Şimdi Ara

Trafikte hem suçlu hem güçlü olanlara karşı tutumunuz nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Adam hız sınırının 50 olduğu yerde 80-90 ile basıp geliyor ışıklardan sağa döneceğim için sağ sinyal verip sağ şeride geçtim 100mt sonra kırmızı ışık var zaten o şahıs birde kornaya abanıyor kırmızıda mı geçeceksin ne bu acele?
    Bir başka olay sağ şeritte seyrederken hız sınırının 70 olduğu yolda 65 ile gidiyorum arkamdan selektör ve korna yiyorum tabi tampona dayananlar da cabası takip mesafesinden kimsenin haberi yok galiba bu şehirde, bu arada 2 şahıs da önüme kırdı birinin plakasını not ettim ihbar için, bide önüme kırdığı yetmiyormuş gibi frene basıp hız azaltıyorlar amaç nedir ? Dikkatli olmasam kaza yapacağım arkadan vurduğum içinde otomatikman ben suçlu olacağım ben mi bir hata yapıyorum ? Ek olarak dönel kavşaklarda olan araca yol verilir her dönel kavşağın girişinde de kocaman tabela vardır dönel kavşaktaki araca yol ver diye fakat bugün 4 kez sert fren yapmak zorunda kaldım dönel kavşakta olmama rağmen yol vermeyenler sebebiyle. Sanırım bende artık şerit değiştirirken sinyal vermeyip herkesin önüne kıracağım dönel kavşaktaki araçlara yol vermeyeceğim...
    Bu arada bu olaylar misafir olarak geldiğim Konya'da ve hepsi bugün yaşanmıştır.



  • Cevap sorunun içinde gizli suçlu ama GÜÇLÜ bize düşen tırsıp sessiz kalmak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avm önündeki kavşaktan çıkmama izin vermediler. Biraz zorlayınca refüje çıkmıştım. Kaldırımlar alçak olduğu için hasar yok.

    Dönüş adasında kaldırıma çıkanlar, sola dönüşü dar alanlar ve daha niceleri. Konyaya selam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duruma göre değişir.
    geçen köy dolmuşu 100 metre korna çaldı. hissettim karşılık versem sopayı çıkarıp kafamı yaracak.
    hanım: niye öyle yapıyor
    ben: acemi heralde asdashdfgrbsa
  • Her zaman söylerim, bu olay tamamen arabayla alakalı.Millet kurala göre değil arabaya göre iltimas gösteriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kimseyle kapışmayın
    siz güçlüyseniz illaki daha güçlüleri çıkıyor
    millet park yeri kavgası için birbirini vuruyor,eyvallah deyip geçin kimseyle takışmaya lüzum yok..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

    Her zaman söylerim, bu olay tamamen arabayla alakalı.Millet kurala göre değil arabaya göre iltimas gösteriyor.
    Ne alakası var, her çeşit araç şoföründen dengesiz, maganda çıkıyor. İster tofaşa binsin, ister ferrariye. Maganda magandadır.
  • Why Shy kullanıcısına yanıt
    Arabaya iltimas gösteriyor arabaya göre davranıyor arabaya göre davranmak arabaya göre tutum içerisine girmek Passat'la Clio'ya bir davranmamak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkışlıyorum bugün iş çıkışı bir tane hanımefendiyle birbirimizi alkışladık kavgaya dövüşe ne gerek var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İte bulaşacağına çalıyı dolaş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ehliyeti kasaptan alanlarla dolu ülke o yüzden bence tek çözüm ülke değiştirmek
  • ellesmiyorum. birgun kendi gibi birine denk gelip kavga dovuse girecektir diyip yoluma bakıyorum.
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum tamamını yalnız şu da var ki en basitinden çok rastlanan örnek serserinin birisi gelip önüme kuralsız kırıp yada makas atmak suretiyle araçtakileri tedirgin ettiği zaman bende şalter atıyor tartışıyorum göz yumamiyorum ama yalniz olsam belki yutabilirim evlatlarim eşim varsa ortada kesinlikle makul karşılamam yapamam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkanızda tampona yanaşmaları, sonra sizi solladıktan sonra ise aşırı yavaşlamaları tarifkteki tüm sürücülerin size sinir ve tepki gösterdiği anlamını taşımaktadır. Aşırı yavaş gittiğiniz için insanlar size kızıyor. Araç kullanmayı bırakın, sadece Avrupa'da falan kullanın, TR'de yakında dayak yersiniz.
  • En çokta sol şeritte arkamdan selektör yapıp yapıp beni geçtikten sonra bir arpa boyu yol gidemeyenlere gıcık oluyorum... Vitesim geliyor (V=s, t=k). Yahu gidemiyorsun işte konvoy var...

