Şimdi Ara

Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
7.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU]



    Geliştirici:Teyon
    Yayıncı:Reef Entertainment
    Tür:FPS
    Platform:PC(Steam),PS4,XBox One
    Çıkış Tarihi:14 Kasım 2019(Avrupa),10 Aralık 2019(Kuzey Amerika)










    MİNİMUM(1080P Medium 60 FPS)

    Windows 7/8/10 64-bit
    Intel Core i3 4160@3.6 GHz/AMD FX 8350@4.0 GHz
    8 GB RAM
    Nvidia GTX 1050/AMD RX 560
    DirectX 11
    32 GB kullanılabilir alan

    ÖNERİLEN(1440P High/Epic 60 FPS)

    Windows 7/8/10 64-bit
    Intel Core i5 8400@2.8 GHz/AMD Ryzen 5 2600@3.4 GHz
    8 GB RAM
    Nvidia GTX 1070/AMD RX 590
    DirectX 11
    32 GB kullanılabilir alan



    Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU]Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU]Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU]Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU]Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU]Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU]Terminator: Resistance (2019) [ANA KONU]



    Terminator Resistance - Announcement Trailer




    Terminator: Resistance - Combat Gameplay Trailer




    Terminator: Resistance - Opening Gameplay





    Terminator: Resistance - Launch Trailer


    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • TERMINATOR RESISTANCE İNCELEME
    Oyunu kalın kasa Xbox One için aldım ve 6-7 saat kadar oynadım.
    Şu ana kadarki izlenimlerim baya baya olumlu.Ama bu oyun yüksek bütçesi olmayan AA bir oyun ve ona göre değerlendirmek gerekir.Oyun yılın süprizlerinden bence çünkü yapımcı firma daha evvelden çıkan ve rezalet olan Rambo Video Game'in yapımcısı ve ben de dahil herkes Terminator'ün de rezalet olacağını düşünürken hayret edilecek bir şekilde Terminator oyununda gayet iyi iş çıkarmışlar.

    ARTILAR
    +AA bütçeli bir oyun için güzel grafiklere sahip
    +Terminatordeki gelecek atmosferini mükemmel aktarmışlar,
    +Silahlar çeşitli
    +Oyunun hikayesi terminator evreni için hiç de fena değil
    +Yarı açık dünya ve keşfedilebilir yerler var
    +Crafting ve level atlama sistemi çok güzel
    +Bol bol loot var
    +Hikayede karakterlerle konuşup, seçimler yapabiliyorsunuz
    +Terminator 1. ve 2. filme güzel göndermeler var ve aynı evrende yer alıyorlar
    +İsterseniz gizliliğe abanarak oynayabilir isterseniz de aksiyona abanarak oynayabilirsiniz
    +Terminator'ün lisanslı müzikleri kullanılmakla beraber yeni versiyonlarını da eklemişler güzel olmuş
    +Özellikle oyunun başlarında T800leri indirebilecek silahlarımız olmadığı için tıpkı ilk filmdeki gibi müthiş bir gerilim korku hissiyatı veriyor


    EKSİLER
    -Konsol versiyonunda nişan alma biraz ağır olmuş
    -Vuruş hissi pek yok (konsolda titreşim kullanılmamış )
    -Arnold yok :(
    -Karakter seslendirmeleri çok iyi değil
    -Oyunu Extreme zorlukta oynamama rağmen hala çok kolay, yapay zeka kötü malesef.En azından T800lerin biraz daha zeki olmasını beklerdim

    SONUÇ:Eğer terminator fanıysanız gelmiş geçmiş en iyi terminator oyunu olmuş, eğer Terminator fanıysanız sakın kaçırmayın.Terminator fanı değilseniz size çok hitap etmeyebilir.

    Oyuna puanım 7 (bu puan bazı insanların sandığı gibi kötü ve çöp denilebilcek bir puan değildir, Oyun gayet iyidir alınılır oynanılır)

