Şimdi Ara

Redmi Note 8 Pro 1088 TL - Trendyol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
26
Favori
130.803
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • 30'lu yaşlardayım ve benden büyük olduğunuzu varsayarak konuşacağım. Burada çoğumuz çoluk çocuk sahibi ve üç kuruş kazanıp günü tok karınla tamamladığımız zaman şükrediyoruz. Ortada bir ürüne yapılmış indirim var. Ama yanlışlıkla ama mağazanın adı duyulsun amaçlı ama sürümden kazanmak amaçlı yani amaçlı yada amaçsız nasıl olursa olsun bu fırsatı yakalayıp sonucunu bekleyip ki karşı taraftan bir yanlışlık olduğuna dair geri dönüş yapılmamış ve böyle bir durumu dünya çapında yapılmış soykırımlarla kıyaslamak onu geçtim bu ülke için 4 cephede savaşmış canını ortaya koymuş, anamızı bacımızı ecnebilerin elinden kurtarmış, bize Cumhuriyeti armağan etmiş ATATÜRK'LE kıyaslamanız yaşınız ne olursa olsun aklı selim bir insan olmadığınızın göstergesi. Ülkede son yirmi yılda artan tecavüz, çocuk istismarı , kadın cinayetleri siz önce bunları bir gözden geçirin. Bunun üzerine araştırma yapın. Ensar vakfını araştırın mesela. Bu vakfa yardım yapanları ne dersiniz? Bir indirim yakaladı diye sevinen insanların sevincini kursağında bırakmak yerine MAN adasına yollanan ve dekontlarının sahte olmadığı belgelenen Tirilyonları araştırın olmaz mı? Atatürk'ün bu ülkeye bıraktığı, ülkeyi emanet ettiği gençlik ortada bir yanlışlık varsa gereğini yapıp iptal edecektir. Biz Atatürk'ün büstünün önünde eğilmiyoruz, medet ummuyoruz, ona saygı ve hürmetlerimizi sunuyoruz, Fatiha okuyup, teşekkür ediyoruz. ALLAH kulundan medet uman kimler çok iyi biliyoruz..
    Daha önce bir e-ticaret sitesinin müşteri temsilciliği e-posta departmanında çalıştığım için bu konularda tecrübem var. Öncelikle, yasal olarak en fazla gönderim süresi 30 gündür. Tahmini süreye göre yasal bir hak talebinde bulunamayız. Yani 21 Aralık'a kadar aslında vakitleri var ama o gün gelmeden çok büyük ihtimalle teknik bir hatadan dolayı ürünün yollanamayacağı ve siparişin iptali, para iadesinin birkaç gün içinde yapılacağı ve hediye kuponu tanımlanacağı söylenecek.

    Ürünü aldıktan birkaç gün içinde iade yapsalardı teknik hata der geçerdim ancak bu yaptıkları yüzsüzlüğe giriyor. 8-9 gündür otomatik maillerin dışında ses soluk çıkmadı. Forumdaki ahlak bekçileri bunun da etikliğini kendi içlerinde sorgulamalılar.

    Geleyim yasal kısma, satış sözleşmesinde "ürünün sağlanmasının imkansızlaşması hâli" diye bir cümle mevcut, ancak ürünün stokta olmaması bu maddeye girmiyor; çünkü ürün tedavülden kalkmadığı için gönderim mümkün. Bu yüzden de stok değil de teknik hata vs. gibi yalana başvuracaklar.