    Bir de şunlar var, geliş şeridini ihlal edip bekleyenlerin önüne geçenler, ve bunlara yol vermiyorsun diye kızan geliş şeridinden gelenler... Kuralı ihlal edip uyanıklık yapana değil de yol vermeyene kızanlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafas72 -- 15 Kasım 2019; 17:23:4 >
  • Güçlü falan değiller.

    Bir arabayı idare edemeyen, makina karşısında aklı karışan, metrikle arası olmayan, trafikte kompleks edinenin nesi güçlü olacak. Bunca sene bir tane güçlüsüne denk gelemedim. Çok güçlü insanın trafikte ne işi var zaten... Hepsi zayıf karakterli, korkak insanlar. Bunları en kesin bir şekilde korkutmaya çalışmalarından anlarsınız. Kavşaklarda durmayacakmış gibi yapıp aniden dururlar falan... Günlük yaşamlarını, çevrelerinin sefillerini bilmek istemezsiniz. Sadece korkaklar korkutmaya çalışır. bunlar korkutularak büyütülmüş, asında muhtaç kimseler veya geç kalınca fırça yiyecekler sınıfı.

    Ama bunları zayıflıklarıyla başbaşa bırakmak, birbirlerine denk getirmek en iyisi. Kendinize denk getirmeyin. Davul bile dengi dengine.
  • Yazmayacaktım ama dayanamadım.

    Bir kişiye selektör, korna vs yapmamışsanız, önüne kırmamışsanız vs durup dururken önünüze geçip fren yapmasının tek sebebi vardır:

    Trafiğin akışını tehlikeye sokacak derecede yavaş sürüyorsunuz.

    Karayolları yönetmeliği madde 108. Trafiğin akışını tehlikeye sokacak derecede yavaş sürmek de yasaktır.

    Siz sanıyorsunuz ki yavaş gidersem birşey olmaz. Makasçılardan sonra bu ülkedeki en büyük ikinci trafik ayıbı budur.

    Adam otobanda 80 le gidiyor en sağ şeritte. Tır geliyor 90 la, mecburen orta şeride çıkıyor. Orta şeritte 100 le giden vatandaş, mecburen sol şeride çıkıyor. Sol şeritten 130 ile gelen (%10 tolerans dahilinde) vatandaş, "sizin" yüzünüzden frenliyor. Bunu yapmaya hakkınız yok.

    Trafik 120 ile mi akıyor? Sen de o hızda gideceksin. Gitmiyor musun? Yan yol var, buyurun oraya. "En sol şeritte değilim, istediğim hızda giderim" kafası yüzünden tıkanıyor otobanda trafik lokal olarak.

    Bunun idrakı zor olmamalı. Trafiğin seyrinden hızlı veya yavaş hareket etmek risktir. 110 la gidince kimse ölmüyor merak etmeyin. Fakat önüne birisi 60 la atlayınca ölüyor. Bağıl hız oluşturmayacaksınız. Bu kadar basit.

    Yavaş gitmeyi marifet olarak sayanlar sadece acemilerdir. Aşırı hızlı gitmeyi marifet sananlar, kendini bu yolla dünyaya ispatlamaya çalışan varlıklardır. Ortalama hız neyse, o. Mesaja alıntı yapmayın, hesaptan tekrar çıkış yapacağım zaten. Vermek istediğim mesajı verdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hız lımıtı 50oldugu yerde bos yolda sag serıt bosken 50 ile en soldagitmek de yanlış, sagı dolu adam 50 ile araç sollarken arkadan sıkıstırmak da yanlıs.

    Sonucta ülke yanlışlarla dolu, cok seyetmemek lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde bir araçla nerdeyse 3-4 km beraber geldik önümde sağı boş önü de boş olmasına rağmen 60-70 gidiyor hız sınırı 80 ama önemi yok sağdan da gidebilir yani. Arkasına yaklasıp çekilmesini bekledim çekilmeyince selektör attım bu sefer de çekilmeyince sağdan geçmeye calıstım tam geçerken önüme atladı. Tabi selektörler atılıyor o arada 2 ışık sonra gene solda giderken ani frene basmalar felan yaptı ben o zaman ayıktım mevzuya zaten arkadaşı emniyet şeridinden kaldırıma sıfır geçtim sağından tabi bu arada sağa geçip üzerime ani direksiyon manevraları yapıyor gözü kararttık o an tabi girdik 200 mt sonra yanıma gelince ne yapıyorsun sen dedi tepem attı standart muhabbetler burda en son hem haksız hem güçlü olunca yanyanayken direk üzerine kırdım. Çekildi valla çekilmese karartmıştık gözü girecektim direk ondan sonra da birdaha arkamda bile görmedim arkadaşı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işleri bırakalı 3 sene oldu. Hiç kimseyle muhatap olmuyorum trafikte. Bu ülkede ciddi bir zeka sorunu olduğunu düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3,14159265358979323846264 -- 17 Kasım 2019; 13:28:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.