üçüncü çeyrekte, akıllı telefonlar için AMOLED ekran sevkiyatları 146 milyon seviyesine ulaştı. Kıyaslama açısından ikinci çeyrekte sevkiyatatların sadece 93 milyon olduğunu belirtelim. Buna karşılık a-Si TFT LCD sevkiyatları 177 milyonu buldu.



    Yayınlanan veriler aynı dönemde 144 milyon adet LTPS TFT LCD sevkiyatı yapıldığını gösteriyor. Böylelikle ilk kez bir çeyrekte AMOLED ekran sevkiyatı LTPS TFT LCD panel sevkiyatını geçmiş oldu.








  • Aslına bakarsanız Samsung 2. olduğu dönemde bile pazar payını kaybetmemiş. Tekrar 1. liğe döndüğünde pazar payını %40-50 yükseltmiş. Büyük başarı.

  • Haklarını vermek lazım. Düşük parlaklıkta hz düşürmesine, uzun süreli kullanımlarda yanık oluşması, zamanla en yüksek parlaklığını yitirmesine rağmen en güzel görüntü kalitesini her zaman samsung paneller veriyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • huawei telefonlarin cogu boe ekran kullaniyodu. Ambargo boe ye de vurdu. Yoksa boe hala pazar lideri olurdu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CüneytU. C kullanıcısına yanıt
    BOE Samsung tan OLED/AMOLED teknolojilerini calan bir sirkettir suclari da sabit olmustu.

    Calan haliyle boyuz kulagi gecemeyecegine gore elbette Cinli Huawei gibi sirketlerin tercih etmeleri ile sozde ucuz ama kalitesi de berbat olmasi ile BOE den alanlar sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yermis misali BOE balonu da patlamaya baslamistir haberden anlasilacagi uzere ...


    BOE ekranlari cansizdir ve beyazlari da kirli beyaz olmaktadir...

    Samsung tan arakladigi teknolojiler malesef eski prototip doneminden kalma olunca Samsung un gerisinde hem satista hem de kalite olarak geride kalmasi kacinilmazdir .


    BOE bilindigi uzere Cin li bir sirket ... Huawei ile de-facto tedarik etmesi balonu da patlayacaktir ayrica ... Huawei de akillanirsa ama ... Amerika ya karsi akillandi gerci .




  • Amoled candır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir daha telefon alırsam ekranı kesinlikle amoled olanını alacağım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.