Şimdi Ara

K20 Pro/ Premium edition 60fps kamera kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimde iki telefon da var ikisi de 8gb ram'e sahip cihazlar malumunuz birinde sd855 var diğerinde sd855+. Ama delireceğim bu iki telefonu da hem miui 10 hemde miui 11'de (çin romu) denememe rağmen ikisininde 1080p 60fps'te videolarında stuttering sorunu oluşuyor.

    Ya bakın 4k60fps'ten bahsetmiyorum 1080p, üstelik hem eis açık hem kapalı denedim ama sonuç değişmiyor. Ben iphone'daki gibi tamamen kusursuz bir 60 fps beklemiyorum (ki neden beklemeyeyim, içinde son teknoloji donanım var) ama en azından bu kasmalar çok daha saliselik olabilir, veya ne bileyim çok arada olabilir. Ama bir videoyu çektikten sonra izlemeye başladığımda daha 2-3. saniyede yarım saniyelik kasmalar baslıyor, fps sanki 60'tan 20 lere düşüyor. Bunu aydınlık ortamda da karanlık ortamda da denedim ama hepsinde illaki oluyor ve bu gözüme aşırı çok batıyor.

    Bir yardım edin beyler bana ya, acaba farklı bir rom falan mı kursam (o işlere de hiçgirmek istemiyorum ama), gcam gibi onun video versionu olun bir uygulama falan mı indirsem eğer varsa.
    Yani yazılımsal desem, nasıl bir yazılım var ki 8gb ram'e sd855+'a rağmen hala sık sık stuttering'ler olabiliyor bu telefonda aklım almıyor. Telefon sıcak falan da değil kullanırken, gayet normal seviyedeyken çekiyorum videoları.







  • Acaba ufs 2.1 olmasından mı kaynaklanıyor diye düşünüyorum, belki okuma yazma hızı yetişemiyordur videoyu pürüzsüz kaydetmeye. Ama samsung'ta bile 2-3 sene önceki telefonları gayette iyi 60fps videolar çekiyordu, o da android o da aynı mantıkla çalışıyor.

    Bu arada ekrana yansıyan görüntü tam 60 fps hiçbir takılma olmadan görünüyor, ama çektiğim videoyu izledikten sonra o kasmalar oluşuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus gl702 -- 15 Kasım 2019; 5:45:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.