Şimdi Ara

Konu silinsin.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konu silinsin. Olay anlaşılmıştır. Amatör bir insan için zor olacak. Gerek yok. Siparişe devam..

    Yorum için teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lene -- 14 Kasım 2019; 15:2:56 >



  • Ben nasıl yapıldığını görmedim. Ama evde tabi ki yapılabilir. Fiyatı ise, içinde et olan herşey bahalıdır.

    Tost makinesinde yapılmıyor. Et bir tür dana eti olsa gerek. Bunu alıyorlar gazlı ya da elektrikli ızgarada altını üstünü çevire çevire pişiriyorlar bildiğim kadarıyla. Kıstırmıyorlar yani. Böyle dövülmüş bonfile eti gibi birşey olması lazım yerken yumuşacık üzmüyor adamı. O etin köfte olanı da var bildiğin kıyma artı kendilerine has sos karışımıyla yapıyorlar.

    Bildiğim bu kadar valla.
  • Anladım. Amatör bir insan için zor diyorsun yani. Elde imkan tost makinasıydı.
  • Tabi yaparsın.
    Et Köfteyi biraz büyük ve yuvarlak yapacaksın, normalde öyle yuvarlak çıkması için makinesi var ama sen evde de açabilirsin. Onu tavada çevir ve ekmeğin arasına yatır, domates kızartma marul filan koy sonra ekmeği kapat, bu kadar
  • steak olmasaydı hamburger köftesi yapmak çok zor değil ama steak et pişirirken mühürlemek filan lazım biraz meşakkatli bir iş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.