Şimdi Ara

Sennheiser HD 400S ten sızan garip kimyasal sıvı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Yaklaşık 1 hafta kadar önce D&R dan Sennheiser HD 400S model kablolu kulaklık satın aldım.

    Gece kulagimdayken sızıp kalmışım. Sabah kalktıgımda sol kol iç yüzünde köpüklü bir ıslaklık buldum (yaklaşık 3x5 cm lik bir alan). Sonra kulaklığı kafamdan çıkarttım aynı köpüklü yagımsı kimyasal sıvının kulaklığın kafaya isabet eden yumuşak dokulu malzemesi ile plastiknaksam arasındaki önce boşluktan dışarıya sızmış olduğunu ve bol köpüklü olduğunu fark ettim. Şu gibi değildi daha yoğun kıvamlı bir sıvıydı.

    Bir hata edip o anlı şaşkınlıkla hatta o sızan sıvıyı koklamışım, bana akan pillerin yanda ona benzer bir sıvının veya makine yağının kokusu gibi geldi. Ama bilmediğimiz bu tür sızıntı şeklindeki kimyasal maddeleri kesinlikle koklamamamız gerekiyormus.

    Resimleri ekte gönderiyorum. Urunu istanbulda sennheiser yetkilisi Bircom a teslim ettim. Inceleyeceklerini söylediler.

    Sizce tedirgin olmamı gerektirecek bir durum var mıdır. Bol suyla elimi yıkamaya çalıştım. Saçıma bulaşmış olabileceğini düşünerek sabah duş da aldım. 14 saat kadar zaman geçti üzerinden.

    NOT: Fotografları çekmek biraz geç aklıma geldiği için, sabah ki karsilastigim ilk manzaraya göre sızan sıvı miktarı biraz daha az gibi gelebilir. Ama resimlerde gorundugunden daha yogun bir sizinti olmustu.

    Sennheiser HD 400S ten sızan garip kimyasal sıvı.. Sennheiser HD 400S ten sızan garip kimyasal sıvı.. Sennheiser HD 400S ten sızan garip kimyasal sıvı..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.