Şimdi Ara

Rune II [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rune II [ANA KONU]


    EDİT: OYUNUN YAPIMCILARININ KEPENK KAPATTIĞI, BETHESDA ADI ALTINDA BAŞKA BİR ŞİRKET OLDUKLARI SÖYLENİYOR. VAR OLAN BİR SÜRÜ BUG BU NEDENLE DÜZELTİLEMEYEBİLİR. ALMANIZI ŞU AN İÇİN TAVSİYE ETMEM. (14 KASIM 2019)

    EDİT_2: OYUNUN SÜREKLİ DESTEK ALACAĞININ GARANTİSİ YAPIMCILAR TARAFINDAN VERİLMİŞ. BU KONUDA DA TAKİPTEYİM. SON GÜNCELLEMELERİ PAYLAŞIRIM. BAKALIM OYUN NE SIKLIKLA UPDATE ALACAK. AÇIKLAMA

    Kıyamet sırasında tehlikeli bir İskandinav evreninde geçen RUNE II; tanrıların, yaratıkların ve kalan son insanların hayatta kalma mücadelesi verdiği destansı bir aksiyon rol yapma oyunudur.

    Tanrılar tarafından Midgard'ın kurtarıcısı olarak seçildiniz; Ragnarök'ü sona erdirmeye çalışırken onların onayını ve güçlü yeteneklerini alın! Dünyayı ebedi bir kaos hâline sürükleyen hilekâr Loki'nin Midgard'ı yok etmesini önlemek için zamanla yarışın.

    Yalnız başınıza veya arkadaşlarınızla acımasız yakın dövüşlerde Loki'nin kölelerinden oluşan orduyla savaşın, nadir kaynakları toplamak için dünyayı dolaşın, Krallık Geçidi'ni zayıflatmak için kıymetli yapılar yerleştirin ve Dokuz Krallık'ın şimdiye kadar görüp görebileceği en kudretli silahları oluşturun.

    Bir tanrıyı devirecek kadar güçlü müsünüz... yoksa yeni bir karanlık çağ mı başlayacak?





    Rune II [ANA KONU]



    Rune II [ANA KONU]



    Rune II [ANA KONU]


    Not: Arkadaşlar normalde böyle Ana Konu muhabbetlerine girmezdim lakin Epic Games'in bizim için tanımladığı miktar ciddi anlamda komik bir durumda. Eğer biz bu adamların steam tekeline karşı durmasına destek olmazsak daha da sesimizi duyuramayız. Adamlar resmen sizi gördük ve tanıyoruz diyorlar. Süper bir hareket gerçekten. 30 doları 49 TL yapmak nedir ya. Steam'de en az 150 TL demek bu. Mobilde en fazla bu kadar yapabildim. PC'ye geçince ekstralar ekleyeceğim. Okuduğunuz için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 16 Kasım 2019; 16:38:54 >