    O yüzden bütün bu sürecin ekran görüntülerini ve satış sözleşmesini yedekledim. Eğer ürün gönderimi yapılmaz ya da ürün ücreti faiziyle beraber geri ödenmez ise tüketici hakem heyetine başvuracağım. Satıcı Daico gibi firmalar eğer e-ticarete kalkışıyorsa bulundukları Tahtakale mantığından çıkmalılar.
    İndirim bulunca yakalamak güzelde bile bile yanlışlık yapıldığı halde sömürmek niye? Herşey "%%%%%" sembolden mi ibaret? Velev ki aldın, birinin satarken "bereket versin, hayrını gör, güzel günlerde kullanın" demesi yerine "yanlışlıkla yaptım sende yaralandin Allah belanı versin" derse ne olacak?
    "Derse desin diyenler hayat dersinde vicdan nedir bilemezler" alıntı değildir.
    Belki de dün gece izlediğim yol ayrımı filminin etkisindeyim.
    Nasılsınız öyle insanlarla karşılaşmanız dileğiyle...
    Arkadaşlar yazılanları sabırla okuyorum.Cidden millet bazı konularda ne kadar hassasmış, keşke her konuda hayatta bu kadar hassas davransalar.Birincisi biz kimsenin malını zorla almıyoruz.Gece bi indirim olmuş bende sipariş verdim ve ürünü aldım.Eğer cidden söylendiği gibi fiyat hatası olsaydı sabah satıcı durumu fark edince telefonu alanlara dönüş yapar durumu izah ederdi bizde siparişi iptal ederdik.Neticede böyle bir durumdan faydalanarak almak kesinlikle istemem.Ama bu güne kadar satıcıdan resmi bi açıklama yada olumsuz bir dönüş yapılmadı esas nokta burası bence.Satıcı iyi niyetli olsa bugüne kadar siparişi iptal eder özür dilerdi.Şunu belirteyim zaten ben siparişi verirken bu durumu göze alarak sipariş verdim en kötü ihtimal geçte olsa paramı geri alırım.Neticede hergün tv de onlarca reklam yok efsane cuma vs.indirime girmiş ürünü almak neden suç olsun yada bu kadar edebiyat yapmaya özellikle telefonu almamış kişilerin edebiyatına gerek yok.Dediğim gibi ben hatalı fiyat girildiğine inanmıyorum özellikle bu saatten sonra trendyol devreye girmeli.
  • Aldım 1 adet. Ümit yok ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat hatasıdır sanırım.
  • niye böyle ucuz bu :d

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zorlamayin gondermezler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim umudum var diyen var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yerine 1 yazmışlar. Belki çek verirler diye aldım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reDsbLacKSK -- 21 Kasım 2019; 3:42:40 >
  • ayrı ayrı 2 sipariş geçtim
  • Çok uygun değil mi aldım bende 1 tane

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılan fiyat neyse onu vermek zorunda eğer siparişiniz iptal edilir thh başvurun ürünü o fiyattan alırsınız mağazada bi kulaklık 500 filandı 50 tl yazmışlar kasaya gittim 500 dedi reyonda 50 tl yazdığını belirttim ordaki fiyat neyse o 50 tl kulaklığı almıştım internettede geçerli bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptal edecekler, etmezlerse müthiş reklamları olur.
  • Durumun akıbeti ne olacak acaba merak içerisindeyim
    Alanlar ilerleyen gelişmeleri yazarlarsa çok sevinirim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel indirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldım bi tane teşekkürler.
  • bende 1 adet aldım bakalım ne olacak ekran görüntülerini kaydettim
  • Bende aldım bir tane rengine ithalatçı firma olup olmadığına hiç bişeye bakmadan aldım.
    Bakalım ne çıkacak

    Hayır mont ihtiyacım vardı o yüzden bi fırsat varmı diye bakayım dedim telefon aldım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rawski -- 21 Kasım 2019; 4:1:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crona C kullanıcısına yanıt
    Bende kaydettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 TL gibi bir fiyatla satılmadığı için, iptal durumunda hakem heyeti aracılığı ile ürün alınabilir.

    1088 TL de az para değil.
  • Aldım bir tanede ben bakalım ne olacak? Sabaha 1000 adeti gececek satıs sanırım:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şunları da şuraya iliştirelim belki lazım olur.
    https://www.n11.com/magaza/daico/magaza-yorumlari
    https://www.sikayetvar.com/daico-teknoloji

    google da araştırınca dükkan kepenkleri indirmiş gösteriyor

    Redmi Note 8 Pro 1088 TL - Trendyol




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.