Şimdi Ara

Hepsiburada satıcılı ürünlerin 3 gün sonra gelmesi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.751
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir tek benim başıma mı geliyor bilmiyorum. Son 2 senedir verdiğim bütün "Hepsiburada" satıcılı ürünler, aynı gün kargo yazmasına rağmen 1-2 gün sonra kargoya verilip 2-4 gün sonra geliyor. Son 6-7 aydır da kasıtlı olarak verdiğim siparişler bu şekilde geç kargoya verilince kargoyu şubeden almadan geri gönderip para iadesi alıyorum.

    Bunların da bu işi kasıtlı olarak yaptığını düşünmeye başladım. "Hepsiekspress" ve "Hepsijet" seçeneklerini ön plana çıkarmak için yapılmış bir şey olarak görmeye başladım.

    Evim Ümraniye'de. Depolarının çok yakınındayım. İstisnasız son 2 senedir bu konuda geç kargoya vermelerini ancak bu şekilde yorumlayabiliyorum.



  • Size denk geliyor dicem ama hep mi denk geliyor

    Ben Esenler'deyim. Ertesi gün kesin geliyor. Hiç şaşmadı şimdiye kadar
  • Bu en son verdiğim sipariş mesela.

    Hepsiburada satıcılı ürünlerin 3 gün sonra gelmesi.

    Kargo gelsin. Geri gidecek. Aynı günde kargoya verilse anlarım da. 2 gün sonra veriliyor.

    Bir keresinde de yine hepsiburada satıcılı ürün aldım. ürün kayseriye gitmiş. kargo poşetinin üstündeki benim adrese ait olan etiketin üstüne kayseride adres yazmışlar. sonra diyolar ki adres yanlış olmuş. hiç paketi açmadan geri gönderdim.

    n11'den alışveriş yaptığımda hiç sorun yaşamıyorum. bir kere kablo kanalı almıştım oradan. ürün 1 gün geç geldi diye bana 50 lira üzeri alışverişlerde geçerli 7.5 TL indirim kuponu verdiler. hepsiburadaya güvenilir gözüyle bakamıyorum artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 8 Kasım 2019; 13:48:50 >




  • Valla ilginç.

    hepsijet kuryeleri hem sabah hem akşam mutlak suretle aktarma merkezlerine gitmek zorundalar. Yani HB aynı gün kargoya verse, kurye kargo geldiği gibi onu alıp arabaya koymak zorunda. Almama yada erteleme gibi lüksü yok. her paket başına 3.5-4 tl gibi bir rakam alıyorlar.

    Ben hepsijet ile ürün gönderiyorun. hepsiburada 'da satıcıyım. hem satıcı olarak hem alıcı olarak hepsijet'ten çook memnunum. Ama tabii belki farklı şehirlerde sorun olsa kısmen anlayabilirim. İstanbul-Ümraniye ertesi gün teslimat yapılamaması çok saçma
  • şöyle, diğer satıcılardan şikayetim yok. adamlar gününde kargoya verip ertesi gün elime ulaştırıyor. uzaktan gelenler de en geç 2. gün elimde oluyor. dolap almıştım antepten geldi mesela o 2 güne elime ulaştı.

    bu siparişte de hepsijet seçmedim. orada hepsijet yazıyor. bazen de hepsiekspress yazıyor. geç geliyor, geç kargoya veriliyor. sankki şunu diyorlar ;

    ertesi gün veya aynı gün gelmesini istiyorsanız hepsijet veya hepsiekspresse para bayılacaksınız.

    ben bunu anlıyorum buradan.
  • 11 kasım, hala gelmedi. arıyorum açmıyorlar da


    Hepsiburada satıcılı ürünlerin 3 gün sonra gelmesi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: torkema61

    11 kasım, hala gelmedi. arıyorum açmıyorlar da


    Sizin bölgeye teslimat yapan hepsijet kuryesi sizi boykot ediyor bence. Yada kargoyu kaybetti




  • az önce kargo geldi. sekretere bırakmışlar. önceden dağıtıma çıkmıştır, teslim edilmiştir mesajları geliyordu. o da gelmedi.

    Gelen kargoya bak. Kutusuz getirmişler bu sefer. Ne desem bilemedim...

    Hepsiburada satıcılı ürünlerin 3 gün sonra gelmesi.
  • HB hiç bir ürünün kolisiz göndermiyor bana. Size nasıl denk geliyor böyle, bence size garezi var HB'nin
  • Bilmiyorum. Şikayetimden dolayı aradılar bugün. Bölge dağıtım şubesine durumu ilettik falan dedi. Dedim alakası yok kargoya 2 gün sonra veriliyor, komple çalışan değişseniz ancak böyle bi durum olur. Sizin hepsiekspress ve hepsijete yönlendirme amacınız yoksa ben de bir şey bilmiyorum dedim. İlk başta gününde kargoya vermeye çalışıyoruz dedi. 1-2 dakika sonra da hepsiekspress tercih ederseniz aynı gün içinde gelme imkanı sunuyoruz diye reklam yaptı şaka gibi. 15 liralık şeye 13 lira hepsiekspress vermemi istiyorlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu sene 4-5 günden önce gelen HB siparişim olmadı. Veriyorlar PTT kargoya veriyolar sürat'e. Kargo gelse bile 2 gün şubede bekletmeden eve getirmiyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haksancan H kullanıcısına yanıt
    Sizin ikamet yeri neresi, kocaeliye yakın mı?
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    manisa

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haksancan H kullanıcısına yanıt
    oraya da 4-5 günde gelmesi saçma işte. Trabzon'a gidiyor 3-4 günde
  • PTT zaten bitik durumda. Sakın PTT ile birşey getirtmeyin :)
  • AtiMX4 A kullanıcısına yanıt
    Hangisi düzgün çalışıyor bilmiyorum. Bi tane sağlam kargo şirketi kursan alayını tokatlarsın aslında ama insan yönetmek de zor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: torkema61

    Hangisi düzgün çalışıyor bilmiyorum. Bi tane sağlam kargo şirketi kursan alayını tokatlarsın aslında ama insan yönetmek de zor
    Maaesef.10 kişilik işi 2 kişiye yükleyip avrupa standartlarında hizmet beklerlerse en sonunda o 2 kişi de işi bırakıp gider.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.