Şimdi Ara

Citizen eco drive 8700 pil?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, 12 yıl önce aldığım Citizen eco drive caliber 8700 modeli durdu. Yaklaşık 1 ay güneş ışığı gördü, yine çalışmadı. Bunlarda değişik bir pil var, onun değişmesi lazımmış. Türkiye'de ki tek Citizen servisini aradım, eski modellerin parçası yok, yollayın bakalım. Parçayı yurtdışından sipariş ederiz, fiyat + kargo + gümrük + servis ödersiniz, fiyat belli değil dediler.
    Böylece ben değiştirmeye karar verdim, amazon ya da ebay dan sipariş edeceğim ama pilin modelini bulamadım, kılavuzda falan da yok. Bu konuda bilgisi olan var mı? Bir de bu işten anlayan, Türkiye'de yapabilecek olan var mı?
    Şimdiden teşekkürler..

    saat linki: Citizen



  • Ebay'da eco drive condansatör 295-76 kodu ile sorgularsan 25 dolara pilleri kontrol edebilirsin.Saatin üzerindeki pil kodu ile karşılaştırarak sipariş verilebilir.Şahsen bl8000 beyaz ve şu anda marinault eco drive kullanan biri olarak aynı şeyle karşılaşırsam amatör tamirci olarak bu yolu izlemeyi düşünüyorum.Sonuçta 350 dolarlık saat için değer diye düşünüyorum.
  • Merhaba, doğru pil kodu 295-56 olmalı. Üzerindeki pil Panasonic MT920 ancak pilin üzerinde lehimli bir parça var onun da gelmesi için orijinal parça kodundan sipariş etmelisiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.