Şimdi Ara

Yeni Laptobu prizde kullanırken ses geliyor ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hayırlı forumlar, bu sabah msi gl75 9sd modeli olan bilgisayarı edindim, sabah bikaç saat kullandım, akşam eve gelince de açtım ama bir ses fark ettim, bilgisayarı prizde kullanırken sanki hdd varmış gibi ses geliyor sol tarafından, pc yi prizden çekince bu ses gidiyor, ama mesele şu pc de harddisk yok , ses bazen kesik kesik oluyor ACİL YARDIM LÜTFEN



  • kullandıgınız priz toprak hatlımı toprak hatlı ise kontrol edin toprak hat baglanmış mı
  • Hocam prizden çektikten sonra birkaç saniye daha bu sesin devam ettiği de oldu, Bilgisayarın fanları 0rpm de iken hiç ses yok, yaklaşık 10 dk dır ses duymadım ama internette gezinirken bu sesi duyduğum oldu, bilgisayarı kapatıp açtığımda da olmuştu, Yorumunuzu dikkate alıcam bu arada teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durum benim bilgisayarda da var. Coil whine gibi duruyor.
  • İnce tiz bir ses duyuyorsan büyük ihtimal coil while. Özellikle oyun sırasında ses seviyesi artabilir. Teknik olarak donanımsal bir sorun çıkartmaz. Ama ses rahatsız ediyorsa teknik servise gönderebilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ProSniper

    İnce tiz bir ses duyuyorsan büyük ihtimal coil while. Özellikle oyun sırasında ses seviyesi artabilir. Teknik olarak donanımsal bir sorun çıkartmaz. Ama ses rahatsız ediyorsa teknik servise gönderebilirsin.
    Rahatsız edici bir ses yok, kulağımı yaklaştırıp dinlediğimde anca duyabiliyorum. Aşırı derece artmazsa bu şekilde kullanacağım, dediğiniz gibi bir sorun değil aslında. Cihaz güzel olmasa affetmez direk gönderirdim..
  • Arkadaşlar geç yazdım ama kusura bakmayın, Sorunun coil whine olduğuna eminim artık, bunun yanı sıra ışık sızması problemi de yaşamaya başladım dünden beri, Yarın cihazı msi servisine gönderip birebir değişim isteyeceğim, bu iki sorunun da kronik olduğunu okumuştu bir yerde fakat aynı bilgisayardan kullanan arkadaşım bu iki sorunu da yaşamadığını söylüyor, umarım değişim yaparlarsa benim elime de ışık sızması ve coil whine olmayan bir cihaz gelir. İyi forumlar dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostSuika -- 20 Kasım 2019; 0:19:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.