Şimdi Ara

Lastik Garanti mevzusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ikinci el aldığım aracın üzerinde 4 adet aynı model pırelli 2018/40. hafta üretimi lastik var dün sağ arka lastiğin yanakta ufak balon yaptığını fark ettim. garanti belgesi falan yok bende ama lastiklerin daha 1 senesi anca dolmuş garantiye girer mi ?



  • Lastikte garanti diye birşey yoktur. Herşey kullanıcı hatasıdır.
  • Lastiklerle epey sorun yaşamış, firmalarla papaz olmuş biri olarak lastikteki tüm hatalar üreticinin yolladığı exper tarafından kullanıcıya yıkılır.Fabrikasyon hatalı olsa bile.
    Lastik çekme yapıyordur- yön değiştir öyle kullan lastikte hata yok derler
    Lastik titreme yapıyor dersin- senin arabanın balansı bozuk ön düzenin bozuk derler
    LAstik tel kırmıştır-Sen çukura düşürmüşsündür derler.
    LAstikte garanti diye bir şey yoktur.Türkiye üretilen çoğu lastiğin de kalite kontrolden geçtiğini düşünmüyorum.Misal Almanya ve Türkiye de fabrikada aynı marka model lastikte bile çok ciddi kalite ve kalite kontrol farkının olduğunu bizzat gördüm...
  • dün balonu fark ettikten sonra 300 km yol yapmam gerekiyordu ve bir sorun yaşamadım. Lastik dişleride iyi ama tek lastik değiştirirsem aynı dingilde farklı diş derinliği olacağı için araç da dengesizlik olur mu ?
  • Bu lastik işine Türkiye de bir çözüm lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bakur72

    dün balonu fark ettikten sonra 300 km yol yapmam gerekiyordu ve bir sorun yaşamadım. Lastik dişleride iyi ama tek lastik değiştirirsem aynı dingilde farklı diş derinliği olacağı için araç da dengesizlik olur mu ?
    Benim de başıma gelmişti kamyondan düşen tahta parçasının üzerinden geçmek zorunda kalmıştım,lastik balon yaptı lastikler 8000 km de idi kasko firması bile kabul etmedi.
    Gittim yeni ayni marka ve desen lastik aldım diş derinliği sorunu yaşamadım,takmadan önce diğer lastiklerin dişlerini ölçtüler sorun olmayacağını söylediler,bir sonraki yıl kasko şirketini de değiştirdim.
  • Lastikde garanti diye bişey olmaz. Yada şöyle söyliyeyim; 4 lastiğe kamera koy sadece sıfır asfalt F1 yolunda sür. Lastiğe bişey olursa karşıdakine izahda bulunabilirsin.
  • Ekstra para verip 0 lastik garantisi

    Elektronik eşyalarda garanti uzatma sadece para tuzağı.

    Hele otomotivde kronik sorunların kullanıcı hatalarına baglandigi bir sektor
  • Benim lastik balon yaptı garantiye yolladım(continental). Gelen cevap ''efendim aracınızı sürekli düşük lastik basıncında kullanmışsınız ondan'' Küfür gibi geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.