    Metacriticteki dandik notlara aldanmayın, puanlayanlar bu oyunun düşük bütçeli bir oyun olduğunu ve fiyatının da ona göre uygun olduğunu unuttular heralde. Steamdeki kullanıcı puanları aşırı yüksek (şu an %92 olumlu) , oyunun gerçek hakkını kullanıcılar vermiş

    ben oyuna bayıldım valla
    Oyun beklediğimden daha iyi bir oynanışa sahip olmuş.Çıkışı öncesi videolarına baktığımda farklı düşünceydim fakat tam sürümü PC de oynadıktan sonra oyun hakkında daha iyi gözlem elde etme imkanım oldu.Öncelikle oyunun hikayesini daha iyi anlamak için ilk iki filmi izlemek gerekiyor.Hikayenin bu filmlerle doğrudan bağlantısı var ve sunum olarak başarılı olduğunu söyleyebilirim.Çıkış öncesi videolarda karakter yüz ifadeleri biraz çağın gerisinde görünüyordu fakat 4K Epic ayarlarda oynadıktan sonra gerek görsel kalitesinin gereksede karakter modellemelerinin böyle bir yapım için gayet iyi olduğunu düşünüyorum.Unreal Engine 4 ile yapılan oyunlardan zaten kötü grafikli oyun çıkmıyordu fakat günümüz oyunlarında artık görmeye alıştığımız stuttering,çökme sorunları vs gibi sorunlar en azından bu oyunda bulunmuyor.Grafikler ve sesler gayet iyi,silah ve düşman çeşitliliği yeterli seviyede ve çok sayıda kendi hikayesi olan karakterle karşılaşıyoruz.

    Oyunun fiyatı evet yüksek ama en azından yüksek bütçeli olupta haftalarca çeşitli sorunlar yaşatan oyunlar gibi sorunları bulunmuyor.Fiyatında oyun içinde kullanılan müziklerin etkisi olabilir çünkü oyunun menü müziği Terminatör filmlerinin ana tema müziği kullanılarak hazırlanmış.Oyun içi müziklerde yine ilk iki filmden alınmışa benziyor.Özellikle Terminatör evrenini ve hikayesini seviyorsanız uzun dönem sonra Terminator için yapılmış en iyi oyun olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.Ana karakter dışında diğer karakterlerin kendi hikayelerinin olması,filmlere yapılan göndermeler ve hikaye sunumu ile oyunu genel olarak beğendiğimi belirtmek istiyorum.
    Bu yılın süprizlerinden birisi oldu bu oyun. Eylül ayında ansızın duyuruldu ve bugün çıkışını gerçekleştirdi.

    Oyun duyurulduğundan beri Reef Entertainment ile görüşüyorum. Oyunu aynı zamanda Türkiye'de satışa sunmayı hedeflediklerini fakat, bir dağıtımcı bulamadıklarını söylediler.

    Terminator hayranı olan birisi olarak söylüyorum, Salvation Video Game'de olduğu gibi güzel bir oyun diyebilirim gerçekten. Yurtdışından kutulu sürümünü de sipariş verdim aynı zamanda.

    Oyunun geliştiricisi Rambo Video Game'yi geliştiren Reef Entertainment. Herkes Rambo Faciası gibi olacak diye düşünüyordu bu oyunu, fakat öyle olmadığı için sevindim açıkcası. Aynı zamanda bir basın mensubu olarak oyunun inceleme makalesini yakın bir zamanda hazırlamayı düşünüyorum.


    Terminator T-800'ün yorumlarına kesinlikle katıldığımı belirtmek isterim.
  • Terminator severim. Büyük ihtimal alırım bu oyunu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Terminatör'ün XCOM benzeri şekilde 4X bir oyunu çıkmalı bence. FPS /TPS/RPG bu seriye gidecek türden şeyler değil. Korku bile yapılabilir ama aksiyon kısmı tamamen Hollywood tarzı olduğu için hiç gitmiyor.

    Ayrıca gameplayi izlerken baygınlık geçirdim. Yapımcılar ne düşünüyordu acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return to Monke -- 11 Kasım 2019; 0:34:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun ben vasatım diye bağırıyor bildiğin. Ama nedense ilgimi çekiyor, uygun fiyata gelirse alacağım büyük ihtimal. 3 gün sonra çıkıyor. Bu arada oyunun yapımcısı ve yayıncısı daha önce on-rail shooter olarak Rambo faciasını yapan kafadarlar.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Buraya bakılırsa biraz tuzlu fiyat olacak gibi.
    https://www.cdkeys.com/pc/games/terminator-resistance-pc-steam

    Bu arada sistem gereksinimleri için 1080P Medium 60 FPS gibi ayrıntı eklenmesi güzel olmuş.
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Telif hakkını çıkarmak için umarım öyle bir yola başvurmazlar. Neyse bugün yarın açıklanır herhalde, 3 gün sonra çıkıyor malum. Bu arada silah yelpazesi geniştir umarım, videoda uzi ile robot öldürüyorduk.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
  • Oyunun satış fiyatı Avrupa'da çıkış yaptığı gün belli olacak.Geliştiricinin Steam forumunda yazdığına görede 15 Kasım'dan önce ön sipariş yada satın alma olmayacakmış.Bu nedenle resmi satış fiyatı için 15 Kasım'ı beklemek gerekecek.

