Şimdi Ara

Tvye görüntü gelip monitöre gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba yeni rx 5700 xt'li bir kasa topladım. Kasayı hdmi ile tv'ye bağlayınca görüntü geliyor, monitöre bağlayınca görüntü gelmiyor fakat monitöre laptop bağlayınca görüntü geliyor. Ayrıca bilgisayarı çalıştırıp tvden görüntü aldıktan sonra hdmi kablosunu monitöre takınca monitörden de görüntü alıyorum fakat direkt olarak monitöre bağlıyken kasayı çalıştırınca hiç bir şekilde görüntü alamıyorum. Bios update yaptım, tüm sürücüleri güncelledim, bazı yerlerde bios ekranından cms kapatın denmiş onu da denedim ama hiç bir şey değişmedi. Monitör casper 2k acaba çözünürlük farklı diye olabilir mi diye düşündüm fakat fh viewsonic ile de bu durumu yaşayanlar var. Dünden beri çok uğraştım ama yapamadım yardımcı olabilecek var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ekran kartının biosunu güncelle.

    dvi yada vga kablosuyla bağla. büyük ihtimalle sorun çözülecektir. bir de monitör ayar menüsünde giriş ayarları (hdmi, vga) varsa kendine göre ayarla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi start_system -- 18 Kasım 2019; 14:39:1 >
  • start_system kullanıcısına yanıt
    ekran kartında dvi ve vga girişi yok o yüzden 1 hdmi ve 3 displayport var displayport kablosu aldım bakalım birde onla deneyeceğim ama hdmi ile niye bağlanmadığını çözemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.