Şimdi Ara

Disney+ ilk gününde 10 milyondan fazla abone topladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Sinema devi Disney’in Netflix ve diğerleriyle rekabet için girdiği sektördeki ürünü Disney+, daha ilk gününde yoğun ilgi gördü ve 10 milyondan fazla abone topladı. Firmanın yaptığı resmi duyurudan önce ise Apptopia tarafından uygulamanın 3,2 milyondan fazla indirildiği doğrulanmıştı.



    The Mandalorian dizisi, Disney+’ın en iyi ürünü olarak görüldü ve daha ilk günden 2 milyondan fazla izlendi. Bu sayı yüksek ihtimalle artacak çünkü gece ve ertesi gün izleyenlerin sayısı muhtemelen bir hayli fazla.



    Analistlerin beklentisine göre Disney+, ilk yılında 10-18 milyon arasında aboneye sahip olacak. Bu projeksiyonların yarısından fazlasını daha ilk günden abone olarak alan Disney+’ın beklentileri aşıp Netflix gibi rakiplerinden daha başarılı olup olamayacağı ise merak konusu.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy A01 detayları netleşiyor



    Disney tarafından yapılan açıklamada Disney+ abone verilerinin Walt Disney Company çeyreklik ekonomik rapor dışında paylaşılmayacağı belirtildi. Bu rapor en yakın 2020’nin başlarında halka arz edilecek.








  • ve ilk gün tüm sistemleri çöktü, açıklamalarında beklenenden yüksek istek geldi için sistemlerine erişilemediğini söylediler.

  • Benim taktiğim belli. 6 ay da 1 ay netflix diğer 6 ayda 1 ay disney +

    Onun dışında her ay almak mantıksız bana göre. Paran çoksa o ayrı mesele.

  • Disney'i oldum olası sevmem. Semboller kullanıyorlar.

  • Netflix'i yakalaması için dünyaya açılmsı ve sistemini tüm dünyada oturtması lazım. Disney+ bundle abonesiyim. Sadece Hulu'nun içerikleri için bile 10 dolar verilir. ESPN+'da da UCL ve bir sürü karşılaşma yayınlanıyor.
  • ABD'de yaşamak da zor vallaha. Netflik, Hulu, Amazon Prime, HBO, Disney+, Apple TV+ ve artık başka ne varsa hangi birisine üye olacak insanlar

    Çok şükür biz zayıf içerikli Netflix ile idare ediyoruz sadece.
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Seçmek zorundasın birini, hepsini aynı anda izleyemezsin. İçerik biriktir de ki bu ay netflixteki şunları bitircem sonra geç disney+ ya deki ki şunları izliycem vs. vs. Bilgi sonsuz, içerik sonsuz, hayattaki her şeyi deneyimleyemezsin

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.