    Oyunun gösterilen ilk 10 dk oynanış videosuna göre diyalog seçenekleri,level sistemi,craft ve loot içerdiği görülüyor.Oynanış olarak daha çok Homefront The Revolution'a benzettiğimi söyleyebilirim.Geliştiricinin önceki oyunları nedeniyle fazla bir beklentim olmasada yinede satın alıp deneyeceğim.Oyun çıkış yaptıktan sonra gözlemlerimi paylaşmaya çalışırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyunun tam sürümüne ait olan çeşitli oynanış videoları yayınlandı ve kısa bir süre sonra bu videolar kaldırıldı.Oyunun bir bölümüne bakma fırsatım oldu.Özellikle ilk iki filmden alınmış benzer sahnelerin yer aldığını ve müziklerinde filmlerle yine oldukça benzerlik gösterdiğini söyleyebilirim.Oyun ilk saatlerinde aksiyondan daha çok karakter gelişimine odaklı ilerliyor ve elde ettiğimiz yeni yeteneklerle oyunun kombat tarafı daha ağırlıklı olmaya başlıyor.Oyunda bir seviye sistemi var ve her seviye artışında elde edilen yetenek puanlarıyla lockpick,hack,silah hasarı,gizlilik gibi özellikleri geliştirebiliyoruz.Robotlardan lootlanan parçalarla craft yapılırken topladığımız kaynaklarıda güvenli evlerde takas edebiliyoruz.Silah çeşitliliği ise pistol,shotgun,Assault Rifle,Smg,Melee ve hikayenin ilerleyen bölümlerde elde edilen ek silahlardan oluşuyor.

    Oyunda diyalog sistemine yer verilmiş ve ana karakter oldukça konuşkan,diyaloglarda birden farklı tercihler yer alıyor bu durumun oyunun ilerleyişine bir katkısının olup olmadığını tam sürümde görebileceğiz fakat izlediğim kadarıyla diyaloglarda oyunda önemli bir yere sahip olmuş.Görevler ana ve yan görevler olmak üzere iki kısma ayrılmış ve oyun yarı-açık dünyaya sahip bir tasarımda ilerliyor.Hikayenin özellikle ilk iki filmin senaryosuna bağlı kalınarak hazırlanacağı önceden belirtildiği için ana karakteri bu filmlere nasıl bağlayacaklarını görme adına oynanabilir duruyor ve hikaye sunumu olarak beklediğimden daha iyi durduğunu söyleyebilirim.Gözlediğim kadarıyla karakterlerin özellikle yüz animasyonları günümüz oyunlarının gerisinde görünüyor bunun dışında ise genel olarak standart kaliteyi sağlayabilecek bir oyun olabileceğini düşünüyorum.En azından Rambo'daki gibi bir deneyim sunmayacak gibi görünüyor.




  • Adam akıllı bir firma Terminator 2 filminin oyununu yapsaydı keşke, bu oyun da vasat görünüyor, ‎diyaloglara ve animasyonlara önem verilse güzel oyun olabilirdi.


    ikinci filmin efsane tema müziği, sonraki filmler de aynı tadı veremedi.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 14 Kasım 2019; 16:15:33 >
  • Terminator: Resistance - Launch Trailer


  • Oyun Steam'de 164 TL lik satış fiyatıyla siparişe açıldı.Satın aldım ve önyükleme başladı.Önyükleme boyutu 10.6 GB toplam disk boyutu ise 28 GB olarak görülüyor.

