Şimdi Ara

Disney Plus, 31 Mart 2020’de İngiltere ile birlikte dört Avrupa ülkesine daha geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Disney Stüdyoları’nın akış hizmeti Disney Plus, resmi yayın hayatına 12 Kasım itibariyle başlayacak. İlk etapta ABD, Kanda ve Hollanda’da erişilebilir hale gelecek olan servis, bir hafta sonra ise Avustralya ve Yeni Zelanda’daki üyelere hizmet vermeye başlayacak.



    Söz konusu servis dünyanın geri kalan ülkelerinde ise yavaş yavaş hizmete girecek. Disney’in bu kapsamda yaptığı bir paylaşım dün itibariyle Twitter’da yer aldı.



    Şirketin paylaştığı bilgilere göre Disney Plus, 31 Mart 2020 tarihi itibariyle İngiltere, Almanya, Fransa, İtalya ve İspanya’da erişilebilir hale gelecek.






    Türkiye’nin de dâhil olduğu diğer ülkelerle ilgili yakında bir açıklama yapacağını duyuran Disney, yayınlanan içeriklerin ülkelere göre farklılık göstereceğini bir kez daha hatırlatmış.





    Aslında Netflix’ten de alışık olduğumuz bu durum, bazı içeriklerin belli bölgelerde gösterilmesinin önüne geçiyor ya da geciktiriyor. Fakat Disney’in üreteceği orijinal içeriklerin tüm bölgelerde aynı ya da birbirine çok yakın zamanlarda yayınlanmasını bekleyebiliriz. Gelişmeler için bizi takip etmeye lütfen devam edin.








  • Tüm Dünya'ya aynı anda sunmayı becerememişler mi...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PC Oyunları için icat edilen Launcher rezilliği televizyona da sıçradı. Bazı arkadaşlar rekabet falan diyecek şimdi hissediyorum.. Rekabet eşit şartlardaki hizmetlerde olur. Yani Apple Music ile Spotify bir rekabet örneğidir ama DP - Netflix müşterilere eziyetten ve yapımcıların cebini doldurma amacından başka bir şey değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yayın hakları mevzusuna Netlix’i resmen lite versiyon gibi kullanıyoruz, Disney’de de aynısı olacaksa ne anladım o işten.

  • Oh be, 12 Kasımdan sonra artık UCL maçlarını ESPN+ üzerinden seyredeceğim. Disney Plus + Hulu ve ESPN+ paketi harika oldu. Asıl beklediğim ESPN+. Hulu'yu zaten kullanıyordum, Disney+ çıkacak diye iptal etmiştim. Hulu platformundaki içerikler de efsane.
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Farklı izinler ve altyapı gerekiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EL TURKO E kullanıcısına yanıt
    Apple tv+ Mart'ta tanıtıldı, Kasım'da 107 ülkede hizmete başladı. İstese Disney'de yapabilirdi. Baktı ki rakipleri çıkmaya başladı, geç kalmamak için ilk önce prestij sağlayabileceği yerleri tercih etmek istediler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dünyada her ülkede ilk yayın yerine başlangıçta alım gücü olan talep olan ülkelerde ilk yayın başlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abone oldum. Gayet iyi.

    Disney Plus, 31 Mart 2020’de İngiltere ile birlikte dört Avrupa ülkesine daha geliyor Disney Plus, 31 Mart 2020’de İngiltere ile birlikte dört Avrupa ülkesine daha geliyor

    Ayrıntılı ekran görüntüleri için:

    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140770232
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140773847



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 12 Kasım 2019; 18:38:3 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.