  • Çeviri istek başlığına yazmıştım biraz. Oyunu ilk Prey oyununu yapan firma yapıyor.
    Ayrıca dün firma kapatılarak Bethesda bünyesine katıldı çalışanları. İkinci Prey oyununu yaparken proje Bethesda tarafından iptal edilmişti. Komple oraya geçmeleri ilginç olmuş şimdi.
    Oyun ise Nors/İskandinav Mitolojisi hayranları için biçilmiş kaftan. Fiyatı da cezbedici. RDR, Dying Light fiyatları belli olsun, paramız kalırsa alırız bunu da.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Hocam dün epic'in verdiği bedava oyun bildirimini gördükten sonra öylesine fark ettim. 49 TL diyince dedim 5-10 senelik oyun herhalde. Bir açtım muhteşem ya. Gece illegal olarak indirdim denemek için. Bugün yükleyip bakacağım. Beğenirsem yapıştırcam direk. Oyunlar böyle 100 TL skalasında gelse niye orijinal almayalım arkadaş. Süper.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölü doğmuş bir oyun olduğu için bu fiyatlardan satılıyor. Ne kadar toplarlarsa kar tabi. 50 tl cebimizde kalsın adam gibi bir oyun alırken kullanırız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kortor -- 14 Kasım 2019; 13:28:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kortor K kullanıcısına yanıt
    Neden böyle dediniz? Ben daha keşfedeli saatler olduğu için geçmişi hakkında bir bilgim yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ridianod kullanıcısına yanıt
    Üstad oyun bug yığını. Yapımcılar da oyunun çıktığı gün kepenk kapattılar. Dolayısıyla oyunun adam edilme ihtimali de yok artık. Baştan sona fail bir ürün olduğundan ucuza veriyorlar. Redditte incelemeler vs var. Bir tane olumlu yorum yok oyun hakkında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kortor K kullanıcısına yanıt
    Yapmayın ya :(( iyiki hemen gaza gelmemişiz o zaman. Uyarı için çok teşekkürler. Takipte olacağım. Dün yapılan bir röportajda şu an online'ın açılmadığı önümüzdeki haftalarda açılacağından bahsedilmiş. Yani bu 2 anlama geliyor. Ya dediğiniz gibi bitik oyuna yalan söylüyorlar ya da el falan değiştirecek. Yukarıdaki arkadaşın demesi çatılarını değiştirmişler. Bakalım neler olacak. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bug anlamında bethesda oyunları ile yarışır + RDR2'nin pc'de optimizasyonu iyi değil diyen arkadaşları moral olması açısından Rune 2'ye davet ederim.
    Bu oyunda gerçekten optimizasyon yok
    Resmen ilk oyuna (RUNE Classic 2001) hakaret olarak çıkmış bu oyun.
  • Xeat X kullanıcısına yanıt
    Çok da güzel görünüyordu be :/ neyse takipteyiz bakalım. Yorumunuz için teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ridianod kullanıcısına yanıt
    Hocam bizde o görüntüye aldanıp aldık işte
    İlk oyunun hatırına hype yaptık sonuç patates oldu
    Ben teşekkür ederim, iyi forumlar.
  • Haydaaa o kadar mı kötü yahu. Oyun bir süredir geliştiriliyordu, Steam'e de 2020 de gelecekmiş hatta. Önceki oyunları olan Quiet Man! şaheserinden sonra toparlamışlardır diye düşünüyordum ama. Hellblade ayarında olsa yeterdi, sağlık olsun.
  • Oyun ve yapımcı firma çok büyük patlamış diyorlar. Bildiğiniz gibi oyunu çıkardıktan sonraki gün firmayı kapatıp Bethesda altında yeni bir firma açtılar. Ama yayıncı firmaya oyunun kodlarını falan vermiyorlarmış. Mahkemelik olmuşlar. İddialar ise cidden ilginç. Telefona çıkmayan eski sevgili tripleri falan.
    https://oyungezer.com.tr/haber/rune-2nin-dagitimcisiyla-human-head-studios-davalik-oldu/detay




  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    vay arkadaş ya :D ulan niye güzel olabilecek oyunların kaderi hep böyle oluyor arkadaş.
  • Ridianod kullanıcısına yanıt
    Ben biraz yapımcı firmanın mallığı diyorum. Adamlar öncesinde ilk yaptıkları Prey oyununa devam oyunu yapıyorken Bethesda tarafından oyun iptal edildi. Ben şahsen kin beslerdim. Bunlar direk Bethesda'nın kanatlarının altına koştular. Firmayı mimlemek gerek, bunlardan hayır gelmez artık.
  • Ridianod kullanıcısına yanıt
    Düşünsene para verip bir firmaya iş yaptırıyorsun, çıkışına 1 hafta kala firmanın müdürü telefonları açmıyor falan. Kesin Türklük var bence.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    bakalım akıbeti nasıl olacak. belki sonuçlanırsa adam gibi yürür gider. kim bilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.