    Ek olarak oyunun çıkış tarihi 14 Kasım yani bir gün öne alındı.Oyun şu an oynanabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 14 Kasım 2019; 20:59:58 >
  • Fiyatı görünce güldüm. İstek listemden çıkardım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 14 Kasım 2019; 22:4:17 >
  • Oyun beklediğimden daha iyi bir oynanışa sahip olmuş.Çıkışı öncesi videolarına baktığımda farklı düşünceydim fakat tam sürümü PC de oynadıktan sonra oyun hakkında daha iyi gözlem elde etme imkanım oldu.Öncelikle oyunun hikayesini daha iyi anlamak için ilk iki filmi izlemek gerekiyor.Hikayenin bu filmlerle doğrudan bağlantısı var ve sunum olarak başarılı olduğunu söyleyebilirim.Çıkış öncesi videolarda karakter yüz ifadeleri biraz çağın gerisinde görünüyordu fakat 4K Epic ayarlarda oynadıktan sonra gerek görsel kalitesinin gereksede karakter modellemelerinin böyle bir yapım için gayet iyi olduğunu düşünüyorum.Unreal Engine 4 ile yapılan oyunlardan zaten kötü grafikli oyun çıkmıyordu fakat günümüz oyunlarında artık görmeye alıştığımız stuttering,çökme sorunları vs gibi sorunlar en azından bu oyunda bulunmuyor.Grafikler ve sesler gayet iyi,silah ve düşman çeşitliliği yeterli seviyede ve çok sayıda kendi hikayesi olan karakterle karşılaşıyoruz.

    Oyunun fiyatı evet yüksek ama en azından yüksek bütçeli olupta haftalarca çeşitli sorunlar yaşatan oyunlar gibi sorunları bulunmuyor.Fiyatında oyun içinde kullanılan müziklerin etkisi olabilir çünkü oyunun menü müziği Terminatör filmlerinin ana tema müziği kullanılarak hazırlanmış.Oyun içi müziklerde yine ilk iki filmden alınmışa benziyor.Özellikle Terminatör evrenini ve hikayesini seviyorsanız uzun dönem sonra Terminator için yapılmış en iyi oyun olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.Ana karakter dışında diğer karakterlerin kendi hikayelerinin olması,filmlere yapılan göndermeler ve hikaye sunumu ile oyunu genel olarak beğendiğimi belirtmek istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 15 Kasım 2019; 1:15:49 >




  • Takip.
  • Bu yılın süprizlerinden birisi oldu bu oyun. Eylül ayında ansızın duyuruldu ve bugün çıkışını gerçekleştirdi.

    Oyun duyurulduğundan beri Reef Entertainment ile görüşüyorum. Oyunu aynı zamanda Türkiye'de satışa sunmayı hedeflediklerini fakat, bir dağıtımcı bulamadıklarını söylediler.

    Terminator hayranı olan birisi olarak söylüyorum, Salvation Video Game'de olduğu gibi güzel bir oyun diyebilirim gerçekten. Yurtdışından kutulu sürümünü de sipariş verdim aynı zamanda.

    Oyunun geliştiricisi Rambo Video Game'yi geliştiren Reef Entertainment. Herkes Rambo Faciası gibi olacak diye düşünüyordu bu oyunu, fakat öyle olmadığı için sevindim açıkcası. Aynı zamanda bir basın mensubu olarak oyunun inceleme makalesini yakın bir zamanda hazırlamayı düşünüyorum.


    Terminator T-800'ün yorumlarına kesinlikle katıldığımı belirtmek isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaN. -- 15 Kasım 2019; 14:33:1 >




  • KaN. kullanıcısına yanıt
    Benim de çok ilgimi çekti oyun. Hatta ne ile karşılacağımı az çok bilmeme rağmen oynamak istiyorum. Ama kesinlikle 50 TL üzerinde vermem. Yani Dağıtımcı bulamadı diye telif hakkının acısını bizden mi çıkaracaklar, o nasıl fiyattır öyle. Keza ortada Rambo gibi bir felaketleri varken.
    @KaN. hocam firmadan bir kaç key isteyinde bizde uygun fiyata nasiplenelim.
  • KaN. kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ediyorum.Oyunun yarısına kadar geldim ve dediğiniz gibi bu yılın sürpriz yapımlarından birisi oldu.Geliştiricinin önceki oyunları nedeniyle bu oyuna mesafeli yaklaşan çok sayıda kişi olsada oynadıktan sonra fikirleri değişecektir.İncelemenizi merakla bekliyorum.Teşekkürler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IGN 40 puan vermekle beraber şöyle demiş.

    "The most disappointing thing about Terminator: Resistance isn’t merely that it’s bad, it’s that it’s bad and yet it’s probably still the best Terminator game I’ve ever played. "

    Bu evren için CoD yapımcıları gibi yapımcılar lazım. CoD'de her absürtlüğe rağmen Hollywood tarzı aksiyonda çok başarılı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    Terminator: Resistance - Launch Trailer


    Eeeee Arnold nerde

    No arnold no hamza5806

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.