Şimdi Ara

Evde Bitki Yetiştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, tek yaşıyorum. Bakabileceğim ve ufak daireme ferah getirecek özellikle salon ve odam için, balkonda olabilir bitki yetiştirmek istiyorum. Hangi bitki olduğu önemli değil. Migros'ta bir aralar çok güzel saksılar ve topraklar görüyordum fakat ben bunları alıp ne yapacağım? Tek istediğim yeşillik olması. Bana yol gösterici olursa biri çok sevinirim!



  • Saksı fesleğen çok güzel kokuyo tavsiye ederim. Bakimida kolay.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kendimden örnek vereyim.Kaktüs yetişiriyorum hem bakımı kolay hemde bir uğraş oluyor benim için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çiçek yetiştirmem için marketlerde çiçekcilerde satılanları asla tavsiye etmem. Saksısı ile aldığım çiçeklerin hiç biri yaşamadı. Ticari maksat ile üretilip gerekli hormon ve gübreler ile çiçek açtrılıyor. Ev ortamı dış ortamın iklimi ile alakası olmayan çiçekler satılmakta

    Çiçek yetiştirmem için önce doğru toprağı seçmem lazım. Ben genelde ormanlık alanda hiç bir şekilde kirletilmemiş işlem görmemiş seçtiğin bölgeden 30 cm kazdık tan sonra altındaki toprağı alırım. Yetiştirmek için ise çok uzaklara bakmaya gerek yok hemen komşulardan yetiştirdiği , yetiştirip büyütüp başarılı olduğu çiçeklerin bir dalından alırım. Yani bulunduğum iklime uyumlu olan çiceği tercih ettiğimden kuşkusuz emin olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benimde çalışma masamda kaktüsüm var . Hem radyasyonu emiyormus. Hemde görüntüsü çok hoşuma gidiyor. Bakmasida kolay deneyebilirsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bu bitkinin adı ağaç minesi lantana da diyorlar. Çok yıllık bi bitki. Fesleğen ise tohum zamanı çok dökülüyor. Tek yıllık almayın da. Şuan imkanım yok . yoksa bikaç budaktan çimlendirip yollardım hediye olarak.

    Evde Bitki Yetiştirmek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galayev -- 30 Ağustos 2020; 16:36:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.zirai.net/tarim Tarım alanında sözlükten istifade edebilirsiniz. En güncel konular hakkında mühendislerin yorumları

  • Güzel uğraş, birle başladığınız işe severek çoğaltacaksınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.