Şimdi Ara

PayPal, alışveriş platformu Honey şirketini 4 milyar dolara satın aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Ödeme devi PayPal, bugün yaptığı açıklama ile birlikte Honey adlı çevrimiçi alışveriş platformunu 4 milyar dolar karşılığında satın almak için tüm işlemlerin tamamlandığını açıkladı. Bu satın alma PayPal'ın bugüne kadarki en yüksek satın alma işlemi oldu.



    Ayrıca Bkz.WhatsApp iki yeni özellik üzerinde çalışıyor



    PayPal fark yaratmak istiyor



    Ülkemizde birkaç yıldır yasaklı olan PayPal, şimdilerde kendi ödeme sistemlerini devreye sokan Google, Apple ve Facebook gibi şirketlerle rekabet ederken, ayrıca Visa ve Mastercard gibi devlerle de mücadele ediyor. Şirketin yapıtğı bu 4 milyar dolarlık yeni satın alım ise, PayPal'ın rakiplerinden bir adım öne geçme hedefinin somut bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.





    Şirketin satın aldığı Honey Science Corporation ise hem web tarayıcı eklentisi, hem de mobil platformlarda yer alıyor. 17 milyon kullanıcısı olan Honey, 30 bin çevrimiçi alışveriş sitesinden, tüketicilere indirim ve promosyon kodları sunarak alacakları ürünlere uygun fiyatla sahip olmalarını sağlıyor. Satın alma işlemi tamamlandıktan sonra Honey, şirket merkezini Los Angeles'ta tutacak ve kurucu ortakları da ekibe liderlik etmeyi sürdürecekler.








  • Bu paypal bokuna hep fazla para oduyorum bisi alirken bi ton araciya para kaptiriyoz perfect money,webmoney vs gibi devletimiz sagolsun sanki webmoneyi. Trde subesimi var yoktur kesin ama odeme yapip alabilioz bazi komisyonlar dahilinde :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vay be bi zamanlar bizde paypal kullanıyorduk
  • asdasdqwertyveyaalxyvance A kullanıcısına yanıt
    Hala kullanıyorum :) Sistem çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • içim çız ediyor paypalı görünce. tüm emeklerimizin içine eden hükümetin allah belasını versin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.